Şimdi Ara

Oyunu sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EUW serverinde oynuyorum geçen hafta internetim kesildi ve 5*20 bekleme cezası yedim. Cezalarımı oynamak için hafta sonunu bekledim ve sabah bititrdim sonra ranked girdim ve bu sefer şalter attı oyuna girdiğimde takımım surrender vermiş ve bana tekrar 5*20 ceza verdi. 4 ünü botlara karşı kullandım 5. yi oynarken (Başlangıç bot) yine internetim kesildi oyuna bağlanmama rağmen oyun sonu tekrar ceza verdi. Günümden 3 saati sadece bekleterek çaldı ve botlarda afk kaldığım için tekrar ceza veriyor oyunu sildim allah belanı versin riot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhovKelesian -- 6 Haziran 2015; 17:04:26 >

• Asıl senin allah belanı versin. Milletin oyununu mahvediyorsun bir de burada gelmiş ağlıyorsun bu nasıl mantık ? Afk kalacaksın ve riot seni öpecek mi ? Ne bekliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Asıl senin allah belanı versin. Milletin oyununu mahvediyorsun bir de burada gelmiş ağlıyorsun bu nasıl mantık ? Afk kalacaksın ve riot seni öpecek mi ? Ne bekliyorsun ?

Evet kardeşim yurdun elektriklerinin gitmesi benim suçum veya laptopun şarjının yüzde 40 tan bi anda kapanması da benim suçum. ağlıyorum evet çünkü afk kaldığım maçlardan sadece 1 tanesi ranked ve seri maçımdı ve zaten 1 afk mız vardı. Son yediğim ban başlangıç botlara karşı hani normal bi oyuncunun 4-5 penta attığı maç. İstediğini söyleyebilirsin bu bahaneler benim için yeterli gerçekten haksız olsam kendime kızardım buraya konu da açmazdım
  • Bir anda sana 20 dakika 5 maç ceza vermiyor. Bu zamanla yükseliyor, hak etmişsin ki bu kadar yükselmiş. Afk kaldığın için sana ödül verecek değiller, benimde internetim sorunlu bunun yüzünden bir çok kez ceza aldım. Bu Riot'un mu suçu oluyor şimdi? Afk kaldığım da 1-2 dk bir şey, hiç kimse suçu kendisinde aramıyor. Sürekli başkalarının üzerine atmaya çalışıyorsunuz. İyi olmuş, hak etmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmkonuk

quote:

Asıl senin allah belanı versin. Milletin oyununu mahvediyorsun bir de burada gelmiş ağlıyorsun bu nasıl mantık ? Afk kalacaksın ve riot seni öpecek mi ? Ne bekliyorsun ?

Evet kardeşim yurdun elektriklerinin gitmesi benim suçum veya laptopun şarjının yüzde 40 tan bi anda kapanması da benim suçum. ağlıyorum evet çünkü afk kaldığım maçlardan sadece 1 tanesi ranked ve seri maçımdı ve zaten 1 afk mız vardı. Son yediğim ban başlangıç botlara karşı hani normal bi oyuncunun 4-5 penta attığı maç. İstediğini söyleyebilirsin bu bahaneler benim için yeterli gerçekten haksız olsam kendime kızardım buraya konu da açmazdım

bildirelim riota yurdu ve laptopı banlasın

• Iyi olmus sildigin afk kaldığın oyunlardaki oyuncuların ahı tutmuştur sen gibi nicelerine böyle oyunu sildirebildiyse teşekkürler riot ve ceza sistemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

bildirelim riota yurdu ve laptopı banlasın

benim suçum dedim zaten. son banı sırf başlangıç botlara karşı yediğim için sinirliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Iyi olmus sildigin afk kaldığın oyunlardaki oyuncuların ahı tutmuştur sen gibi nicelerine böyle oyunu sildirebildiyse teşekkürler riot ve ceza sistemi

Evet kardeşim senin hiç başına böyle şeyler gelmedi her afk kalışında bilerek kaldın allah ilerde de böyle sorunlar getirmesin başına. Başına böyle şeyler gelenler sadece benim gibiler zaten. senin başına hiç gelmez nedense hep diğerleri afk kalır
  • Benim geldi nette internet gidiyordu surekli pasa pasa cezami cektm

• quote:

Orijinalden alıntı: rdjrholmes09

Benim geldi nette internet gidiyordu surekli pasa pasa cezami cektm

okuduysan cezamı 180 dakika bekleyerek çektim ve bot maçındaki kaldığım afk sebebiyle tekrar yedim asıl konu buydu zaten
  • quote:

quote:

Elektrik gittiyse Riot ne yapsın ?

• O zaman sorunu halledene kadar girmeyeceksin hic abi botlarda gitmese diger otunda yani blki ranked gitse ne olacak , bu oyunda gittiyse diger oyunda gider rito hakli

• quote:

quote:

quote:

Elektrik gittiyse Riot ne yapsın ?

ses kes

• bot maçındaki afk dan ban yemem sinirimi bozdu sadece ve oyunu bırakmama sebep oldu. Suçu riotta aramam hataydı, inşallah bir daha başlayamam. hayırlısı be gülüm
  • La baslayacam ritonuza.adam laptopum 40 sarji vardi kapandi diyor.nabsin?
    Şalter atmis nabsin?
    Ama 20 dakika ceza yediysen daha once cok ceza yemissin.sadece 2-3 oyunluk gorunmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

La baslayacam ritonuza.adam laptopum 40 sarji vardi kapandi diyor.nabsin?
    Şalter atmis nabsin?
    Ama 20 dakika ceza yediysen daha once cok ceza yemissin.sadece 2-3 oyunluk gorunmuyor

evet ondan önce de yemiştim. dediğim gibi suçu riotta aramamalıydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.