Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

@pinky_deamon kopya bile olsa arşivin çok düzenli Rica etsem bi oyunun bir önden birde arkasından resim çekebilir misin?ben de öyle yapıcam çok düzensiz olmaya başladı. Yazıcıdan çıktı alırken ayarların nasıl

Coverları kendim basmıyorum ki ona kartuş mu dayanır size de yapmanızı önermem gidin kırtasiyeye bastırın ben öyle yapıyorum.

1 tanesini kaça bastırıyorsun?

50 kuruş.

kutuyu kaç kuruştan alıyorsun? daha dogrusu şöyle soruyim sana bir oyun coverı ve kutusu kaça mal oluyor toplamda?

Siyah kutular 33 kuruş

http://www.maxipaket.com/product_info.php?products_id=54

Yeşil kutular 71 kuruş

http://www.maxipaket.com/product_info.php?products_id=18232

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

Kıymetlimisss...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Kıymetlimisss...

realist adamimdir

•  OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN
  • @BeyazBüyü

Dostum birşey sorucam ben FPS oyunları hep pcde oynadım klavye mouse nedeniyle. Sen hani MW2 resmini koymuşsun ya joysticklemi oynuyorsun yoksa klavye mouse falanmı bağladın cihaza?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonChigurh -- 6 Ağustos 2010; 17:57:22 >
  • missing_88 2006 yılından beri pc'ye çıkan strateji oyunları hariç tüm fps'leri xbox360 ve ps3'te oynadım, oynuyorum.

klavye ve mouse kullanmıyorum konsolların kendi gamepad'leri bu iş için çok daha el verişli ve rahatlar, zamanla alışırsınız hatta
    klavye ve mouse ikilisini dahi aramadan keyifle oyunlarınızı oynayacak duruma gelirsiniz, yapmanız gereken biraz çaba ve sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

hepsini masaya koyup foto çeksem şöyle bir foto çıkar ortaya onun için çekmeye gerek duymadım

temsili resim

aynen ama yarısı korkuyorum ve benim hiç or jinal oyunum olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablocu -- 6 Ağustos 2010; 18:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

missing_88 2006 yılından beri pc'ye çıkan strateji oyunları hariç tüm fps'leri xbox360 ve ps3'te oynadım, oynuyorum.

klavye ve mouse kullanmıyorum konsolların kendi gamepad'leri bu iş için çok daha el verişli ve rahatlar, zamanla alışırsınız hatta
    klavye ve mouse ikilisini dahi aramadan keyifle oyunlarınızı oynayacak duruma gelirsiniz, yapmanız gereken biraz çaba ve sabır.

William Wallace'ın savaştan önce yaptığı konuşma gibi oldu
    Şaka bi yana bende deniycem en kısa sürede joystickle COD oynamayı

•  OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

Aldığıma pişman olduklarım:
    GTA IV(Vice City tadını bulurum belki gazıyla aldım)
    PES 2009(Xbox'ım yoktu, ben de online oynamak için almıştım. Şimdi bu oyunu online oynamak için aldığımı düşününce gülüyorum, oyun rezalet onlineı ondan da rezalet)
    Warhammer(WoW'dan sıkıldığım bir döneme denk geldi, hiçbir oyunun WoW gibi olmayacağını anladım)
    Uncharted 1(Bitmek bilmeyen çatışmalar)

• wow pre tbc zamanında ne güzeldi. sonra nerde çokluk orda mokluk hesabı onbinlerce 9-14 yaş arası çocuk çocuk doldu tüm serverlar. migrate de fayda etmedi. Burning crusade ide oynadım hatta aldık bari char açak deyip draenei mage açıp onuda 70 lemiştim. Lich king çıkınca bırakıcam dedim. Guildden kopmak karakterlerden ayrılmak falan çok koydu ama e nihayetinde bırakabildim. Şimdilerde mutluyum huzurluyum

For The Alliance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Ağustos 2010; 14:30:08 >

• Bunlar da benimkiler.Gün geçtikçe aralarına yenileri katılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

wow pre tbc zamanında ne güzeldi. sonra nerde çokluk orda mokluk hesabı onbinlerce 9-14 yaş arası çocuk çocuk doldu tüm serverlar. migrate de fayda etmedi. Burning crusade ide oynadım hatta aldık bari char açak deyip draenei mage açıp onuda 70 lemiştim. Lich king çıkınca bırakıcam dedim. Guildden kopmak karakterlerden ayrılmak falan çok koydu ama e nihayetinde bırakabildim. Şimdilerde mutluyum huzurluyum

