Şimdi Ara

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hamon97

Pinky demon

Hocam kuşe kağıdım var xbox360 oyun kutularımda sana sorum o müthiş xbox oyun arşivinin kapak resimlerini nerden buldun (kopya yazmışsın o yüzden sordum)

http://www.freecovers.net/

http://www.cdcovers.cc/covers

http://www.console-covers.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Hamon97

Pinky demon

Hocam kuşe kağıdım var xbox360 oyun kutularımda sana sorum o müthiş xbox oyun arşivinin kapak resimlerini nerden buldun (kopya yazmışsın o yüzden sordum)

http://www.freecovers.net/

http://www.cdcovers.cc/covers

http://www.console-covers.com/

benim gibi fake olduğu düşünülen birine yardımın için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Diger konuya da koydum ,bunlarda benim yavrucuklar.

OYUNLARINIZIN RESMİNİ KOYUN

@bluelabel
    Benim splinter cell'lerden ilk oyun eksik,aslinda vardi ama evin icinde kayboldu halen bulamiyorum. Seninkinin degerini bil;)

böyle bir arşivi yapmak ne kadar sürenizi aldı ve ne kadar harcadınız helal olsun valla arşiv süper ? bende yapmak istiyorum ama mesela red dead gibi oyunlar yurt dışında bile 80-90 tlgibi fiyatlardan olunca insanın hiç alası gelmiyor

• @kartalım

Aslinda arsiv yapmak gibi bir hevesim olmadi,yalnizca orjinal oyun oynamak herseyiyle büyük bir zevk benim icin.Tabi biraz maddi gideri oluyor haliyle ama shopto gibi siteler gayet uygun fiyatlara satiyor oyunlari.Ne biliyim o kutulari incelemek,icindeki kitapciklari okumak,haritalari,posterleri vs. incelemek hosuma gidiyor.Yalnizca ps1 de kopya kullandim onda da lanet ettim.50 tane oyun sirada beklerken bir oyuna konsantre olmak hakkini vermek imkansiz benim icin.En ufak takilmada firlatip kenara atardim.Zaten ondan sonra hep orjinal kullandim,hem live'siz bir xbox360'in benim icin hicbir anlami yok.Online oynayamadigim bir konsola 5 kurus vermem,artik devir online devri.Benim fikrim bu yönde.
  • @pinky_deamon kopya bile olsa arşivin çok düzenli Rica etsem bi oyunun bir önden birde arkasından resim çekebilir misin?ben de öyle yapıcam çok düzensiz olmaya başladı. Yazıcıdan çıktı alırken ayarların nasıl
  • Valla 600 civarı pc 150 civarı xbox oyun var. Hepside kopya. DVD'lere yazıp arşivliyorum. Cover olmadığından fotoğraf çekmekte mantıksız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

@pinky_deamon kopya bile olsa arşivin çok düzenli Rica etsem bi oyunun bir önden birde arkasından resim çekebilir misin?ben de öyle yapıcam çok düzensiz olmaya başladı. Yazıcıdan çıktı alırken ayarların nasıl

Coverları kendim basmıyorum ki ona kartuş mu dayanır size de yapmanızı önermem gidin kırtasiyeye bastırın ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Slim konsola geçtim mal gibi kaldım benim oyunların neredeyse hepsi kopya.

Çok imrendim...Bu arşive imrenmemek mümkün mü ben cd çantası aldım orda arşivlemeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 5 Ağustos 2010; 9:59:25 >

• ohoooo ben arşivi koymaya çalışsam canım çıkar şu an arka oda bu yüzden çöplük olmuş durumda artık oyunları koymak için sokaktan ayakkabı kutusu topluyorum ayakkabıcılardan falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan
    ohoooo ben arşivi koymaya çalışsam canım çıkar şu an arka oda bu yüzden çöplük olmuş durumda artık oyunları koymak için sokaktan ayakkabı kutusu topluyorum ayakkabıcılardan falan

No SS No Güven
  • Bunda benim oyun. Şimdilik bi tane var. Gülmeyin lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Bunda benim oyun. Şimdilik bi tane var. Gülmeyin lan.

Uuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan
    ohoooo ben arşivi koymaya çalışsam canım çıkar şu an arka oda bu yüzden çöplük olmuş durumda artık oyunları koymak için sokaktan ayakkabı kutusu topluyorum ayakkabıcılardan falan

No SS No Güven

o zaman güvenmemeye devam etceksiniz

• quote:

quote:

@pinky_deamon kopya bile olsa arşivin çok düzenli Rica etsem bi oyunun bir önden birde arkasından resim çekebilir misin?ben de öyle yapıcam çok düzensiz olmaya başladı. Yazıcıdan çıktı alırken ayarların nasıl

Coverları kendim basmıyorum ki ona kartuş mu dayanır size de yapmanızı önermem gidin kırtasiyeye bastırın ben öyle yapıyorum.

1 tanesini kaça bastırıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Uuuu

Güleceğine sen de koysana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Uuuu

Güleceğine sen de koysana.

Şehir dışındayım şimdi haftaya görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Ağustos 2010; 15:01:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Diger konuya da koydum ,bunlarda benim yavrucuklar.

@bluelabel
    Benim splinter cell'lerden ilk oyun eksik,aslinda vardi ama evin icinde kayboldu halen bulamiyorum. Seninkinin degerini bil;)

maşallah maşallah benimkine yaklaşmış ..........

• quote:

quote:

quote:

50 kuruş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

50 kuruş.

kutuyu kaç kuruştan alıyorsun? daha dogrusu şöyle soruyim sana bir oyun coverı ve kutusu kaça mal oluyor toplamda?

• Bende bir ara kutuluyordum maliyeti 50 kuruştu benimde.Kutular 15 kuruş civarı olması lazım.Belkide 10 kuruştu tam hatırlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.