Şimdi Ara

Oyunlarda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMÜN ALEYKÜM ÖNCELİKLE KARDEŞLER BENİM SIKINTIM BİLGİSAYARIN PERFORMANSI..BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIDA BELİRTİCEM FAKAT BENİM ESKİDEN HİGH OYNADIĞIM OYUNLARI ŞİMDİ SADECE 800X600 DE VE LOW DA OYNUYORUM O BİLE KASIYOR BEN FARCRY 3 TARZI OYUNLARI RAHAT RAHAT OYNARKEN THE SABOTEUR Ü BİLE KASA KASA OYNUYORUM EN DÜŞÜKTE BİLE KASIYOR FARCRY 3 TARZI OYUNLARI OYNARKEN W7 HOME BASİC KULLANIYODUM SONRA BİLGİSAYARA FORMAT ATTIM BÜTÜN DRİVERLARI YUKLEDIM W7 ULTIMATE YUKLEDIM SONRA BU KASMA OLAYLARI BAŞLADI FANIN İÇİ TEMİZLİKTEN Bİ HAL OLDU TERTEMİZ LÜTFEN ACİL ÇÖZÜM LAZIM KIRICAM ŞİMDİ BİLGİSAYARI :D
    ESKİDEN BİLGİSAYARIM 64 BİTTİ ŞİMDİ 32 BİTE DÜŞÜRDÜM ONUNLA Bİ ALAKASI OLUR MU ?

Oyunlarda kasma sorunu Oyunlarda kasma sorunu Oyunlarda kasma sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yusuf101998 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 GB bellekli bir bilgisayara 32 bit işletim sistemi kurmamalısın. Çünkü 32 bit, 3 GB'dan fazla bellek desteklemez, geri kalanı kullanmaz, boşta bırakır. Sistem Özellikleri penceresinde RAM miktarının yanında parantez içinde yazan kullanılabilir miktardan da bu anlaşılabilir.
    Ayrıca yine Sistem Özellikleri penceresinde sol menüden Aygıt Yöneticisine git, tüm donanımların alt listelerini aç ve o pencerenin ekran görüntüsünü bizimle paylaş. Sürücü yüklemelerinde bir hata olmuş olabilir.

Birde şu konuyu bi oku;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98351508

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 16 Ekim 2014; 0:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf101998

SELAMÜN ALEYKÜM ÖNCELİKLE KARDEŞLER BENİM SIKINTIM BİLGİSAYARIN PERFORMANSI..BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIDA BELİRTİCEM FAKAT BENİM ESKİDEN HİGH OYNADIĞIM OYUNLARI ŞİMDİ SADECE 800X600 DE VE LOW DA OYNUYORUM O BİLE KASIYOR BEN FARCRY 3 TARZI OYUNLARI RAHAT RAHAT OYNARKEN THE SABOTEUR Ü BİLE KASA KASA OYNUYORUM EN DÜŞÜKTE BİLE KASIYOR FARCRY 3 TARZI OYUNLARI OYNARKEN W7 HOME BASİC KULLANIYODUM SONRA BİLGİSAYARA FORMAT ATTIM BÜTÜN DRİVERLARI YUKLEDIM W7 ULTIMATE YUKLEDIM SONRA BU KASMA OLAYLARI BAŞLADI FANIN İÇİ TEMİZLİKTEN Bİ HAL OLDU TERTEMİZ LÜTFEN ACİL ÇÖZÜM LAZIM KIRICAM ŞİMDİ BİLGİSAYARI :D
    ESKİDEN BİLGİSAYARIM 64 BİTTİ ŞİMDİ 32 BİTE DÜŞÜRDÜM ONUNLA Bİ ALAKASI OLUR MU ?

Oyunlarda kasma sorunu Oyunlarda kasma sorunu Oyunlarda kasma sorunu

fanla uğraştın isen bi sıcaklıkları kontrol et oyundayken. Büyük ihtimal fanın dengesini falan bozdun.

• YA ŞİMDİ ŞÖYLE Bİ DURUM VAR FANIN DENGESINI BOZDUN OLAYINI ANLAMADIM BIRAZ AÇIKLARSAN SEVİNİRİM VE BEN BİLGİSAYARI ŞUAN HOME BASİC 64 BİTE GERİ DÖNDÜRDÜM RECOVERY İ ÇALIŞTIRDIM SONUNDA TEKRAR AYNI OYUNU YUKLEYIP OYNUYORUM SANKI BIRAZ DAHA HIZLI GIBI AMA PSİKOLOJİK SANIRSAM.VE AYRIYETEN MESELA BEN LOL OYNARKEN HIGH A KADAR ÇEKEBİLİYORUM ÖZELLİKLERİ FARCRY 3 OYNAYABILIYORUM FAKAT DEDIGIM GIBI THE SABOTEUR DA TAM TERSİ KASMALAR OLUYOR OYUNLA Bİ ALAKASI OLABILIR MI OYUNUN VERDİĞİ SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ŞU ŞEKİLDE
    Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
    İşlemci: Dört Çekirdek 2.8 GHz
    Bellek: 3 GB
    Ekran Kartı: : 512MB nVidia 8800 GT
    DiretX: 9.0c
    HDD: 7 GB Disk alanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.