Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nate Drake

gayet gereksiz konu aynı gereksiz konu ps3 bölümünde de var. oyunların fotolarını çekip buraya ekleyince inanın kimseye alacağı oyun konusunda felan fikir yada takas imkanı falan sağlamıyorsunuz sadece "bakın ben bu kadar oyuna bu kadar para verdim zenginim ben" mesajını vermiş oluyorsunuz. resim ekleyen arkadaşların hiç birinde böyle bir niyet yoktur bunu biliyorum ama ortaya koca bir görgüsüzlük tablosu çıkıyor. öbür konuya üşendiğimden yazmamıştım , konsol bölümünü yıllardır takip ederim şu oyunlarınızın resmini çekip koyun kadar amaçsız ve gereksiz başlık görmedim.

adam haksız beyler
  • @Nate Drake

saçmlamışsın

Ama Pinky_Demon'ınkinde çok güzel bir görsel zenginlik var orjinal toplayanlar yanlış anlamasın bedne cover işiyle uğraştığım için diyorum o kadar emek verip onları kutulamak kadar zevkli ve sonucunda bir o kadar da görsel doygunluk hissi veren hiçbirşey yok

Eline sağlık Pinky_Demon Slim'e geçmen kötü olmuş tabi çok güzel ve büyük bir arşiv olabilirmiş geçmeseydin

• hocam o kadar cover falan var bence ucuzundan banlı bir arcade al bizim oyunlarda kaldı ama bende 2. xbox düşünüyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:31 >
  • @Nate Drake

2.el alındığında,en fazla 300-500 TL yapacak koleksiyonla niye hava atsın insanlar?Gören de alakasız bir sayfada,Ferrari ya da Porsche fotoları koyuyoruz zanneder:)İnsanların sana gereksiz görünen hobileri olabilir ve bunları diğer insanlarla paylaşmak hoşuna gidebilir.Benim de hobim orjinal oyunlar.Mesela, satın alamayacak bile olsam,ebay'de satılan MGS koleksiyonlarına bakarım arasıra.Buna saygı duymak zorundasın,duymam dersen de konuya girmezsin olur biter.

Aynı şey "PS3/360 sistemleriniz" için de geçerli.Bana göre çok faydalı konu mesela.Almayı düşündüğün Tv,ses sistemi,aksesuar ya da koltuk için fikir sahibi olabilirsin.
  • @WirldPrN

Ahahahaha hiç güleceğim yoktu akşam akşam

Ne gariptir ki normal boyu daha ucuz :S
    http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=22_29&products_id=77&osCsid=nkpobf92kirmn19d8iiu878cs1

@bluelabel

+1001

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

@WirldPrN

Ahahahaha hiç güleceğim yoktu akşam akşam

Ne gariptir ki normal boyu daha ucuz :S
    http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=22_29&products_id=77&osCsid=nkpobf92kirmn19d8iiu878cs1

@bluelabel

+1001

bende buelabel arkadaş sana katılıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Nate Drake

hamon 97, bloklandın artislik yapma ne demek arkadaşım kafan iyi mi, ayık mısın? sizin gibi 13 yaşındaki ilköğretim öğrencileri yüzünden fikrimizi söyleyemeyeceğiz herhalde.

pspfreak, saçmalayan sensin.

edit: kevinsert, inci sözlük jargonuyla mesajımı alıntılamak yerine 2-3 cümleyle de olsa neden haksız bulduğunu izah etsen daha memnun olurdum..

ben mi 13 yaşındayım beni yaşıtın sanmışsın galiba 24 yaşımdayım hiçbirşeyde kanıtlamak zorunda değilim senin yorumun konuya saldırmış resmen bu sepeble artistlik yapma dedim alındıysan özür dilerim ama seni laf atacak kadar önemli bulmuyorum yorumunu beğenmiyorsan konuya girme olsun bitsin
    kimse burda parasıyla artistlik yapmıyor yapanda alsın oyunlarını başına çalsın ki ben 1000 oyunuda olsa kimsenin burada hava atacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN
    quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    quote:

Orijinalden alıntı: dodocan
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caca40
    quote:

quote:

@pinky_deamon kopya bile olsa arşivin çok düzenli Rica etsem bi oyunun bir önden birde arkasından resim çekebilir misin?ben de öyle yapıcam çok düzensiz olmaya başladı. Yazıcıdan çıktı alırken ayarların nasıl

Coverları kendim basmıyorum ki ona kartuş mu dayanır size de yapmanızı önermem gidin kırtasiyeye bastırın ben öyle yapıyorum.

1 tanesini kaça bastırıyorsun?

50 kuruş.

kutuyu kaç kuruştan alıyorsun? daha dogrusu şöyle soruyim sana bir oyun coverı ve kutusu kaça mal oluyor toplamda?

