Bildirim
OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (10. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@engin
d olum o ben d leri öyle yazıyorum
bad' e bakarsan anlarsın
@CoupDeGrâce
internetide kapatabiliriz, sorun değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 4 Mayıs 2011; 1:14:39 > -
quote:
Orijinalden Alıntı : War Ensemble
@engin
d olum o ben d leri öyle yazıyorum
bad' e bakarsan anlarsın
Oraya ışık vurmuş t gibi gözüküyor , yakınlaştırınca anlaşılıyor d olduğu -
-
@ghostliving
Off hocam 10 ay beklenir mi ya askere gittiydin sanırım? Xbox gibi bir konsol olunca oyunsuz geçen her gün eziyet oluyor valla.
@War Ensemble
Valla tek oyunla beklerken seninkileri görünce içim gidiyor ama yok aga, fw mw bulaşmayacağım kararlıyım -
-
5 - 6 tane oyunu arkadaşlara verdik , 10 a yakın satmışımdır.
elimde kalanlar bunlar
-
-
ben kopya oynadığım için koymıcam ama konu saçma gibi geldi bana.bi ara sistem lernizin resimlerini koyun mesela o konu mantıklıdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: clubberkay
ben kopya oynadığım için koymıcam ama konu saçma gibi geldi bana.bi ara sistem lernizin resimlerini koyun mesela o konu mantıklıdı.
Neden saçma olsun? -
quote:
ben kopya oynadığım için koymıcam ama konu saçma gibi geldi bana.bi ara sistem lernizin resimlerini koyun mesela o konu mantıklıdı.
Her konuda mı boş konuşursun bilader ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Neden saçma olsun?
onu aldırma sen
ölü taklidi yapın gider -
quote:
Orijinalden alıntı: vico
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Neden saçma olsun?
onu aldırma sen
ölü taklidi yapın gider
Hahahaha.
-
oyunların resmini çekince.nası bi mantık bu.çoğumuz zaten kopya oynuyoruz. kaç kişi dh orginal kullanıyo taş çatlasın 100 kişi.bunun ne anlamı varki oyun değiştirme desem,zaten ona ayrı bi konu var.adam kopya oyunlarını koyup çekmiş. bu ne işe yarıcak.allah rızası için siz ben size ölü taklidi yapıyım.
ne içtiyseniz bende ondan istiyorum,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 17 Mayıs 2011; 0:53:49 > -
@clubberkay
Her şeyda mantık arama hacı. Tatmin denen kavramdan haberin vardır eminim.
PC'lerde nasıl kasa içi fotolar falan koyuyorsak, burada da arşivi paylaşıyoruz. Kopyaları bile koysalar, eldeki oyunları temsil ediyor işte :)
Dilersen mevzuyu uzatmayalım, konu amacından sapmasın. -
bunlar var zaten,daha önceden de vardı böle bi konu, tabikide herkez ne isterse onu açar banane. benim amacım sistem fotolaro koy die bi konu vardı onda zaten disc resimleri vardı,ne gereği,var die.oyüzden.iyi geceler.czquote:
Orijinalden alıntı: cz
@clubberkay
PC'lerde nasıl kasa içi fotolar falan koyuyorsak, burada da arşivi paylaşıyoruz. Kopyaları bile koysalar, eldeki oyunları temsil ediyor işte :)
Dilersen mevzuyu uzatmayalım, konu amacından sapmasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cz
@clubberkay
Dilersen mevzuyu uzatmayalım, konu amacından sapmasın.
+1000000000
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X