Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YeeHaw

ben de bazen diyom lan orcinal oynasaydık fena mı olurdu diye de daha bende sınırsız internet yok be yaw sayısız demo indirecen ve oyunlar hep ikinci el ya da süper indirimdeyken alınıcak veya hatta değişilicek ve oyun firmaları gene pek kar etmiycekti yani

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Bunda benim oyun. Şimdilik bi tane var. Gülmeyin lan.

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

Gülmeyin lan deyince insan daha çok gülüyo bende de 2 tane var biri MNR ps3 ün yanında verdiler diğerini kuzenden aldım LBp :D

• 2 sayfa önceki oyunlara ilaveten bunlar da sahtelerim.
  • Bunlarda benim orjinal oyun koleksiyonum. Odayı değiştiriyorum o yüzeden hepsi yığılmış halde

Buda şuan elimde bulunan Ps3 oyunlarım. Ps3 oyunlarımda xbox'ın aksine satış ve takas yaptığımdan elimde bunlar kaldı. Mgs4'ü Arkadaşa doğum günü hediyesi almıştım. Vermek nasip olmadı Fırsat bu fırsat yeniden başladım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Ağustos 2010; 21:16:46 >

• .:BBR:.

Hocam ne yapmışsın öyle hepsi orjinal mi onların , helal olsun valla
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonChigurh -- 21 Ağustos 2010; 21:16:56 >
  • @.:BBR:.
    Hocam orada servet yatıyor ya

Oyunların içinde Middle earth 2 yi gördüm o strateji olan değilmi? Ben pcde oynamıştım Xboxda olduğunu bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonChigurh -- 21 Ağustos 2010; 21:14:31 >
  • @.:BBR:.

Forumdaki en fazla orjinal xbox oyunu tartışmasız sendedir hacı tebrikler.
  • Tahminlerimi boşa çıkarmadığın için teşekkürler .:BBR:.
    Bir de WoW falan yok mu senin, diğer platformların oyunları koymadın galiba?
  • teşekkür ederim bizimkide hobi gibi bişey. kendi çapımızda eğleniyoruz derler ya öyle işte

sıfır çıkıyo fiyatının düşmesini bekliyorum. bissürü siteden kampanya takibi yapıyorum 2.el alıyorum çoğunu, pazarlık yapıyorum. ps3 oyunu verip xbox oyunu alıyorum. elimde multiplatform ps3 oyunu varsa onun aynısını verip aynı oyunun xbox verisonunu alıyorum eğlence işte tam anlamıyla hobi

yoksa her oyunu çıktığı gibi sıfır alsak peehhh ona ne güç dayanır ne cep dayanır. zaten o zaman iş hobi olmaktan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Ağustos 2010; 21:53:20 >
  • Yaşım 22 23 olsun bende sırf orjinal alıcam tebrikler bbr ama 15 yaşında senin kadar yapamam süper hobi yanlız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Bunlarda benim orjinal oyun koleksiyonum. Odayı değiştiriyorum o yüzeden hepsi yığılmış halde

Buda şuan elimde bulunan Ps3 oyunlarım. Ps3 oyunlarımda xbox'ın aksine satış ve takas yaptığımdan elimde bunlar kaldı. Mgs4'ü Arkadaşa doğum günü hediyesi almıştım. Vermek nasip olmadı Fırsat bu fırsat yeniden başladım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrParnassus -- 21 Ağustos 2010; 22:13:38 >

• HeartBreakerMan

İyi ara ondan daha büyük Little Big Planet resmi var onu koy
  • Allah akıl fikir versin, konu mahvoldu senin resim tam yüklenene kadar...
  • Önüme ilk geleni koydum tamam yanında büyüteç hediye edeceğim resimler koyacağım bundan sonra:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

wow pre tbc zamanında ne güzeldi. sonra nerde çokluk orda mokluk hesabı onbinlerce 9-14 yaş arası çocuk çocuk doldu tüm serverlar. migrate de fayda etmedi. Burning crusade ide oynadım hatta aldık bari char açak deyip draenei mage açıp onuda 70 lemiştim. Lich king çıkınca bırakıcam dedim. Guildden kopmak karakterlerden ayrılmak falan çok koydu ama e nihayetinde bırakabildim. Şimdilerde mutluyum huzurluyum

For The Alliance

+1 bende wow sevdalısıydım ilk çıktığı zamandan beri sıkılmadan oynadım hep bıraktım bc geldi başladım sonra bıraktım lich king geldi yine başladım şimdi tekrar bıraktım catalcysmde tekrar başlamayı planlıyorum Blizzarda saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan

Önüme ilk geleni koydum tamam yanında büyüteç hediye edeceğim resimler koyacağım bundan sonra:D

İnternetten koymanın tam olarak mantığınıda anlamış değilim oyunlarınızın resmini koyun derken fotoğrafını çekin de koyun anlamında yazılmış ki zaten önceki 2 sayfayı okuduysan bunu anlamışsındır. Little big planet'ın resmini silersen veya daha küçüğü ile değiştirsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

Oyunların içinde Middle earth 2 yi gördüm o strateji olan değilmi? Ben pcde oynamıştım Xboxda olduğunu bilmiyordum

PAL versiyonu hiçbir yerde yok bulsam alacağım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel
    quote:

Orijinalden alıntı: missing_88

PAL versiyonu hiçbir yerde yok bulsam alacağım bende.

İyi aramamışsın demek ki:)

TIKLA

• Görün Türkiyede durum ne kadar kötü :) BBR'nin oyunları çok az ama herkes woowww amma çok oyun var vs gibi aşırı tepkiler veriyor
    BBR o resimi neogaf a koysa kimse yorum bile yapmaz
    (BBR sakın eleştiri olarak algılama zaten beni tanıyorsun )
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.