Arkadaşlar ins yardmci olrsunuz yoksa bu telefon beni deli edecek.xperia neo kullanmaktayim.android marketten samurai zombi defense mi ne oyle bi oyun indirdim.ilk baslarda oyun gayet guzeldi ama suan wave 33 teym ve cogu kez dikunmatik islemio cok aşırı kasiyo.orta tus ile aniden cikip ram miktarina bakiyorm normalde 60-80 mb bos alanim olur ama oyunu kapattgmda oyun esnasında cogu uygulamanin kapandgni ve bos ram miktarinin 190 mb ti buldugunj gorddum.bu durumda bu oyunun fazla ram tukettigini ve yetersiz bellek yüzünden kastgni dusunuyorm.bu oyunu oynayan var mi yada agir oyunlardaki kasma islemci yada grafik islemciden kaynaklanıyor olablir mi.yada sorun ram ise bi arkadasimdan otomatik sd karrta kayit işlemi ile ram alanı acildgna dair biseyler duymustum bu aleti rahatlatma imkanim var mi.yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Telefon kama yapmaz telde 5 GB oyun var modern combat 3ten tut NFS shifte kadar. Arkada çalışan oyunları elle kapa.
quote:
Orijinalden alıntı: ats100
Telefon kama yapmaz telde 5 GB oyun var modern combat 3ten tut NFS shifte kadar. Arkada çalışan oyunları elle kapa.
go launcher yüklü ve tüm uygulamaları sonlandır dedikten sonra hepsi yeniden başlatılıyor.zaten oyunu açtığımda uluslar arası klavye ve facebook hariç tüm uygulamalar ram alanı açmak için otomatik kapanıyo.orta tuşla çıktığımda 190 mb boş alan görünüyo.bu bölüme kadar kasmayıp şimdi kasması şaşırttı.işlemci yada grafik sebebiyle kasıyo dicem ama o konuda da detaylı bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: emrekaradag
quote:
go launcher yüklü ve tüm uygulamaları sonlandır dedikten sonra hepsi yeniden başlatılıyor.zaten oyunu açtığımda uluslar arası klavye ve facebook hariç tüm uygulamalar ram alanı açmak için otomatik kapanıyo.orta tuşla çıktığımda 190 mb boş alan görünüyo.bu bölüme kadar kasmayıp şimdi kasması şaşırttı.işlemci yada grafik sebebiyle kasıyo dicem ama o konuda da detaylı bilgim yok
Task leri silmek için olan programlar işlerinii berbat bir şekilde yapıyorlar.Arkada çalışan çoğu uygulama tekrara açılır bunlar RAM i zorlamaz oyunları el ile kapayın (Ayarlar - Uygulamalar bölümünden ) Tavsiyem masaüstüne bir kısayol atmanız oradan kolayca girip oyunlarınızı 'durmaya zorla'yabilirsiniz.Oyunlardan orta tuş ( Home tuşu) ile çıkamazsınız oyun çok büyük deil ise arkaya alınır.
quote:
quote:
quote:
Task leri silmek için olan programlar işlerinii berbat bir şekilde yapıyorlar.Arkada çalışan çoğu uygulama tekrara açılır bunlar RAM i zorlamaz oyunları el ile kapayın (Ayarlar - Uygulamalar bölümünden ) Tavsiyem masaüstüne bir kısayol atmanız oradan kolayca girip oyunlarınızı 'durmaya zorla'yabilirsiniz.Oyunlardan orta tuş ( Home tuşu) ile çıkamazsınız oyun çok büyük deil ise arkaya alınır.
bahsettiğim oyundan home tuşu ile çıkınca oyun direk kapanıyo arkada çalışmıyo.bende shift asassin creed ce six gun gibi oyunları sorunsuz oynuyorum ama bunu anlamadım.bi mantık yürüttüm aslnda.eski bilgisayarımda celeron işlemci vardı.war craft için 800mhz işlemci hızı yeterlidir en azından blizzard açıklamasına göre böyle fakat benim 2,66 ghz işlemci 12 kişilik harita açtığımda büyük savaşlarda ciddi kasmalar yapıyordu.32mb ekran belleği ile yeterli olan bu oyunu 512mb lık x1950 ile oynuyordum ve kasma sebebi işlemciye binen yük idi.şimdi bu telefondaki oyunda normalde sorun yoktu ama bu bölümde çok sayıda ve çok farklı çeşit zombiler geliyor.şimdi bunda da işlemci zorlanıyo olabilir mi fikri aklımı karıştırıyor.sırf bu yüzden testlerde izledğim gibi işlemciyi o.c yapmayı bile düşündüm.her videoda sornsuz 1,9 ghz ama zorlamaya niyetim yok 1,4-1,5 ghz yapıp denemeyi düşünüyorum
aynı durumu tamamen bende yaşıyorum. arada hatta "uygulama cevap vermiyor" diye hata mesajı bile alıyorum. bende 33. bölümdeyim. tesadüfün bu kadarı :)
quote:
Orijinalden alıntı: bozoo1903
aynı durumu tamamen bende yaşıyorum. arada hatta "uygulama cevap vermiyor" diye hata mesajı bile alıyorum. bende 33. bölümdeyim. tesadüfün bu kadarı :)
ozman grafiklerden yada işlemci yetersizliğinden kaynaklı olabilir bu durum
gran turismo varmi
quote:
quote:
muhtemelen söylediğin gibi. çok oyun yüklemedim zaten, tek yaşadığım sorun bahsettiğin.
bende de arada bir oluyordr ama telefonu yeniden başlatınca takılma gidiyordu.. neo v
quote:
quote:
quote:
muhtemelen söylediğin gibi. çok oyun yüklemedim zaten, tek yaşadığım sorun bahsettiğin.
wave 34 e geçtim sorun ortadan kalktı.anlaşılan wave 33 fazla ağır geldi telefona
Neo kullandığını okumamışım pardon bende ray var.
quote:
farketmez hocam donanım özellikleri olarak birebir aynılar zaten ayrıca oyunun otomatik olarak kapanması yada telefonun oyunu kapatması gibi bi sorun yaşıyo musunuz.ekran dahil telefon aşırı ısınıyo ve bazen oyun otomatik kapanıyo
quote:
quote:
farketmez hocam donanım özellikleri olarak birebir aynılar zaten ayrıca oyunun otomatik olarak kapanması yada telefonun oyunu kapatması gibi bi sorun yaşıyo musunuz.ekran dahil telefon aşırı ısınıyo ve bazen oyun otomatik kapanıyo
Isınma bendede var ama 1 dakika mola verince geçiyor :D Kapanma sorununu sadece Backstab adlı oyunda yaşıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme