Şimdi Ara

Oyunları bir türlü düzgün oynayamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 9 yıllık konsol ve 6 yıllık pc sahibiyim. Pc mi oyunlar için hep güncel tutarım. Fakat bir türlü ne Futbolu nede FPS yi oynamayı öğrenemedim. Aslında bir ara Cod 2 ve 4 te çok iyiydim. Bir arkadaşım öğretmişti sayesinde serverlarda kasıp kavuruyordum fakat 3 yıl oldu ve bir daha nedense girip oynamadım.

İnternetten videolar izliyorum yazıları okuyorum. Youtube da eğitim videoları gibi videolar ama bir türlü dediklerini yaptığım halde beceremedim. Heleki konsolda Fifa oynarken kuzenlerim beni mahvediyor. Artık öc alma vakti geldi beyler yardım edin

• aklın meşgul demekki,iyi bir oyun istiyorsan zihnin rahat olacak ve oyuna odaklanacaksın.Oyun oynamak refleks ve taktiksel strateji ister.Ama adamın aklında elli tane tilki var,dert var ondan iyi oyun bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

aklın meşgul demekki,iyi bir oyun istiyorsan zihnin rahat olacak ve oyuna odaklanacaksın.Oyun oynamak refleks ve taktiksel strateji ister.Ama adamın aklında elli tane tilki var,dert var ondan iyi oyun bekleme.

Hiç aklıma gelmemişti böyle birşey
  • o türleri sevmiyorsun artık demek ki, bence fazla zorlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

o türleri sevmiyorsun artık demek ki, bence fazla zorlama

İşimiz Gta ya kaldı o zaman öyle mi
  • Bende dövüş oyunlarını bir türlü oynamayı beceremem ne kadar zorlasan da bazı şeyler olmuyor hocam iyi oynadığın türlere devam et derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bende dövüş oyunlarını bir türlü oynamayı beceremem ne kadar zorlasan da bazı şeyler olmuyor hocam iyi oynadığın türlere devam et derim.

Tekkende iyiyimdir Paulu ve yoshimutsi aldım mı fena yaparım Fakat nedense bana futbol ve fps oyunları daha zevkli geliyor. Oynacaksam onları oynamak isterim. Amacım en iyi olayım kimse benle baş edemesin değil. Mesela cod veya cs oynarken ölüm sayım vuruştan fazla oluyor ben ondan kurtulayım yeter. Millet 6 kişiyi vurup uçakları gönderiyor ben daha 3 kişi zor vuruyorum üst üste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun yeteneginiz yok demekki hocam mesela bende futbol oyunlarini hic oynayamam.Oynasam kendimi gelistiririm ama oynamak icimden gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay bendede olmuştu FPS oyunlarının multisini beceremezdim aylarca oynadım alıştım iyi oynuyorum şuan . Alışmak lazım yani.
  • Benim içinden oynamak geliyor ve büyük bir inatla oynuyorum şuanda. İyi olucam koydum kafaya
  • Ben fps oynarken dalıp gidiyom ya ölüyom hep.Ama iyi hs atarım.
  • ben cs 1.6 oynarken her attığım hs atardım 1 hafta oynamayıp tekrar girdim önümdeki adamı vuramadım noldu bana anlamadım
  • CS de bot gibi oynuyorum resmen ya Call of duty biliyorum ama oynamaya oynamaya çabukluğumu kaybettim.
  • Hocam sanki şirket sizi eğitime göndermiş zorla yapıyormuşsunuz gibi olmuş. Yani içinizden gelmiyorsa oynamayın olsun bitsin. Ben hayatımda futbol oyunu oynamadım, çünkü keyif almıyorum, bitti gitti... (: Yani her türde iyi olunacak diye birşey yok ki. Ne bileyim mesela FPS oyunlarını severim, ama her zaman ortalama bir oyuncu oldum. Bundan da gocunmadım, bu kadar hırs yapmayın bence (: Benim alanım strateji, taktiksel ve ekonomik stratejiler özellikle.. Bir de ağır Tycoon hastasıyım. (: Zaten mesleğim bile fark etmeden bu yöne kaydı... İnsanın iç yapısıyla, yeteneğiyle ilgili. Bunu keyif almak için yapıyorsunuz unutmayın, sarmıyorsa bırak gitsin, sevdiğini oyna, sevmediğinde arkana bakma (:
  • öz güven lazım

• olmuyor hocam adama sıkıyoruz mermi uzaya gidiyor muka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.