Şimdi Ara

Oyunlarda pc ekran kartını kullanmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kısaca sorunumu yazmak ıstıyorum lenovo z500 kullanıyorum pc de 2 tane ekran kartı mevcut hd4000 ve nvıdıa gt645m.bılgısayarı prize takılı bır sekılde oyun oynadıgımda hd4000 den nvıdıa ya gecıs saglarken bataryayı tam doldurup prizden cekıyorum oyun oynamak ıcın fakat hd4000 kullanıyor ve kasmaa baslıyor.sızce 2 kart arasında sarjda olmadan neden gecıs yapmıyor bılen arkadaslar yardımcı olabılırmı...

Not:cvp yazcak arkdaslar alıntı yaparak yazarsanız sevınırım sımdıden tskkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: baytarcombo

arkadaslar kısaca sorunumu yazmak ıstıyorum lenovo z500 kullanıyorum pc de 2 tane ekran kartı mevcut hd4000 ve nvıdıa gt645m.bılgısayarı prize takılı bır sekılde oyun oynadıgımda hd4000 den nvıdıa ya gecıs saglarken bataryayı tam doldurup prizden cekıyorum oyun oynamak ıcın fakat hd4000 kullanıyor ve kasmaa baslıyor.sızce 2 kart arasında sarjda olmadan neden gecıs yapmıyor bılen arkadaslar yardımcı olabılırmı...

Pil kulanım esnasında sistem minumum güç harcama moduna geçer.İşlemci dahil tüm kaynakları kısar.Güç seçeneklerinden prizde iken ve pil de iken ayarları karşılaştırın prizde iken ki ayarları pil kullanıma adapte edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

arkadaslar kısaca sorunumu yazmak ıstıyorum lenovo z500 kullanıyorum pc de 2 tane ekran kartı mevcut hd4000 ve nvıdıa gt645m.bılgısayarı prize takılı bır sekılde oyun oynadıgımda hd4000 den nvıdıa ya gecıs saglarken bataryayı tam doldurup prizden cekıyorum oyun oynamak ıcın fakat hd4000 kullanıyor ve kasmaa baslıyor.sızce 2 kart arasında sarjda olmadan neden gecıs yapmıyor bılen arkadaslar yardımcı olabılırmı...

Pil kulanım esnasında sistem minumum güç harcama moduna geçer.İşlemci dahil tüm kaynakları kısar.Güç seçeneklerinden prizde iken ve pil de iken ayarları karşılaştırın prizde iken ki ayarları pil kullanıma adapte edin.

bılgısayarda energy management dıye bır kısım var orda pıl ıcın maxsımum pıl omru en ıyı pıl omru dıye 2e ayrılmıs ben ordakı kısımdan max.pil omrunu secmıstım o ksmı sarjdayken veya sarjdan cıkardıgımda degıstırmıyorum bırde aynı kısımda guc planı dıye bır kısım var ordada dengelı-yuksek performasn-guc tasarrufu dıye 3e ayrılmıs ordakı kısımdada dengelı dıye kullanıyorum fakat bu soyledıgım ozellkeri prızdeyken veya prıze takılı deglken hıc degıstımıyorum acaba ondanmı kaynaklı??

• Onun ayarı vardı nvidia denetim masasında karistir bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bılgısayarda energy management dıye bır kısım var orda pıl ıcın maxsımum pıl omru en ıyı pıl omru dıye 2e ayrılmıs ben ordakı kısımdan max.pil omrunu secmıstım o ksmı sarjdayken veya sarjdan cıkardıgımda degıstırmıyorum bırde aynı kısımda guc planı dıye bır kısım var ordada dengelı-yuksek performasn-guc tasarrufu dıye 3e ayrılmıs ordakı kısımdada dengelı dıye kullanıyorum fakat bu soyledıgım ozellkeri prızdeyken veya prıze takılı deglken hıc degıstımıyorum acaba ondanmı kaynaklı??

sistem güç tasarrufu sağlamak için ekran kartını kullanmıyor olabilir. "yüksek performans" seçeneğini seçip deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: KerekMikailv3

Onun ayarı vardı nvidia denetim masasında karistir bir.

benımle aynı modelı kullanan arkadasım war o sarja takmadan most wanted ı rahat bır sekılde kasmadan oynarken ben oynayamıyorum.soyledıgın gıbı nvıdıa denetım masasındakı ayarları kurcaladık bahsettıgım arkadasım ıle aynı olmasına ragmen bende kasma var onda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

quote:

quote:

quote:

sistem güç tasarrufu sağlamak için ekran kartını kullanmıyor olabilir. "yüksek performans" seçeneğini seçip deneyin

pıl ayarlarından yuksek performas ve max.pil omrunu secmeme ragmen bır degısıklık olamdı acaba sorun daha buyuk bırseymı?Teknık servıslık bır durum cıkmasınıda ıstemıyorum acıkcası:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • max. pil ömrünü seçmeyin, ikisini de yüksek performansa ayarlayın
  • Bazı notebook modellerinde var bu sorun batarya ile kullanırken performans düşüyor bende yok çok şükür açıkcası bende bataryası ile oyun oynamayı pek tavsiye etmem
  • Amma büyütmüşsünüz bu kadar basit sorunu. Kardeşim yapacağın tek şey, fişi prizden çektiğin zaman sistem tepsisinde bulunan güç yönetimine girip maksimum performans modunu seçmek. Sen fişi çektiğin zaman bilgisayar otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçiyor. Onu yüksek performans seçerek düzelteceksin. Teknik servislik bir şey olması da söz konusu değil. Bu sorunun çözümü bu kadar basit, ya fiş prizde oynayacaksın yada yüksek performansı seçeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazlotus11 -- 26 Haziran 2013; 5:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Bazı notebook modellerinde var bu sorun batarya ile kullanırken performans düşüyor bende yok çok şükür açıkcası bende bataryası ile oyun oynamayı pek tavsiye etmem

Kardeşim bu bir sorun değil, aksine artı bir özelliktir. Bilgisayarı batarya gücüyle çalışırken maksimum pil süresini sağlamak için işlemciden, ekran kartından vb her türlü sistemi kısar. Böylece daha uzun süre kullanırsın laptobu.

Böyle yapmasa "Benim laptop 20 dk'da şarj yiyor." dersiniz, Yapınca da oyun açılmıyor dersiniz. Daha ne yapsın adamlar sizin için

• bılgılendırmeler ıcn tskkr ederım ztn benıımde amacım bataryayı bıtırene kadar oyun oynamak degıl sadece bır 5dk lıkda olsa gırebılmek
  • ayarlardan yapabilirsin belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Bazı notebook modellerinde var bu sorun batarya ile kullanırken performans düşüyor bende yok çok şükür açıkcası bende bataryası ile oyun oynamayı pek tavsiye etmem

Kardeşim bu bir sorun değil, aksine artı bir özelliktir. Bilgisayarı batarya gücüyle çalışırken maksimum pil süresini sağlamak için işlemciden, ekran kartından vb her türlü sistemi kısar. Böylece daha uzun süre kullanırsın laptobu.

Böyle yapmasa "Benim laptop 20 dk'da şarj yiyor." dersiniz, Yapınca da oyun açılmıyor dersiniz. Daha ne yapsın adamlar sizin için

Ben şarj da değilken oyun oynayan veya oyun oynamak isteyenlerden değilim bana söylemeyeceksin onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.