Ben niye giremiorum onu çözmeye çalışıorum...(Yeni başladım)
a)evet b)hayır c)bilmiyorum
hacı bu aralar oyunda bi sorun var o yuzden bazen girişte inspection hatası alıyor herkez . Tek yapabilecegin düzelmesini beklemek.
Beklemeye gerek yok silkroad-online.net e gir orda yukarıda sağda link var sora kapa aç düzelio
c-) Teyzeoğlundayım sro yok hayat yok.
eğer disconnected from the server hatasıysa... sro alemine hoşgeldin
quote:
Orjinalden alıntı: Morsmordre
eğer disconnected from the server hatasıysa... sro alemine hoşgeldin
süpersin hocam
Polemiğe girmemek için alıntı yapmıcam Ama ben bu oyunda 8.sınıfdan beri oynuorum 4 senedir Ben sadece dosyalarla oynadım biras Ve yardım istedim Yardım edende baya çıktı Bu forumdaki silkroadın en eski topraklarından Biriyim Kimler biliyo Egg leri!
e yeni başladım diyosun bide 8. sınıftan beri oynuyom diyosun baştan söylesene ona göre bişeyler söyleyelim
quote:
e yeni başladım diyosun bide 8. sınıftan beri oynuyom diyosun baştan söylesene ona göre bişeyler söyleyelim
Gerek duymadım... Tek bir kelime istedim Emri vaki isteyen yok ÖLE SANAN VARSA CEVAP YAZMASIN ALLAH ALLAH
quote:
Orjinalden alıntı: susuvekuku
quote:
Gerek duymadım... Tek bir kelime istedim Emri vaki isteyen yok ÖLE SANAN VARSA CEVAP YAZMASIN ALLAH ALLAH
La zaten ben başlayalı 2 yıl oldu.Greece 5.server dı.sen ne 4 yılından bahsediyorsun hocam...
ZİYA
c
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme