Şimdi Ara

oyunlarda 5 dkk dan sonra monitörde sinyal yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba son 1.5 haftadır pc'im fps türü oyunlarda 10-15 dkk geçmeden monitör sinyal yok diyor ama pc çalışıyor ve fanlar çok hızlı çalışmaya başlıyor.Bütün temizliğini yaptım ama gene de bir sonuca varamadım neyden kaynaklı olabilir acaba sistemim şu şekildedir:

Anakart: Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX.

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm.

Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 bit.

RAM: 2 X XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.

SSD: Adata 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD.

HDD: Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0

• Psu sorunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kusura bakma çok aktif değilim burada nasıl çözerim acaba

• cpu veya ekran kartı fazla ısınıyor olabilir.

• işlemcinin termal macununu yeni değiştirdim bu olaylar olunca ama gene de düzelmedi başka bir ekran kartı ile deniyeceğim eğer onda da sorun devam ederse Power supply'ı değiştireceğim genelde gördüklerimde Power supply değişince geçiyormuş ama bakalım

• Bu sorunu bende yaşıyorum oyuna girişte ekran gidiyor kasada fanlar vs çalışıyor ama ekranda görüntü yok kasayı resetlemek zorunda kalıyorum bunun çözümü nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorunu format attıktan sonra yaşıyorsanız Ekran güç ayarlarını değiştirin. Şöyle ki >Ayarlar > Sistem -> Güç ve Uyku Ayarları Eğer bu değilse başka Ekran kartı takın bir de öyle deneyin. Aynı şeyi yapıyorsa başka PSU takın. Aynı güçte olmasına dikkat edin. Eğer değişiklik yok ise tamirciye götürün derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözüm buldunuz mu hocam aynı hatayı alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.