Şimdi Ara

Oyunu açınca pc kapanıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sorundan cok muzdarip durumdayım.
    Şöyleki ; pc de iki oyun yüklü biri fifa 12 biri fm 12 .Fifaya girip rahatca oynayabiliyorum ancak football manager' e girince pc kendini kapatıyor ve yaklasık 2 3 sanıye bekledikten sonra kendiliginden tekrar calısmaya başlıyor.Şimdi diyebilirsiniz oyundan kaynaklı olabilir ancak oyun orginal oyun herhangi biyerden indirilmiş bir oyun degil ve bugüne kadar oynayabiliyordum.

İlk defa basıma böyle bir durum geliyor.Pc nin içini temizledim 2 kere oyunu sildim yükledim banamısın demedi.

Varsa çözüm önerileriniz şimdiden tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestyle

Arkadaslar sorundan cok muzdarip durumdayım.
    Şöyleki ; pc de iki oyun yüklü biri fifa 12 biri fm 12 .Fifaya girip rahatca oynayabiliyorum ancak football manager' e girince pc kendini kapatıyor ve yaklasık 2 3 sanıye bekledikten sonra kendiliginden tekrar calısmaya başlıyor.Şimdi diyebilirsiniz oyundan kaynaklı olabilir ancak oyun orginal oyun herhangi biyerden indirilmiş bir oyun degil ve bugüne kadar oynayabiliyordum.

İlk defa basıma böyle bir durum geliyor.Pc nin içini temizledim 2 kere oyunu sildim yükledim banamısın demedi.

Varsa çözüm önerileriniz şimdiden tesekkürler.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • hacular bi cevap yokmidur
  • ılgınc bır sorun.. nette sorun ıle ılgılı ufacık bısı bulamadım .. daha dogrusu donanım ıle ılgılı olabılecegı yazıyor ama sızde sadece bu oyunda olması durumu degıstırıyor .. sıstemınızı vırus taramsı yaparmısınız ..sonucu yazın yıne bakalım ...

combofıx + marlwarebaytes programları ıle ..
  • Bana islemci yada islemci isinmasiyle ilgili gibi bir his verdi problem FM islemciye cok yuklenen bir oyun kim ne derse desin benchmark kadar islemcimi yordugunu bilirim eski versyonlarin sistemden biraz bahsetmen daha aciklayici cevaplar almani saglar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ılgınc bır sorun.. nette sorun ıle ılgılı ufacık bısı bulamadım .. daha dogrusu donanım ıle ılgılı olabılecegı yazıyor ama sızde sadece bu oyunda olması durumu degıstırıyor .. sıstemınızı vırus taramsı yaparmısınız ..sonucu yazın yıne bakalım ...

combofıx + marlwarebaytes programları ıle ..

Şimdi geniş bir tarama başlatacagım sonucları sizlere iletirim .
    Tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperSpace

Bana islemci yada islemci isinmasiyle ilgili gibi bir his verdi problem FM islemciye cok yuklenen bir oyun kim ne derse desin benchmark kadar islemcimi yordugunu bilirim eski versyonlarin sistemden biraz bahsetmen daha aciklayici cevaplar almani saglar.

Donanım şu şekilde
    Core2duo e4600 2.40 GHz
    2gb ram
    gforce 9600 GT 512 mb

ve xp sp3 yüklü pc de

Bu arada bu bilgisayarda daha düne kadar bu oyunu oynayabiliyordum .Bugün böyle bir sıkıntı başladı.Oyunun içindeki sistem yeterliliginde 5 yıldızlı olarak yeterli gorunuyordu aslında.
    Yinede düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestyle -- 21 Mart 2012; 13:37:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm

bu arada arkasın dedıgınıde es gecmeyın ..bazen gercekden ummadıgınız yerden sorunun kaynagı cıkıyor .. bu lınkde sıstem test programları var ..sıstemnızı test edersenız yuk altında gosterecegı reaksıyonu gormus olursunuz ...
  • C:\WINDOWS\system32\inetsrv\%Temp%\nous\java-uninstaller.exe (Spyware.Zeus) -> Eylemde bulunulmadı.
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center|AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Kötü: (1) İyi: (0) -> Eylemde bulunulmadı.
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center|FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Kötü: (1) İyi: (0) -> Eylemde bulunulmadı.
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center|UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Kötü: (1) İyi: (0) -> Eylemde bulunulmadı.

bunlar cıktı nedir bunlar tam olarak niggaz
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm

bu arada arkasın dedıgınıde es gecmeyın ..bazen gercekden ummadıgınız yerden sorunun kaynagı cıkıyor .. bu lınkde sıstem test programları var ..sıstemnızı test edersenız yuk altında gosterecegı reaksıyonu gormus olursunuz ...

attıgın link sanırım cok faydalı bi link pc denetlemem için ama gerçekten cok yetersizim bilgiler konusunda.Tam olarak ne yapmam gerek sence hangi konularda test yapmalıyım

• hdd + ram + ekran kartı + ıslemcı ...

bu tabıkı genel bır bılgı olsun dıye yazıyorum ... boyle bır sorunda ılla bunları yapmanız gereklıdır dıye degıl ..sıstemınızın performansı hakkında bılgı edınırsınız ve karsılastırma ımkanınız olur..
  • quote:

hdd + ram + ekran kartı + ıslemcı ...

bu tabıkı genel bır bılgı olsun dıye yazıyorum ... boyle bır sorunda ılla bunları yapmanız gereklıdır dıye degıl ..sıstemınızın performansı hakkında bılgı edınırsınız ve karsılastırma ımkanınız olur..

Anladım kardeşim.Yalnız yukarıda demin taratmamın sonucunda cıkan sonuçları yazdım.Ve sildim sence önemli şeylermiydi 4 tane zararlı dosya buldu
  • dostum buldukları hakkında bılgım yok ...ama cok onemlı yada tehlıkelı olduklarını dusunmuyorum ısımlerını nette arastırdım tehlıkelı olsalardı mutlaka bılgı bulurdum ..sıldınse sıkıntı yok..
  • Bak kardeş benim buna benzer bi sorunum olmuştu bilgisayarda hiç bir sorun yokken bi tane 360gblik harddisk bagladım ve başladi kendi kendine reset atmaya format falan herşeyi denedim sonunda sorunun psudan kaynaklandığını anlayım yüksek güçlü bi tane aldım sorun anında çözüldü
    psu kaç watt senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezeli

Bak kardeş benim buna benzer bi sorunum olmuştu bilgisayarda hiç bir sorun yokken bi tane 360gblik harddisk bagladım ve başladi kendi kendine reset atmaya format falan herşeyi denedim sonunda sorunun psudan kaynaklandığını anlayım yüksek güçlü bi tane aldım sorun anında çözüldü
    psu kaç watt senin

psu 500 watt
  • 500wattin yetmesi lazım ama gerçek 500mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezeli

500wattin yetmesi lazım ama gerçek 500mü

aynen kardeşim
  • O windows un canı format çekmiş anlaşılan :-)
  • At formatı gitsin
  • Sorun bence donanımsal. İşlemci yada Ekran kartının ısınmasından kaynaklanıyor olabilir. Eğer işlemci ve ekran kartının fanları tozlanmışsa yeteri kadar ısıtmadığındanda kapanıyor olabilir. İşlemcinin Termal macun'u bitmiş bu yüzdende ısınıp kapanıyor olabilir. Benim tavsiyem Teknik bilgin varsa kasanın içini aç bi iyice temizle hafız :) Eğer Teknik bilgim yok diyosan bilen birisine yaptırtmalısın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.