Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ORJİNAL,KORSAN,PS3,XBOX 360,Wİİ FARKETMEZ SİSTEMİNİZİ DEĞİL OYUN ARŞİVİNİZİN RESMİNİ KOYUN 1OYUN-10OYUN FARKETMEZ YENİ OYUNLARINIZ ESKİLER HEPSİ OLUR

• ilk sen koysaydin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2010; 1:08:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

ilk sen koysaydin ya
    makina bozuk ama en kısa sürede koyacağım BBR sen koysana o muazzam oyun arşivini siter inan ister inanma bozuk zaten herkes fake diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklumakarna

makina bozuk ama en kısa sürede koyacağım BBR sen koysana o muazzam oyun arşivini siter inan ister inanma bozuk zaten herkes fake diyor

Alıntıları Göster
    hepsini masaya koyup foto çeksem şöyle bir foto çıkar ortaya onun için çekmeye gerek duymadım

temsili resim

• fazla oraya buraya resim koyak yanlis anlamlar tasir, yersiz bi davranis olur zira ben koleksiyonu sergilemek icin yapmiyorum. ayrica herkesin oyun sistemi farkli olur ama oyun herkeste ayni degil mi :) gostersek nolcek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2010; 1:33:52 >
  • quote:

fazla oraya buraya resim koyak yanlis anlamlar tasir, yersiz bi davranis olur zira ben koleksiyonu sergilemek icin yapmiyorum. ayrica herkesin oyun sistemi farkli olur ama oyun herkeste ayni degil mi :) gostersek nolcek :)
    OYUNLARINIZI KOYUN DEDİM OYUN AYNI AMA SİZDE NE VAR DİYE BUNLARIN HEPSİNİ ŞUAN ALTTA KALMAMAK İÇİN SÖYLEYECEĞİM

1)BU SAYEDE BİRLİKTE ONLİNE OYNARSINIZ
    2)TAKAS YAPARSINIZ
    3)BİRİSİ OYUN ALACAKSA SİZE SORAR SİZ ONA SORARSINIZ

BU KADAR VAHŞİ VE GÖRGÜSÜZ GÖRÜLDÜĞÜM İÇİN KEŞKE AÇMASAYDIM BU KONUYU DİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

hepsini masaya koyup foto çeksem şöyle bir foto çıkar ortaya onun için çekmeye gerek duymadım

temsili resim

Foto makinesi yok ama telefonla çekerim.Net çıkmaz ama fikir verir.Takas vb.konularda yardımı olabilir aslında arkadaşın dediği gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞ YERİNİZDEN SS ATIN SSLİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bana resim koysana dedigin icin diyorum. onceden baska konuya koymustum heryere resim koyarsam kendi acimdan gorgusuzluk olur iyi bi davranis olmaz diye. kimsenin kimseye gorgusuz vahsi falan dedigi yok kisisel algilama.

ayrica burasi xbox konusu oldugu icin ve burada %90 kopya kullanildigi icin tum oyunlar verbatimde olup dvdler ya plastik kaplarda ustuste durucaktir yada cd cantasinda. bunun resmini cekmeninde kimseye faydasi olmaz. bu yuzden ne kimse kimsede ne oyun oldugunu bilir nede internetten cekmek varken takasla makasla ugrasir

ps3 bolumune ac diyicem bu konuyu ama ordada vardi ayni boyle bi konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2010; 2:20:42 >
  • quote:

ben bana resim koysana dedigin icin diyorum. onceden baska konuya koymustum heryere resim koyarsam kendi acimdan gorgusuzluk olur iyi bi davranis olmaz diye. kimsenin kimseye gorgusuz vahsi falan dedigi yok kisisel algilama.

ayrica burasi xbox konusu oldugu icin ve burada %90 kopya kullanildigi icin tum oyunlar verbatimde olup dvdler ya plastik kaplarda ustuste durucaktir yada cd cantasinda. bunun resmini cekmeninde kimseye faydasi olmaz. bu yuzden ne kimse kimsede ne oyun oldugunu bilir nede internetten cekmek varken takasla makasla ugrasir

ps3 bolumune ac diyicem bu konuyu ama ordada vardi ayni boyle bi konu.
    Oyun içinden görüntüler falan deseydin yine bir nevi foto yerine oyun listeside konulabilir ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: berqo

Oyun içinden görüntüler falan deseydin yine bir nevi foto yerine oyun listeside konulabilir ayrıca

Alıntıları Göster

moronlara bak ya poz vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: berqo

Alıntıları Göster

• bluelabel hepsi orjinal mi onların? İyiymiş valla.
    Benim de arşivim baya genişledi Ankaraya dönünce koyarım resim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

bluelabel hepsi orjinal mi onların? İyiymiş valla.
    sağolun bbr sana görgüsüz vs diğecek insanların kendisi görgüsüzdür herkez helalinden para kazanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Hepsi orjinal dostum.Xbox oyunları da jelatinli hatta:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

İyi arşiv valla Allah herkese nasip etsin.

Ben asıl .:BBR:. yi merak ediyorum onda baya vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 4 Ağustos 2010; 3:06:06 >

• quote:

quote:

Halo1 i bana satar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

quote:

quote:

Halo1 i bana satar mısın?

Alıntıları Göster
    10 tane oyun bi ful hd lcd parası yaw:) oyun yerine lcd tv resmi koysak kabul olurmu

• Bluelabel

dostum splinter cell basta olmak uzere halo ve ninja gaiden serilerin mukemmel olmus super gozukuyor boyle serinin tum oyunlari birarada olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Ağustos 2010; 10:00:19 >
  • quote:

Bluelabel

dostum splinter cell basta olmak uzere halo ve ninja gaiden serilerin mukemmel olmus super gozukuyor boyle serinin tum oyunlari birarada olunca
    @wolfgangg

Satmayı düşünmüyorum dostum:)

@BBR

Çok sağol dostum,en değerlileri onlar zaten benim için
  • quote:

Hocam hırsızfalan girecek orda resmen milyar var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.