Şimdi Ara

Oyunlarda ideal ping kaç olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
27.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    35 mümkün değil frankfurt'a istanbul'dan. zaten csgo'da tab'la açılan skor tablosundaki pping gerçek pingten 10-15 daha az.
  • 0-30 arası idealdir, 30-60 arası rahat oynanabilir. 60'tan sonrası real time oyunlar için rahatsız edici bir gecikme yaratmaya başlar. 100'e kadar tahammül edilebilir, daha üstünde oynanmaz.
  • tab ekraninda oyle yaziyor ben onun yalancisiyim speedtestten bkatim eve gecince ama oyun yag gibi akiyor bir sorun yok ben adsl de de 90 ping sabit aliuorum yine tab ekraninda yazan ve hiv sorun yasamadim gayet akıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 oynamak için ideal ping kaç olmalı birde internet kaç mbps olmali ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

Aslına bakarsan sabit bir şekilde 150 ile oynamak sürekli 80-150 arası değişen veya benzeri büyük aralıklarla değişen ping değerlerinde oynamaktan daha iyi. Tabi düşük değerlerde pek önemli değil örneğin sürekli 20-50 arası oynamakla sürekli 50 ile oynamak çok rahatsız edici olmaz. Ama başta söylediğim gibi yüksek değerlerde çok rahatsız edici olabiliyor. İdeal değer tabi ki 0-5 arası.

Edit: 0-5 derken "İDEAL" kelimesini vurgulamak isterim yoksa 20-30 ve civarı seviyede oynamakta verimli ve rahat hatta, 50-60'a kadar bile denebilir.

Bilmediğiniz konulara sırf cevab vermek için yazmayın çok küçük ve gülünç duruma düşürüyorsunuz kendinizi birde hala ısrar ediyorsunuz.

• qokillme Q kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

superonline fiber ile cs go 40 veya 45 ms sabit ping var kışın subat ayi gibi bu deger sabit 35 di 10 ms kotulesme var yani

Yurtdışı serverları için mi pu ping değeri?
  • 75-80 altı normal bence ben arada bir 500-600 görüyorum oyun oynanmaz hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dordi11 -- 27 Temmuz 2016; 2:10:31 >
  • lol e 46 sabit ping

tr de oyunlarin sunucusu yok sanirim

• hocam benim ping 6 çıktı download 287 upload 1.90 iyimi pes 2017 oynanırmı saygılar...
  • konu çok eskiymiş ama yinede diyim:
    csgo gibi oyunlarda ping 100 üstü olmamalı çünkü karşınızda 20 30 ping bir awp varsa yapabileceğiniz bir şey yok

lol gibi 0.1 saniyenin *genelde* önemi olmadığı oyunlarda ping 150 ve altı olmalı

bunun dışında kart oyunu vs. de çin sunucusuna bağlanmanızda bile sorun olmayacktır :d

Ayrıca mobil veri ile oyun oynamak ablanızın salmadığı pinginizin 30 dan 400 e uçtuğu bir internetle oynamaktan daha iyidir. mobil veri ile lolde 80 ping sabit alıyorum(türk telekom ile) ve inanın 400 500 olmasından kat kat iyidir.
  • 0-10ms en ideali. 0-40ms arasi ise rekabet konusunda sorun yasatmayacak, iyi degerler. Zaten GeForce Now'da 40 ve uzerine sorun yasatabilir diye belirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omurertugrul

konu çok eskiymiş ama yinede diyim:
    csgo gibi oyunlarda ping 100 üstü olmamalı çünkü karşınızda 20 30 ping bir awp varsa yapabileceğiniz bir şey yok

lol gibi 0.1 saniyenin *genelde* önemi olmadığı oyunlarda ping 150 ve altı olmalı

bunun dışında kart oyunu vs. de çin sunucusuna bağlanmanızda bile sorun olmayacktır :d

Ayrıca mobil veri ile oyun oynamak ablanızın salmadığı pinginizin 30 dan 400 e uçtuğu bir internetle oynamaktan daha iyidir. mobil veri ile lolde 80 ping sabit alıyorum(türk telekom ile) ve inanın 400 500 olmasından kat kat iyidir.
    modemden qos ayarla kablo kullan kullanmıyorsan paket yükselt olmadı modem değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

modemden qos ayarla kablo kullan kullanmıyorsan paket yükselt olmadı modem değiştir

Alıntıları Göster
    birden fazla bağlanma sonucu oluşan pingi düzeltmek içinmi?
  • 0-30 arası çok iyi
    30-60 arası iyi
    60-90 orta
    90+ kötü bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurertugrul

birden fazla bağlanma sonucu oluşan pingi düzeltmek içinmi?

Alıntıları Göster
    evet
  • csde ping durumları çok farklı bazen yüksek ping avantaj sağlayabiliyor oyuncuya
  • AKonFire A kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim FPS turunde dusuk gecikme her zaman daha avantajlidir. Tabii ki bahsettiginiz yuksek ping teleport olmak ve bunu avantaja cevirmek degilse. Zaten o durum oyunlarda ban sebebi sayiliyor diye biliyorum.

CS 1.6 oynarken prooyun sunucularinda mac atiyorduk. 1-2ms aliyordum. Adeks'e ve gameekstra'ya turnuvalara gittigimde LAN'daki oyundan daha akici oynuyordum. Ozellikle AWP ve M4A1 yag gibi akiyordu. Hic yuksek ping alip bunu avantaj olarak goren birine rastlamadim. Ayni olay CS GO icinde gecerli. Ama CS 1.6 oyun olarak daha akiciydi. Ping ve rate ayarlama durumlari daha belirliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Benim bildigim FPS turunde dusuk gecikme her zaman daha avantajlidir. Tabii ki bahsettiginiz yuksek ping teleport olmak ve bunu avantaja cevirmek degilse. Zaten o durum oyunlarda ban sebebi sayiliyor diye biliyorum.

CS 1.6 oynarken prooyun sunucularinda mac atiyorduk. 1-2ms aliyordum. Adeks'e ve gameekstra'ya turnuvalara gittigimde LAN'daki oyundan daha akici oynuyordum. Ozellikle AWP ve M4A1 yag gibi akiyordu. Hic yuksek ping alip bunu avantaj olarak goren birine rastlamadim. Ayni olay CS GO icinde gecerli. Ama CS 1.6 oyun olarak daha akiciydi. Ping ve rate ayarlama durumlari daha belirliydi.
    100ping biri 30 ping birine peekleyince bi tık avantajlı oluyo diye biliyorum ama sadece peeklerken
  • 50 ve altı olursa düzgün oynayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.