For The Alliance

Aynen, pre TBC zamanı çok başkaydı.
    Aslında TBC'nin ilk zamanları da çok zevkli geçti benim açımdan ama daha sonra oyun yine mi bamya moduna girdi sanki :/
    Yaş kısmında da haklısın. Onu geçtim Eversong Woods chatinde Belf hatunlarıyla ilgili fantezilerini Türkçe olarak anlatan Türkler son nokta oldu benim için.

Krupp K5

O Darksiders'ı nasıl buldun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Ağustos 2010; 22:11:31 >

• Promosyon oyunları genelde 360 paketleriyle bedava verilen oyunlar sanırım,yanılıyor muyum arkadaşlar?Şu shopto'da falan gördümüz paketler hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Promosyon oyunları genelde 360 paketleriyle bedava verilen oyunlar sanırım,yanılıyor muyum arkadaşlar?Şu shopto'da falan gördümüz paketler hani.

Dostum o shopto paketlerinin içinden çıkan normal oyun oluyor promo değil. Bu promo oyunları oyun yapımcıları sınırlı sayıda basıp oyun dergileri, pc dergileri, avrupa ve amerikadaki çoğu tanınmış oyun sitelerine hatta varsa tanınmış oyun veya teknoloji blog'u sahiplerine bile bolca gönderiyorlar. Tam Türkçe karşılığıyla eşantiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Ağustos 2010; 23:43:29 >
  • quote:

quote:

Promosyon oyunları genelde 360 paketleriyle bedava verilen oyunlar sanırım,yanılıyor muyum arkadaşlar?Şu shopto'da falan gördümüz paketler hani.

Dostum o shopto paketlerinin içinden çıkan normal oyun oluyor promo değil. Bu promo oyunları oyun yapımcıları sınırlı sayıda basıp oyun dergileri, pc dergileri, avrupa ve amerikadaki çoğu tanınmış oyun sitelerine hatta varsa tanınmış oyun veya teknoloji blog'u sahiplerine bile bolca gönderiyorlar. Tam Türkçe karşılığıyla eşantiyon

Anladım dostum,açıklama için sağol

• quote:

quote:

doğru diyorsun bizde printerla dergi çıkrasak yollarlarmı acab ??? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Krupp K5

O Darksiders'ı nasıl buldun?

O oyun bana Aral'ın hediyesi.
  • gayet gereksiz konu aynı gereksiz konu ps3 bölümünde de var. oyunların fotolarını çekip buraya ekleyince inanın kimseye alacağı oyun konusunda felan fikir yada takas imkanı falan sağlamıyorsunuz sadece "bakın ben bu kadar oyuna bu kadar para verdim zenginim ben" mesajını vermiş oluyorsunuz. resim ekleyen arkadaşların hiç birinde böyle bir niyet yoktur bunu biliyorum ama ortaya koca bir görgüsüzlük tablosu çıkıyor. öbür konuya üşendiğimden yazmamıştım , konsol bölümünü yıllardır takip ederim şu oyunlarınızın resmini çekip koyun kadar amaçsız ve gereksiz başlık görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nate Drake

gayet gereksiz konu aynı gereksiz konu ps3 bölümünde de var. oyunların fotolarını çekip buraya ekleyince inanın kimseye alacağı oyun konusunda felan fikir yada takas imkanı falan sağlamıyorsunuz sadece "bakın ben bu kadar oyuna bu kadar para verdim zenginim ben" mesajını vermiş oluyorsunuz. resim ekleyen arkadaşların hiç birinde böyle bir niyet yoktur bunu biliyorum ama ortaya koca bir görgüsüzlük tablosu çıkıyor. öbür konuya üşendiğimden yazmamıştım , konsol bölümünü yıllardır takip ederim şu oyunlarınızın resmini çekip koyun kadar amaçsız ve gereksiz başlık görmedim.

Çok zenginim ben,5 trilyant da param var

• quote:

Slim konsola geçtim mal gibi kaldım benim oyunların neredeyse hepsi kopya.

assasins creed oyuncağını nerden buldun ayıptır sorması

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.