Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar oyunlardan gram zevk almıyorum. Maksimum 10 dakika oyuna girip hemen Alt F4 çekip çıkıyorum. Abartmıyorum geçen gün oyuna girdim ana menüde alt f4 çektim. Böyle ruh haline giren var mı varsa biraz yol gösterir misiniz ne yapmam lazım.

• Forza horizon 3 güzel, araba yarışı seviyorsan tavsiye ederim.Ek olarak dirt 4'te oynayabilirsin.Joypad veya direksiyon şart.

Fps olarak DooM güzel.Wolfenstein new colossus batırmışlar.İlk oyun daha güzeldi.Sırf wolfenstein hayranıyım diye bitirdim.

Remothered tormented fathers, kaç kere yeniden başladım, ama yaşlı adamın beni kovaladığı yeri geçemeyip kapattım, halen trainer yapmadılar oyuna invicible olan

Sf V, king of fighters, tekken 7 tek başına belli bir şeyden sonra sıkıyor.Arkadaşla oynanacak oyunlar.Aynı şekilde Pes 2018'de.

Bir de yaş ilerledikçe mi nedir, yada oyunlar mı kalitesizleşiyor, insanın canı pek oynamak istemiyor.

Sonuç evet bende de oluyor.Eskiden her oyunu bitirene kadar oynardım.
  • Osu oyna hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı oyunlar denemelisin. İlgini çekebilecek oyunları araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzer durumdaydim

Far cry 5

Witcher 3

Witcher 2 ve suanda witcher 1oynuyorum sorunu simdilik hallettim oynamadiysan witcher 1haric tavsiye ederim bunun oynanisi biraz sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bende de oluyor arada. Nedeni oyun oynarken kafanın boş olması lazım. Mesela yakın zamanda sınavın var ve çalışman gerekiyor, ya da halletmen gereken bir iş için harekete geçmen gerekiyorsa kafa doluyken oyun oynanmıyor. Mesela ben 2 sene önce yazın skyrimi kafa boşken on numara oynuyordum başından kalkmıyordum. Şimdi girdiğim gibi çıkıyorum oyundan. Kafa boş değil yaz okulu var, iş bulma derdi var var oğlu var...
  • World of tanks oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesegayi batiran adam

O bende de oluyor arada. Nedeni oyun oynarken kafanın boş olması lazım. Mesela yakın zamanda sınavın var ve çalışman gerekiyor, ya da halletmen gereken bir iş için harekete geçmen gerekiyorsa kafa doluyken oyun oynanmıyor. Mesela ben 2 sene önce yazın skyrimi kafa boşken on numara oynuyordum başından kalkmıyordum. Şimdi girdiğim gibi çıkıyorum oyundan. Kafa boş değil yaz okulu var, iş bulma derdi var var oğlu var...
    +1 .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.