Şaka bir yana,tekrar almaya kalksam o versiyonlarına baya para gider şimdi:)Eski oyunların,Platinum olmayan,orjinal versiyonları çok pahalı yurtdışında.
quote:
Orijinalden alıntı: GranTurismo
İşte bu yüzden bu konu burada tutmaz:)Aynı konu PS3'te 2 günde 5 sayfa olurdu valla.360 oyunlarını ve gamepad'ini çok seviyorum ama,Sony kopyayı bitirdiği için gözümde daha değerli
quote:
Benim arşivde aynıydı ama arkadaşlara dağıttım. Gönlüm çok zengindir
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Benim arşivde aynıydı ama arkadaşlara dağıttım. Gönlüm çok zengindir
ahaha
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
quote:
İşte bu yüzden bu konu burada tutmaz:)Aynı konu PS3'te 2 günde 5 sayfa olurdu valla.360 oyunlarını ve gamepad'ini çok seviyorum ama,Sony kopyayı bitirdiği için gözümde daha değerli
Dostum konuyu saptırmak veya dalga amaçlı yapmadım ama yalanda değilki. Şimdi bana kızan arkadaşlar olcaktır elbet ama orjinal oyun oynucak olsam ps3 alırdım yani. Şimdi bu lafada kızanlar olcaktır
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
10 tane oyun bi ful hd lcd parası yaw:) oyun yerine lcd tv resmi koysak kabul olurmu
@GranTurismo
Kızacak birşey yok dostumKonuyu açan arkadaş da uyarılmıştı zaten bu konuda:)Sonuçta buradaki arkadaşların çoğu kopya kullanıyor.
Ama işte benim de orjinal oyunlara karşı zaafım var.Böyle kutulu,özellikle jelatinli oyunları görünce mutlu oluyorum.Herkesin bir hastalığı var işte:)
Slim konsola geçtim mal gibi kaldım benim oyunların neredeyse hepsi kopya.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
@GranTurismo
Kızacak birşey yok dostumKonuyu açan arkadaş da uyarılmıştı zaten bu konuda:)Sonuçta buradaki arkadaşların çoğu kopya kullanıyor.
Ama işte benim de orjinal oyunlara karşı zaafım var.Böyle kutulu,özellikle jelatinli oyunları görünce mutlu oluyorum.Herkesin bir hastalığı var işte:)
evet bide xbox oyunlarının kutu rengi güzel arşiv yapıncada güzel durur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Slim konsola geçtim mal gibi kaldım benim oyunların neredeyse hepsi kopya.
Kopya mopya valla baya güzel bir arşiv hocam
Bulup toplasam tüm oyunlarımı burdan köye yol olur
@bluelabel Satmayacağın belliydi zaten Senin Halo1 ntsc usa mi? Benim acayip Halo1 oynayasım geldi.İndiriyorum Ntsc usa ama benim konsol Japon çalışır mı acaba? Lakin Halo2nin usa sürümü var o çalışmıştı.. .
halo 2 rf ama halo 1 değil bildiğim kadaryla
quote:
Orijinalden alıntı: wolfgangg
@bluelabel Satmayacağın belliydi zaten Senin Halo1 ntsc usa mi? Benim acayip Halo1 oynayasım geldi.İndiriyorum Ntsc usa ama benim konsol Japon çalışır mı acaba? Lakin Halo2nin usa sürümü var o çalışmıştı.. .
Halo 1 çalışmaz dostum,region free değil.Bulamazsan,ebay'e bak,2.eli uygun fiyata bulabilirsin.Gerçi bölge biraz zor ama,şansını dene yine de
Diger konuya da koydum ,bunlarda benim yavrucuklar.
@bluelabel Benim splinter cell'lerden ilk oyun eksik,aslinda vardi ama evin icinde kayboldu halen bulamiyorum. Seninkinin degerini bil;)
@Mahs3R
Biliyorum dostum,büyük konuşmayayım ama bir daha satmayı düşünmem bile:)Senin koleksiyon da sağlammış bu aradaRed Dead ve LFD2 aldım geçen hafta.Onlar da gelsin,oyunlarımız aynı hemen hemen:)
Pinky demon
Hocam kuşe kağıdım var xbox360 oyun kutularımda sana sorum o müthiş xbox oyun arşivinin kapak resimlerini nerden buldun (kopya yazmışsın o yüzden sordum)
quote:
Orijinalden alıntı: Hamon97
Pinky demon
Hocam kuşe kağıdım var xbox360 oyun kutularımda sana sorum o müthiş xbox oyun arşivinin kapak resimlerini nerden buldun (kopya yazmışsın o yüzden sordum)