< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oyunlarda ani fps düşmesi sonra artması
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işletim sistemi w10 22h2 yada w11 olmalı bunu belirterek başlayayım. format sonrası ethernet wifi hiçbirşey bağlı olmasın arka planda windows update driver çekiyor otomatik olarak.
önce amd driverını
https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete
yükleme sonrası reset atıp sonrasında nvidia drıverını kurun kurulumdan sonra tekrar reset atın.
-
Format attım windows update yi komple kayıt defterinden kapattım
Ek olarak : windows update yaparken işlemci niye 400mhz ye düşsünki 4Ghz yi sömğrmesi lazım bide yarım saatte bir update olmazki bilgisayarcılara sordum kimisi işlemci bozuk kimisi güç beslemesinde olabilir dedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
update kapatmanız sadece güncelleme almaması oluyor, driverları otomatik çekiyor o kapatılmıyor. batarya arızalandığında da benzer problemler oluyor bataryayı çıkarıp kontrol edin, daha önce dell ve acer marka 2 pcde bu şekilde çözmüşlüğümüz var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X