Şimdi Ara

Oyunlarda Hareket Sensörü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz dün aldığım Galaxy Grand i9082 cihazım var. Dün akşam adnroid marketten SpeedMoto2 ve Dr. Driving oyunlarını yükledim. Dün gece oynadığımda telefonu sağa ve sola yatırdığımda araçlar da ona göre hareket ediyordu ama şimdi hiçbir hareket yok. Telefonun değişik açılarda da tuttum ama hareketleri algılamıyor oyunlar. Acaba kurcalarken mi oldu? Ayarlarını bilen arkadaşlar bi el atarsa sevinirim :(

• Ekranı yan çevirdiğinde ekran dönüyor mu? Yani internette falan gezinirken ekranı yan çevirdin ekranda dönüyor mu ? Eğer öyleyse ayarlarda sorun yoktur . Dönmüyosa Ekranı Otomatik Döndür'ü kapatmışsındır ona bi bak. Açtıktan sonra da dönmüyorsa telefonu aldığın yere götür. He dönüyorsa ama oyunda sensör çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir ayarlarına bak oyunun veya başka oyunlar dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Ekranı yan çevirdiğinde ekran dönüyor mu? Yani internette falan gezinirken ekranı yan çevirdin ekranda dönüyor mu ? Eğer öyleyse ayarlarda sorun yoktur . Dönmüyosa Ekranı Otomatik Döndür'ü kapatmışsındır ona bi bak. Açtıktan sonra da dönmüyorsa telefonu aldığın yere götür. He dönüyorsa ama oyunda sensör çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir ayarlarına bak oyunun veya başka oyunlar dene.

+1 mutlaka ekran dondurmeyi kapadin kardesim oyunla alakasi yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Ekranı yan çevirdiğinde ekran dönüyor mu? Yani internette falan gezinirken ekranı yan çevirdin ekranda dönüyor mu ? Eğer öyleyse ayarlarda sorun yoktur . Dönmüyosa Ekranı Otomatik Döndür'ü kapatmışsındır ona bi bak. Açtıktan sonra da dönmüyorsa telefonu aldığın yere götür. He dönüyorsa ama oyunda sensör çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir ayarlarına bak oyunun veya başka oyunlar dene.

quote:

+1 mutlaka ekran dondurmeyi kapadin kardesim oyunla alakasi yok...

Otomatik döndürmeyi aktifleştirdim ama ekran yatay hale gelmedi. Ben de cihazı sıfırlayıp oyunu yeniden kurdum, düzeldi. Sanırım hassas ayarlardan bir şeyi değiştirdiğim için oldu. Teşekkürler arkadaşlar

• Önemli değil geçmiş olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.