Bildirim
Oyunu rardan masaüstüne nasıl atarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla Yeni/Not defteri sonra içine (shutdown) parantezler yok yaz ve not defterinin uzantısını .bat yap işin bitince kaydedip çık ve yaptığın dosyaya çift tıklayıp aç -
quote:
Orijinalden alıntı: l3oyka
Oyunu rardan masaüstüne nasıl atarım beyler yardımcı olum gta sanandreası indirdim rarda duruyo öyle crackde yaptım sürekli rarda mı kalcak acil yardım saolun şimdiden
Winrar program bilgisayara yüklü olmalıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2005 konusu zannettım
3 elham 1 kulhu oku niyet ettim oyunu rardan masaüstüne atmaya de. -
quote:
Orijinalden alıntı: st@rs
Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla Yeni/Not defteri sonra içine (shutdown) parantezler yok yaz ve not defterinin uzantısını .bat yap işin bitince kaydedip çık ve yaptığın dosyaya çift tıklayıp aç
Gta san andırasım gta 5 e dönüştü kardeş sağol
Sen bırak o zamanla kendiliğinden olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın
quote:
Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla Yeni/Not defteri sonra içine (shutdown) parantezler yok yaz ve not defterinin uzantısını .bat yap işin bitince kaydedip çık ve yaptığın dosyaya çift tıklayıp aç
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
quote:
Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın
quote:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1995 konusu zannettim -
foruma nasıl girdin kardeş sen?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X