Evet bu soru her oyuna göre değişir ama bir web sitesi var orada bulacağınız toollar var sitenin en başından quickbms olacak onu indirdikten sonra altlara inin ve orada My scripts: diye bir yer olacak ora .bms dosyaların olduğu yer şimdi birini indirin sonra quickbms 4gb sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın çıkan soruya evet dedikten sonra ekranda bir .bms dosyası seç diyecektir indirdiğiniz dosyayı seçin ve şimdiki işlem açacağınız dil dosyasını seçin diyecektir burada örnek .pak dosyası olsun seçtikten sonra (NOT: HER OYUNUN TOOLU DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR O YÜZDEN OYUNLARIN İSİMLERİNE DİKKATLİCE BAKINIZ) bu kez ise kaydedeceğiniz klasör tavsiyem masaüstüne yeni klasör oluşturmanız açıldıktan sonra text dosyasını çevirmeye başlayın (Türkçe Karakter Kullanmayın Kullanmak İstiyorsanız Atıyorum Ayarlar yerine oraya tüm Türkçe karakterleri yazınız ama ilk önce yeniden paketlemeyi öğrenmemiz lazım)Şimdiki İşlem yeniden paketleme yani IMPORT etmeniz lazım quickbms girin ve Reimport 4gb(Çalışmazsa Reimport 2 4gb için aynı işlemleri uygulayın) yönetici olarak çalıştırın ve bu kez yine aynı bms seçin sonra yeniden paketleyeceğiniz dosya yani text dosyasını seçin sonra IMPORT eder (eğer NEW_ başta veya sonda ise NEW_ silip orijinal ismi kalmalıdır ) peki aradığınız oyun burada yok o zaman 2 çözüm var 1 internetten yabancı ve Türkçe kaynaklarınızı bakın 2 verdiğim bu ve bu kaynaklara bakınız EN ÖNEMLİ YERLER 1_İngilizce Bilmek(verdiğim 2 kaynakta İngilizce gerektiriyor diğeri ise oyunların hepsi İngilizce translate yapanlar var orası başka) 2_Oyunu 1 Kez Olsa Bile Bitirmek (örnek verelim atıyorum orada help me yazıyor yardım edin yazarsın ama oyundaki anlamı başkadır o yüzden oyunu bir kez bitirin veya test edin) BENDE O KADAR BİLGİLİ DEĞİLİM AMA TÜM BİLGİLERİMİ SİZE AKTARMAYA ÇALIŞTIM |
Bildirim