Şimdi Ara

Oyunlarda DirectX hatası ve durduk yere kapanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle benim bir laptopum var fotoğrafda özelliklerini belirttim. Ben bu laptopu arkadaşımdan yaklaşık 1 sene önce aldım bilgisayar ondayken hiç bir oyunda sorun yoktu örneğin GTA 5 online'i yüksek ayarlarda şakır şakır oynuyordum bazı oyunları da kasmadan etmeden oynuyordum şimdi sorunumu açıklıyorum bazı oyunlarda eskiye göre belirgin fps düşüşleri ve bazı oyunlarda belirli bir süre oynadıktan sonra directx hatası bazı oyunlarda hiç hata vermeden kapanıyor örneğin gta 5'de err_gfx_d3d hatası battlefield 4'de dxdi_gfx hatası alıyorum. İnternette araştırmalar yaptım overclocklu bilgisayarlarda böyle sorunlar oldugunu söylüyorlar benim bilgisayarımda overclock yok bir de bilgisayarımda nvidia experience'nin sürekli güncelledigim game ready driverleri mevcut bilgisayar arkadaşımda iken bu sürücüyü kullanmıyordu ve direkt 840m'in sürücüsünü kursam çözülür mü acaba herhangi bir fikri olan var mı?

Edit1: Bilgisayarımda aşırı ısınma sorunu yok geçen gün kendim iyice temizleyip macununu yeniledim max. 80-85 dereceye çıkıyor. Bilgisayarımda SSD'de mevcut ayrıca bir kaç ay önce formatladım formatlamadan önce de atma sorunum vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgur-39 -- 17 Mayıs 2021; 23:19:39 >

• display driver uninstaller ile sürücü ve sürücü kalıntılarını kaldır ekran kartının sitesinden güncel sürücüyü yükleyip yeniden deneyin

• sürücüm güncel ama şöyle bir sorum var nvidia'nın kendi sürücüsü var mı bilmiyorum bu nvidia'nın game ready sürücüsüyle alakalı olabilirmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.