Şimdi Ara

Oyunlarda Ani FPS Düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oynadığım oyun ne olursa olsun 5-6 dk sonra FPS acayip düşüyor ve kasıyor.
    Bilgisayarım GTA 5 i kaldıracak düzeyde ancak 1 GB ram isteyen oyunlarda bile oluyor.
    Mesela normalde 30 FPS oynuyorum fps 10 un altına düşünce oyunu durduruyorum.FPS 1 dk sonra düzeliyor.
    Eğer fps düşükken oynamaya devam edersem yine 1 dk civarında düzeliyor.Bilgisayarım laptop ve Windows 10 kurulu
    Şimdi bilgisayarın içini açıp kontrol edeceğim ama garanti dışı kalacak.Bilgisayarın bileşenleriyle oynamadan bi önerisi olan varmı?

• 3.500 tl lik laptop var arkadaşta gta 5 kurduk makine felç oldu 15 fps alıyor

sizin özellikler nedir ?
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    İntel i7 3.4 gHZ
    8GB ram
    AMD Radeon R7 2 gb ekran kartı
    1 TB hafıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens_gzn

İntel i7 3.4 gHZ
    8GB ram
    AMD Radeon R7 2 gb ekran kartı
    1 TB hafıza

R7 iyi bir ekran kartı değil arkadaşımın ekran kartı R9 o bile 15 fps alıyor gta 5 de

oyun laptoplar için cok fazla+ win 10 silip win 7 yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 21 Ağustos 2015; 15:49:07 >
  • Mesele r7 ve r9 da degil onlarinda kendi iclerinde modelleri var.r7 deki bazi modeller r9 serisinden daha iyidir.nvdia dan ornek vereyim.gt770 gt860 a esittir.ama gt850 den daha iyidir.bilgisayar guc tasarruf modunda olabilir.veya vga ekran kartini kullaniyordur.yani guc tasarruflu olani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ens_gzn kullanıcısına yanıt
    Beyler problem bilgisayarın özellikleri değil.1 GB ram isteyen payday the heist de bile aniden fps düşüyor
  • Aynı sorun bendede var hocam 30-40 dakika sonrasında oyunda fps düşüyor onu geçtim internete girerken falanda aynı şekilde sıcaklıklara baktınız mı? Bende sıcaklık normal ne yapmalıyım bilmiyorum

Hocam bunun birçok nedeni vardır virüs ısınma driver sıcaklık durumu nedir mesela benim masa üstündede oldu kapatım açtım düzeldi bazen oluyor

• sorun ısınmadan kaynaklı olabilir sıcaklıkları kontrol edin
    Win 8.1 deyken böyle bir sorun yoktu.Bilgisayar yine ısınıyodu ama kasma 0 dı.GTA 5 de falan.Sonra bilgisayara format attım temizce win 10 a geçtim.Yani virüs olma olasılığı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.