merhaba arkdaslar oyun aldım veya inndirdim sistem gereksimleri uymasına ragmen kasma sorunu yasıyorum sebebi ne olablir
oyunun minimum sitem gereksinimleri ve senin sisteminin özelliklerini belirtirsen yardımcı olmaya çalışabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: korhandoganaykarsli
oyunun minimum sitem gereksinimleri ve senin sisteminin özelliklerini belirtirsen yardımcı olmaya çalışabilirim
Tomb Raider 2013 minimum 1.5gb ram istiyor 12 gb harddisk alanı benim pc de 2gb ram var hdd yetirnce bos yer var tüm oyunlarda kardesim mesala counter 1.6 da bile bezen kasıyor sebebi nedir
bence ram le alakalı bendede 6 gb ra var ama 1.5i hep kullanılıyor sana pratik yöntem yedek ram göstermeyi anlatıcam
öncelikle 1 adet içi tamamen boş harici usb lazım 4 gb yeterlidir sonra aşşağıdaki adımları izle
Bilgisayarım>usb belleğe sağ tık>özellikler>reboots>gerekli kutucuğu işaretlersen yedek ram olarak kullanırsın ama usb belleği çıkartırsan bi anlamı kalmaz böyle yüksek sistem gereksinimi isteyen şeylerde bu yöntem bence idealdir
quote:
Orijinalden alıntı: korhandoganaykarsli
bence ram le alakalı bendede 6 gb ra var ama 1.5i hep kullanılıyor sana pratik yöntem yedek ram göstermeyi anlatıcam
öncelikle 1 adet içi tamamen boş harici usb lazım 4 gb yeterlidir sonra aşşağıdaki adımları izle
Bilgisayarım>usb belleğe sağ tık>özellikler>reboots>gerekli kutucuğu işaretlersen yedek ram olarak kullanırsın ama usb belleği çıkartırsan bi anlamı kalmaz böyle yüksek sistem gereksinimi isteyen şeylerde bu yöntem bence idealdir
eyvallah kardes saolsın
İşletim sistemin normal olarak açık bile dursa ram kullanacağı için minimum sistem gereksinimlerine bakmak pek ideal değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme