Şimdi Ara

oyunu uninstall edemiyorum!-çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar daha önce bi oyun yüklemiştim makinama silerken hata verdiği için bende c sürücüsünden kaldırdım oyunun dosyasını. daha sonra kurmak istediğimde kuramadığım gibi program ekle kaldırdada hala oyun kurulu gözüküyor kaldır diyorum makina bi kaç saniye takılı kalıyor sonra hiç bişi olmamış gibi hala program orda gözüküyor işin kötüsü oyunun yenisi çıktı illa eskiyi sil diyor ne yapıcağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz?

herhangi bi dosyada bulamıyor makina oyunla ilgili. tüm c ve d sürücümü arattım ama bulamıyor. yardımlarınızı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bununla ilgili regedit programları vardı. Google'dan bir araştır istersen.

Edit Örn: Regedit cleaner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 10 Eylül 2008; 10:36:20 >
  • regedit le uğraşmamanı tavsiye ederim. yanlışlıkla bir anahtar silersen işin içinden temelli çıkamazsın.

Windows Installer CleanUp Utility sorununu çözer.

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe
  • cvplar için tşkler clean updada programın ismi gözükmüyor işin ilginci clean up prosuna eklemenin bi yolu varmı peki adını silmek istediğim pronun?
  • tamam arkadaşlar sorun halledildi jv16 powertools adlı programs sayesinde oyunu kaldırdım pc den benim gibi derdi olanlara bunu öneriyorum yardımlar için saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus_venom -- 10 Eylül 2008; 11:02:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.