Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

selamın aleyüküm ben forumda yeniyim benim 50 ye yakın oyunum var koymama gerek yok ama bayramda pinky demon gibi arşiv yapıcam o yüzden pinky demon a sorum olucak.Ben verdiğin sitelerden front indirdim ama boyutları büyü onu nasıl ayarlıcam bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim birde ben internetten alışveriş yapmıyorum yeşil kutu satan biryer biliyormusun şimdiden teşekkürler

Boyutunu sen değil kağıdı bastırdığın yer ayarlıyor.
  • @Pinky Demon

Hesap ettin mi acaba gerçekten kartuş almaktan veya doldurtmaktan daha mı hesaplı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

@Pinky Demon

Hesap ettin mi acaba gerçekten kartuş almaktan veya doldurtmaktan daha mı hesaplı?

Ne kartuşu hocam ya kalite farkı uçup gider aradaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

@Pinky Demon

Boş kutulara verdiğim parayı saymazsak cover başı 50 kuruşa mal oluyor bana o oyunların hepsini kendim bassam hem kartuş parası hemde kağıt parası çok tutar o yüzden en iyisi gidin dışarıda bastırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Bunlar da benimkiler.Gün geçtikçe aralarına yenileri katılıyor.

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

orjinal gibi durmuyor hocam

Orijinal gibi durmasına gerek yok,orijinaller zaten.

• pinky dostum lütfen yardım edermisin

cover xp ile ayarlayıp getürünce kırtasiyeye basarlar değilmi yağlı kağıt olacak sanırım onlar tam cover boyutundamı basıyorlar yoksa basıyorlar ve bizmi kesiyoruz ben hep hazır aldım yardım lütfen slim var şuan ama 200 tlye jasper ve 2. kolu aldım korsan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamon97

pinky dostum lütfen yardım edermisin

cover xp ile ayarlayıp getürünce kırtasiyeye basarlar değilmi yağlı kağıt olacak sanırım onlar tam cover boyutundamı basıyorlar yoksa basıyorlar ve bizmi kesiyoruz ben hep hazır aldım yardım lütfen slim var şuan ama 200 tlye jasper ve 2. kolu aldım korsan için

Netten indirdiğin cover'ı elinde örnek bir oyun kapağıyla götür bastırcağın yere bu boyutlarda olacak de aynısını direk basamıyorlar kenarları makas ile kendin kesmen gerekiyor ama bazı kaliteli baskı yerlerinde kendi makinaları var adam kağıdı koyuyor 2 dk da kesiyor kenarları.
  • xbox oyunları yurt dısıdna ucuz degılmı?
  • çok daha ucuz %50-%70
  • Slim konsol aldığımdan beri orjinal aldığım oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 17 Ağustos 2010; 15:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Slim konsol aldığımdan beri orjinal aldığım oyunlar.

Doğru yolu bulmuşsun

Geçen Slim Hacklendi konusunda yazmıştı bi arkadaş herhalde bu habere en çok Pinky sevinmiştir diye

• maxipaket ten 5 oyunum için dvd kutusu,kutular için ve cd için cover sipariş etmiştim.nihayetinde hepsi geldi ve resimlerini paylaşmak istedim...bu arada coverların kalitesi güzel fakat kutular acayip kalitesiz hiç tavsiye etmem.

•  OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

Para varda bizmi orjinal almadık.
  • Yeni oyunları bekliyorum Xbox 360 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

maxipaket ten 5 oyunum için dvd kutusu,kutular için ve cd için cover sipariş etmiştim.nihayetinde hepsi geldi ve resimlerini paylaşmak istedim...bu arada coverların kalitesi güzel fakat kutular acayip kalitesiz hiç tavsiye etmem.

Demiştim hocam keşke dinleseydin :)
    Maxipaketteki yeşil kutuları almayın, aldırmayın.
  • Bu konuda,kutulu ve cover'lı kopya oyun fotolarını anlarım,adam kopya da oynasa özen göstermiş.Kopyaya ne kadar karşı olsam da,en azından görsel olarak bir rahatsızlık vermiyor.

Ama,kopya DVD fotosu koymanın anlamı nedir yahu?İnternetten indirip,özenle DVD'ye çektiğiniz için tebrik mi edelim yani?Seviyeyi düşürmeyelim lütfen
  • Foruma bak yahu, ne hale geldi... Kim kopya oynar, oynamaz bizi ilgilendirmez, ama şuraya çarşaf çarşaf resimlerin konması çok saçma olmuş. FW'si konuşulur, nasıl oyun çekileceğinin teknikleri açık çaık anlatılır, bir de bu çıktı, kopya koleksiyonu...

Valla tebrikler...
  • 1,5 yıllık emeğim

Kutulanmamış 20 oyun, coversız 5 oyun ve arkada gözükmeyen 10 oyun var.

• benimki de şöle bişi işte

+

ben de bazen diyom lan orcinal oynasaydık fena mı olurdu diye de daha bende sınırsız internet yok be yaw sayısız demo indirecen ve oyunlar hep ikinci el ya da süper indirimdeyken alınıcak veya hatta değişilicek ve oyun firmaları gene pek kar etmiycekti yani

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.