Şimdi Ara

Oyunlarda aşırı fps düşmesi (eski oyunlarda bile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Metin2'de, GTA San Andreas'da aşırı fps düşüşleri yaşıyorum normal halde çalışırken en az 60-65 fps aldığım oyunlar, en ufak hareketli bir ortama girdiğimde 2-3 fps'lere düşüyor. Buna çözüm olarak heralde ekran kartındandır diye ekran kaltı aldım dün fakat faydası olmadı.

Sistemim şöyle:
    AMD Athlon(tm) X2 Dual Core Processor 5200+ 2,6GHz İşlemci
    3071MB (3GB) Ram
    Nvidia GeForce 9400GT 1GB 128 Bit Ekran Kartı

İşletim sistemim Vista Home Premium 32 Bit. Sisteme daha 3-4 gün önce format attım. ComboFix kurdum, CCleaner ile tarattım sildim, Advanced System Care5 ile gerekli bakımı yaptım. Bir de Vista Manager ile grafik özelliklerini (Aero vb.) kapattım. Fakat hiç bir şekilde fayda etmiyor. Bu sistemin yarısından daha düşük bir sistemle bile oynanabilen oyunlarda çok sorun yaşıyorum. Ne yaparsam yapayım çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• Konu yukarı.
  • Güncel.
  • İşlemci ve ekran kartının sıcaklıklarını kontrol edin.
  • hocam keşke ekran kartını almasaydınız yukarda yazdığınız yeni aldığınız mı ? aynı işlemci vardı bendede o sistemde cpu %100 sorununu çözemeyince kaldırdım koltuğun altına koydum yeni intel sistem topladım kendime. amd ile uğraşılmaz bu 1. 2.si pc miadını doldurmuş olabilir amd ile budaha da mümkün. psu yetmiyor olabilir yeni ekran kartına . çok birşey gelmiyor aklıma yani ..o işlemciyi kullandığına göre en az 3 4 yıllık olduğunu varsayıyorum termal macun yenilemesi yapılmadıysa mutlaka yap başka bir stok fan al işlemciye 20 küsür lira birşey.. bunlar yapılabilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ağustos 2012; 23:31:33 >
  • Başka forumlarda da termal macun tavsiye ettiler. Yukarıda yazdığım kartı yeni aldım evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhancakir -- 24 Ağustos 2012; 1:29:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.