Şimdi Ara

oyunlarda ve videolarda kasma + cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba cevaplandırırsanız çok sevinirim

bilgisayarımda quad q8400 işlemci var
    zotac nvidia gforce gtx 660 (2gb 196bit) ekran kartımı yeni aldım (1haftalık)
    malesef dandik bi board (zx g31 lm)sahibiyim
    ve 2+2 4gb ram takılı

oyunlarda aşırı derecede kasma kare kare atlama ve seste cızırtı var arada sırada youtube videolarında da cızırtı ve takılma oluyor
    64bit win7 ultimate yüklü (yeni yükledim)
    tüm sürücülerim ekran kartı dahil güncel
    power supply 500watt

acaba bunun nedeni anakart kaynaklı olabilirmi ne yapacağımı hangisini değiştireceğimi bilemiyorum bir cevap yazabilirseniz duacı olurum
    şimdiden ilginize çok teşekkürler....
     oyunlarda ve videolarda kasma + cızırtı oyunlarda ve videolarda kasma + cızırtı oyunlarda ve videolarda kasma + cızırtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolastheelf06 -- 29 Mayıs 2014; 9:12:40 >

• fps için bişey diyemiycem ama cızırtı yani elektronik gürültü hoparlöründen olabilir.anakartan şüpelenmeden önce başka hoparlörle dene anakarta gelince elektroink gürültü anakarta olacağını sanmam ilk hoparlör ce bağlantılara bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atof -- 29 Mayıs 2014; 10:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atof

fps için bişey diyemiycem ama cızırtı yani elektronik gürültü hoparlöründen olabilir.anakartan şüpelenmeden önce başka hoparlörle dene anakarta gelince elektroink gürültü anakarta olacağını sanmam ilk hoparlör ce bağlantılara bak derim

teşekkür ederim ama oyun oynarken kulaklıktan da aynı cızırtı geliyor.....müzik dinlerken hoparlörde herhangi bir cızırtı yok cızırtı videolarda ve yüksek çözünürlük oynatımında beraberinde oluşuyor
  • Yüksek güç çekiminde psudan dolayı olabilir belki bir ihtimal başka bir psu varsa onunla denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Yüksek güç çekiminde psudan dolayı olabilir belki bir ihtimal başka bir psu varsa onunla denemeni tavsiye ederim.

300 lük power bulabilirsem denerim teşekkürler...
  • yanlış anlamadıysam 300 wattlık power kullanıyorsun.300 watt bu sisteme arkadaşın dediği gibi bir küçük kaçar gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: atof

yanlış anlamadıysam 300 wattlık power kullanıyorsun.300 watt bu sisteme arkadaşın dediği gibi bir küçük kaçar gibi geliyor bana

bir yanlış anlaşılma oldu sanırım 300 değil şu an bilgisayarımda 500 watt lık power supply takılı zaten ,arkadaş yüksek olduğundan dolayı olabilir düşük bir power dene dediği için 300 watt yazmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arıza anakarttanmış,anakartı değiştirince düzeldi şimdilik tek sorun anakarta ön usb panelinin pinlerini takmamışım çalışmıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.