Siyah kutular 33 kuruş
    http://www.maxipaket.com/product_info.php?products_id=54
    Yeşil kutular 71 kuruş
    http://www.maxipaket.com/product_info.php?products_id=18232

abi sınıf arkadaşım şu verdiğin linkteki 33 kuruşluk kutudan aldı çocuk bekledi bekledi bugün kargo geldi mini dvd kutusu imiş onlar normal dvd kutus değil

yapma yav yanlış link vermişim kusura bakmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@pinky_deamon kopya bile olsa arşivin çok düzenli Rica etsem bi oyunun bir önden birde arkasından resim çekebilir misin?ben de öyle yapıcam çok düzensiz olmaya başladı. Yazıcıdan çıktı alırken ayarların nasıl

Coverları kendim basmıyorum ki ona kartuş mu dayanır size de yapmanızı önermem gidin kırtasiyeye bastırın ben öyle yapıyorum.

50 kuruş.

kutuyu kaç kuruştan alıyorsun? daha dogrusu şöyle soruyim sana bir oyun coverı ve kutusu kaça mal oluyor toplamda?

Siyah kutular 33 kuruş

Yeşil kutular 71 kuruş

Senin verdiğin linkten siyah kutular aldım ama bunlar ufak DVD ler içinmiş şimdi bugün kargoya verdim değiştircem senin yüzünden fazladan kargo parası vermek zorundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: P e s i m i s t

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

50 kuruş.

Siyah kutular 33 kuruş

Yeşil kutular 71 kuruş

Senin verdiğin linkten siyah kutular aldım ama bunlar ufak DVD ler içinmiş şimdi bugün kargoya verdim değiştircem senin yüzünden fazladan kargo parası vermek zorundayım.

Adama bak orada yazanı okusaydın arkadaş ben okumadan direk link verdim sende bakıp alsaydın

• Kutu almak isteyen Kadıköydeki Merkez DMS şubesine gidip direk elden alabilir. Her çeşit her boyut , farklı renklerde kutular var.

Osmanağa Mah. Mühürdar Fuat Bey Sk. No.10 Kadıköy-İSTANBUL

@ P e s i m i s t

Pinky nin ne suçu var , adam sana iyilik yapmış cevap vermiş kutuları nerden alabileceğini falan , sende gidip verilen linki dikkatli okumadan sormadan iş yapmışsın. Sizin gibi insanlar yüzünden bu tarz sorulara cevap vermek hata oluyor valla.
  • 3 lira için yaygara çıktı

PİNKDEMON SUÇSUZ HAKİM BEY
  • Evet siz haklısınız benim dikkatsizliğim hiç okumadan direk almışım neyse bugün kargoya verdim değiştirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Kutu almak isteyen Kadıköydeki Merkez DMS şubesine gidip direk elden alabilir. Her çeşit her boyut , farklı renklerde kutular var.

@ P e s i m i s t

Pinky nin ne suçu var , adam sana iyilik yapmış cevap vermiş kutuları nerden alabileceğini falan , sende gidip verilen linki dikkatli okumadan sormadan iş yapmışsın. Sizin gibi insanlar yüzünden bu tarz sorulara cevap vermek hata oluyor valla.

Ankarada şubesi var mıdır hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Bunlar da benimkiler.Gün geçtikçe aralarına yenileri katılıyor.

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

orjinal gibi durmuyor hocam
  • selamın aleyüküm ben forumda yeniyim benim 50 ye yakın oyunum var koymama gerek yok ama bayramda pinky demon gibi arşiv yapıcam o yüzden pinky demon a sorum olucak.Ben verdiğin sitelerden front indirdim ama boyutları büyü onu nasıl ayarlıcam bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim birde ben internetten alışveriş yapmıyorum yeşil kutu satan biryer biliyormusun şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Bunlar da benimkiler.Gün geçtikçe aralarına yenileri katılıyor.

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

orjinal gibi durmuyor hocam

bence orjinal hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Kutu almak isteyen Kadıköydeki Merkez DMS şubesine gidip direk elden alabilir. Her çeşit her boyut , farklı renklerde kutular var.

@ P e s i m i s t

Ankarada şubesi var mıdır hocam?

Yok malesef . Sadece burda belirtilen yerlerde var:http://www.datamedya.com/iletisim.php

İnternetten de alışveriş yapabiliyorsun. Ama internetten tek tek satmıyorlar. Paket halinde satıyorlar. 5 li , 10 lu , 100 lü 200 lü gibi.

• Hangileri kaliteli diyorsun sen şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

selamın aleyüküm ben forumda yeniyim benim 50 ye yakın oyunum var koymama gerek yok ama bayramda pinky demon gibi arşiv yapıcam o yüzden pinky demon a sorum olucak.Ben verdiğin sitelerden front indirdim ama boyutları büyü onu nasıl ayarlıcam bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim birde ben internetten alışveriş yapmıyorum yeşil kutu satan biryer biliyormusun şimdiden teşekkürler

Pinky nin arşivi kopya.Bende de 500 den fazla Ps1,Ps2,Xbox oyunları var 4-5 tanesi hariç hepsi kopya.Hemde o leş gibi plasik kapaklar yerine xbox oyunları için beyaz şeffaf kapak kullandım.Şahsi fikrim korsan kopya backup oyun arşivi=zaman+para kaybı
    Adam orijinal arşiv yapmıştır saygı duyarım orası ayrı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.