Bildirim
Oyunlarda Kapanma Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartı durduruldu şeklinde bir yazı alıyormusun windowsda yada ekran kızarıyor öle mi kilitlenior video izlerkende aynı sorun oluyormu ? -
hayır sadece oyun 5 6 sn kalıyor 1sn içindede ekran kararıp yeniden kendine geliyor. -
Her oyunda aynı sorun oluyormu?Belki oyun sorunludur. -
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster58
ekran kartı durduruldu şeklinde bir yazı alıyormusun windowsda yada ekran kızarıyor öle mi kilitlenior video izlerkende aynı sorun oluyormu ?
Bu yazıyı alıyorum ben bazen. Sanırım ekran kartından dolayı sıkıntı oluyor. O/C'li PowerColor HD6850'yi 900/1150'de kullanamıyorum malesef. Voltajsız. BF3 single için konuşuyorum. İşlemci de 1.42v 20 çarpanlı 4 ghz X4 965 BE.
Nasıl aşabilirim bu sorunu ? Ekran kartına voltaj mı vermem gerekiyor ? -
crysis 2 kalıp yine dewam ediyor ama diğerlerinde oyun tıkanıp kalıyor sonra çalışma durduruldu hatası veriyor. Bide pc ilk açıldığından 5 dk sonra mavi ekran verip kapanıyor ama stab. testlerinde hiçnir sıkıntı yok :S -
up ! -
ram ler kaç gb ve kaç mhz, bir de soğutma yeterli mi acaba yazarsanız biz de bilgimiz yetiyorsa birşeyler söyleyebiliriz veya susarız bilenler yazar biz de sebeplenir öğreniziriz. sanırım ısı problemi -
Psu nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Orod-Dain
Psu nedir?
PowerSupplyUnit
Yani;
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BC%C3%A7_Kayna%C4%9F%C4%B1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
quote:
Psu nedir?
PowerSupplyUnit
Yani;
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BC%C3%A7_Kayna%C4%9F%C4%B1
Yok yani hangi model ne kullanıyorsun demek istedim. ,İmzada ki model mi? Aynı sorunu ben geçen hafta yaşadım. 750w psu yanınca idareten 600w aldım oyunlar 5-10 dk sonra kapanıyordu.Tekrar açınca pc komple kapanıyordu. 700w aldım sorun düzeldi. Belki benzer bir sorun olabilir.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
quote:
Psu nedir?
PowerSupplyUnit
Yani;
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BC%C3%A7_Kayna%C4%9F%C4%B1
Yok yani hangi model ne kullanıyorsun demek istedim. ,İmzada ki model mi? Aynı sorunu ben geçen hafta yaşadım. 750w psu yanınca idareten 600w aldım oyunlar 5-10 dk sonra kapanıyordu.Tekrar açınca pc komple kapanıyordu. 700w aldım sorun düzeldi. Belki benzer bir sorun olabilir.
Pardon hocam ya kafa gitmis bende :) benim psu yeterli ama bir tek bf3te oluyor bu sorunlar. Anlayamadim ne sikintili oyunmus cok sukur bitirdimde kurtuldum
-
450w asus olduğunu biliyorm model hakkında bi bilgim yok ramlar 4gb 1600mhz ddr3 cl9 hyperx kendi soğutması var 1.65v de çalışıyor -
işlemciyi stock değerlerine geri aldım ve ekran kartını 920 mhz ye çektim takılmalar azaldı sanırım fazla yüklenmişim ekran kartına ama pc de kapanmalar hala deva ediyor. -
Voltaj vermeden 950-4600 biraz fazla sanki. Voltajsız 920-1100 gördüm ben maksimum. Ama marka farklı tabi. -
bazı oyunların gpu da kullandıkları core clock ve memory clock kullanma yüzdeleri farklı olabiliyor(bunu gpu-z de sensors kısmında görebilirsin) ve her oyunda aynı hatayı almıyorsundur...işlemci değerlerini standarda alıp denediğinde de aynı hatayı aldığına göre olay gpudan kaynaklanıyor ve muhtemelen voltaj yetersiz kalıyor...ayrıca 950 mhz e bu kartta çoğu arkadaş voltaj vererek bile çıkamıyor:D (forumda bakabilirsin)voltajı azar azar yükselterek denemeler yapıp stabiliteyi bulablirsin... -
İşte bende seviniyordum 950 ye voltajsız cıktığım için şimdi 930 a 4500 de stabil voltajsız işlemci bişe değiştirmeyince yine aldm 3.5e işlemcime uygun soğutucu aldıktan sonra 450w psuyla 4 ghz sıkıntı yaratırmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X