Şimdi Ara

Oyunlarda ekran donuyor (Gtx 970)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce yeni sistem topladım.i5 4690k,gigabyte z97 d3h rev 1.1,kingston savage 8 gb tek modül cl9,antec hcg 620w,msi gtx 970 gaming 100me
    Bir çok kez format attım bir sürü driver denedim overclock,underclock denedim düzelmedi.1-2 saat farklı aralıklarla pc komple takılıyor,bir tek alt tab yapılıyor ama reset atmadan kurtulunmuyor.Tera online,Lineage 2,Cabal 2,Blade and soul hepsinde yaptı bunu.Ekran kartı overclock edince problem daha sık yaşanıyor o yüzden ekran kartından şüphelendim.
    Bugün ekran kartını garantiye göndereceğim.Sağlam deyip geri yollarlarsa sorun olarak nereye bakmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarumanTheWhite -- 1 Eylül 2015; 10:32:00 >

• SarumanTheWhite kullanıcısına yanıt
    Grafik kartini baska pc de dene derim.. power da olabilr sistem donuyor ise powerda aşiri zorlanma varmi.. ramleri farkli slotlarda dene yada farkli ram dene.. hatta ekran kartini çikar onboard dan dene bakalm ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Grafik kartini baska pc de dene derim.. power da olabilr sistem donuyor ise powerda aşiri zorlanma varmi.. ramleri farkli slotlarda dene yada farkli ram dene.. hatta ekran kartini çikar onboard dan dene bakalm ne olacak

Power 700w lıkda denedim sorun devam ediyor.Rami farklı slotta denedim yine aynı.Başka pc yok o yüzden deneyemiyorum.Onboard kart oyunları kaldırmıyor zaten.Bu ekran kartından öncekisini cw yüzünden değiştirmiştim.Onda da donuyordu.Kafam allak bullak oldu yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarumanTheWhite

quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Power 700w lıkda denedim sorun devam ediyor.Rami farklı slotta denedim yine aynı.Başka pc yok o yüzden deneyemiyorum.Onboard kart oyunları kaldırmıyor zaten.Bu ekran kartından öncekisini cw yüzünden değiştirmiştim.Onda da donuyordu.Kafam allak bullak oldu yav.

Ekran kartindan oldugunu dusunuyorsaniz direk degistirin derim.. biraz şansizlik olmuş malesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.