İnternette gezinirken sıkıntı yaşamıyorum fakat oyunlarda çok yüksek ping alıyorum ve sorunu hala anlayabilmiş değilim. İlk speed test yaptığımda 453 ping vermişti bilgisayar sonra internetten bulduğum ping düşürme yollarını kullanarak 115 ping oranına kadar düşürdüm ama sonra yine arttı. Aynı zamanda bilgisayarda yaptığım speed test ile telefonda yaptığım speed test arasında çok büyük fark var. Belki işlemciler farklı olduğu içinde kaynaklanıyor olabilir ama yine de bilgisayarımda olan ping yüksek.
Bilgisayardan da internete girince (youtube, instagram,twitter vb.) gayet iyi bir hız alıyorum fakat oyuna girince ms coşuyor resmen. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, önerisi olan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Farklı bir pc yada notebook ile denen yapma şansınız var mi ?
burakkosucu
kullanıcısına yanıt
Yok ama bilgisayarım iyi yani. LoL oynarken yüksek grafiklerde sabit 240 fps alıyorum. Ama ms uçuyor. Oynadığım hiç bir oyunda kasma sıkıntısı yaşamadım. Ama internet sıkıntısı yaşıyorum maalesef.
NecronyteN
kullanıcısına yanıt
Önümüzdeki ay, farklı bilgisayar ile test yapacagim. Merkeze bunları raporlayacagim. Merkezimizde vodafone fiber altyapi mevcut. Sonuçları paylaşırım burada
Modem hat değerlerini iletirmisin ?
Bilgisayarına kablolu bağlanıyor isen kablolarını kontrol et. Yine bilgisayarına kablolu bağlanıyor isen bilgisayarında açık bir download eden birşey olabilir.
Ayrıca internet değerlerin 2 test' içinde berbat durumda. Yani ping değerlerinde pek birşey bekleme bu hızlarda..
Kablolarda sıkıntı olabilir. En ince ayrıntıya kadar kontrol edin. Kabloların ucundaki jack bile hafif temassızlık yapsa sıkıntı çıkarıyor ve dalgalanma oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme