Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • petedorr en iyi kolleksiyoncu şu ana kadar gördüğüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert
    Görün Türkiyede durum ne kadar kötü :) BBR'nin oyunları çok az ama herkes woowww amma çok oyun var vs gibi aşırı tepkiler veriyor
    BBR o resimi neogaf a koysa kimse yorum bile yapmaz
    (BBR sakın eleştiri olarak algılama zaten beni tanıyorsun

yok yav yanlis anlamam tabiki. ne anlatmak istedigini anladim zaten. benim azimdan cok oyunun var gibu bisey cikmadi. dedigim gibu zaten kendi capimda butcem elverdigince aliyorum. hobi maksatli

bende neogafi takip ediyorum azim acik kaliyor milletin orjinal xbox koleksiyonunu gorunce. adamlar tam koleksiyonu yapmislar bitmis simdiye kadar cikan tum oyunlari almislar. neogafu falan gectim youtubea yazsaniz bursuru 300 den fazla sadece xbox360 oyunu olan adam var

yoksa ben en buyuk koleksiyoncuyum en cok oyun bnde gibi bisey asla demedim. asla dememde oyle bisey. bilen bilir oyle havaci olmadigimi. ilk basta resimde koymayacaktim ama bu ps3 kirilmasidan sonra koyayim dedim :)

ayrica neogafta sallamayacklarini sanmiyorum. 20-25 oyunu olan birsuru adam resim koymus kendi capimdaki koleksiyonum diye. cok olumlu yapici tesvik educu yorumlar gelmisti.

onemli olan kac oyunun oldugu degil. kirilabilen bi konsola orjinal oyun alabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Ağustos 2010; 23:13:24 >

• tabi alım gücü yüksek olunca insanlar alabiliyor Türkiye'de vir aile 1500 tl maaş ile çok rahat geçiniyor ancak , bir avrupa ülkesinde,biraile 300 Euro maaş ile rahat geçinebiliyor ve bir xbox pyunu en faza 50 Euro geçmediği için öğle yemeği parasına eşit geliyor bir oyun.
  • Buda benim xbox oyunları kopya diğerlerinin bazıları kopya
     OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN
  • @BBR DIRT 2 tanıdık geliyor

Muhteşem arşiv bu arada
  • telefonla çektim biraz kötü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 26 Ağustos 2010; 21:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: temser

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Bunlarda benim orjinal oyun koleksiyonum. Odayı değiştiriyorum o yüzeden hepsi yığılmış halde

Buda şuan elimde bulunan Ps3 oyunlarım. Ps3 oyunlarımda xbox'ın aksine satış ve takas yaptığımdan elimde bunlar kaldı. Mgs4'ü Arkadaşa doğum günü hediyesi almıştım. Vermek nasip olmadı Fırsat bu fırsat yeniden başladım bende

Paranın gözü kör olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Orijinalden alıntı: temser

quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Bunlarda benim orjinal oyun koleksiyonum. Odayı değiştiriyorum o yüzeden hepsi yığılmış halde

Buda şuan elimde bulunan Ps3 oyunlarım. Ps3 oyunlarımda xbox'ın aksine satış ve takas yaptığımdan elimde bunlar kaldı. Mgs4'ü Arkadaşa doğum günü hediyesi almıştım. Vermek nasip olmadı Fırsat bu fırsat yeniden başladım bende

Paranın gözü kör olsun

biz bu kadar oyunun sticker kutu cover yaptırcak para zor buluruz

• Ha şöyle orijinal oyun resmi koyun ciğerimizi yeyin. Neydi o yatağın üstüne verbatimleri sıralayıp resmini çekip gönderenlerin mesajları. Hatırladıkça gülüyorum vallayi.
  • BBR O OYUNLARIN BİR KISMI PAL BİR KISMI NTSC-U EĞER REG FREE İSE NERDEN ALIYORSUN
  • Xboxim ntsc-u oldugu icin pal ve ntsc-j oyunlarim dogal olarak RF

RF oyunlari shopto ve bu forumun 2.el kismindan. ntsc-u oyunlari tronixweb veya videogamesplus dan temin etmeye calisiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 29 Ağustos 2010; 1:34:18 >
  • Bunlar da benimkiler.Pc-360 karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Slim konsola geçtim mal gibi kaldım benim oyunların neredeyse hepsi kopya.

Korsan morsan arşiv budur

• Buyrun bunlarda benden. Hepsi kopya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 31 Ekim 2010; 14:11:19 >

• Kopyalara cover yapmak biraz masrafı arttırmıyormu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Buyrun bunlarda benden. Hepsi kopya.

Allah allah ne güzel olmuş bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Kopyalara cover yapmak biraz masrafı arttırmıyormu arkadaşlar?

50 Kuruş Kapak+ 15 Kuruş da CD Etiketi + Kutusu Şeffaf/dersen) 50kuruş

oyun başına ekstra 1 tl 15 kuruş masraf geliyor.Korsanı desteklemiyorum ama yapılcaksa bu yönde yapılmalı en azından düzgün bişeye benziyo sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karameşe

Allah allah ne güzel olmuş bunlar

Öyle ama XBox ile beraber hepsini sattım.
  • Yav at bir dvd çantasına böyle çok zahmetli olur.
  • Yeni farkettim başlığı . Dövseydin bari
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.