Şimdi Ara

Oyunumuz Türkçe ! [Kanuni Dayanağımız var] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
20
Favori
51.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
413 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ACtemh

Profiline bir bayrak koyacaksan Türk bayrağını koysaydın . İngiliz bayrağından onlara karşı hayranlığın belli oluyor. .Her ülke kendi dilinde oyunuyor oyunu bende kendi dilimde oynamak istiyorum istemekte hakkım .

"Profiline bir bayrak koyacaksan Türk bayrağını koysaydın "
    (Cok kisisel konusmussun. Her turkce konustugun kisi turk olmayabilir sana open minded olmayi oneriyorum)

" ingiliz bayragindan onlara karsi hayranligin belli oluyor"
    (Olamazmiyim? Ben anglophile im . )

Senin ulkendeki alim gucu o bahsettigin her ulke gibi degil. Senin hakkin olan birsey istiyorsan ilk once onu earn . Yani kazanmalisin. Ne kadar calistin ne kadar mali ekonomik veya culturel anlamda modernize oldun o zaman hakkini istersin. Oyle yatarak hak istenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Ben neden İngilizce öğrenmek zorundayım ? kendi ülkemde kendi dilinde en azından kendi dilimin altyazisinda oynamak varken. Hayır yani ileri düzey İngilizce dahi bilsem yine Türkçe isterim. Fince,Arapça,Latince bile çıkarıyorlar da Türkçe çıkarmak mi zorlarına gidiyor. Türkçe sunmuyor ise satmasın. Bana ve ülkeme saygı göstermiyorsa umursamiyorsa ki ben öyle görüyorum bende o firmaya gebe olamam bir oyun oynayacağım diye.

UK ve Eu tamamen ayri bir dunya. Eger forumda oralarda yasayan arkadaslar varsa beni confirm etsinler. Sen english ogrenmek zorundasin cunku dunya geneli english french ve deutsche ye kurulmus (hangisini secersen artik yada hepsini ogren ileri duzeyde gelismis ulkelerdeki insanlar bunlarin 3 unu de biliyor zaten)

Adam french (ubisoft) senin dilini marketini ulkeni gayet onemsemiyor. (Bakiniz Rainbow oynuyoruz ne server var ne turk operator. )

Ha sen de diyebilirsin " turkce sunmuyor ise satmasin " saygi duyarim bu dusunce tamamen teknikten yoksun gerici bir dusunce (bence) cunku bu isin tarihcesi var. adamlar yeni kitalar kesif ederken zengin oluyorlar zengin olunca da senin hicbirseyini onemsemiyor.

Senin ulkendeki insanlar ne 3A oyun yapacak kadar gelismis ne de daha fazlasini sunacak bir kapasiteye sahip. Sen gucsuzsun. Gucsuz olunca boyle seylere ya katlanacaksin yada oynamayi birakacaksin.

Cunku ne kadar turkce turkce desen de adamlar yapmayacak. Bahsettigin Scandinavian ulkerinde alim gucu de dahil dedigim gibi turkey ile kiyaslanamayacak bir line a sahip.

Yani kisaca Sorun politik.simdi tutar burdan bir absurd derki apple turkce zaten. Ona soyluyorum. Apple I dunya da kac kisi kullaniyor senin oynadigin oyunu dunyada kac kisi oynuyor da bunlarin icinde turk var.

Isin ilginc i ne biliyor musun. Artik kesfedilecek kita kalmadigi gibi uzay a bakis acimiz cok ama cok zayif. Bu yuzden english french german bunlardan en az birini ogrenmek zorundasiniz Eger oynadiginiz oyunu anlamak istiyorsaniz.

Dedigim gibi bu konuyu 2009 dan beri cok gordum gorunuse gore 2030 da da gorecegim. Bunlar yerine saydigim 3 dili ogrenmenizi tavsiye ediyorum.

Hocam çok ileri derece olmasa da var yeteri kadar İngilizce. Fakat mesaj da da belirttim ana dilim gibi konuşsam dahi Türkçe bulunmasını kesinlikle istiyorum. Ki Türkçe çıkmayan bir oyuna da 5 TL den fazla para vermem oynamam olur biter. Çok lazım değil bana. Elimdeki PS4 Türkçe oyunlarinip çevirir çevirir oynarım. Sağolsun bu konuda Sony ex oyunlarda gayet tatmin edici işler yapıyor umarım böylede gider.

"Konuşsam dahi Türkçe bulunmasını kesinlikle istiyorum. Ki Türkçe çıkmayan bir oyuna da 5 TL den fazla para vermem oynamam olur biter."

Eger oynamam diyorsan bu senin eksikligin olur biz oyundaki yenilikleri olaylari deneyim ederken sen sadece eskilerle yasarsin ve hersey sarpasarar demode olursun. Eger yenilikleri kendi bilincinde kapatirsan yine kaybeden sen olursun. Yoksa ubisoft yada digerleri zaten kazaniyor sana muhtac degil 😊(Genel olarak soyluyorum)

• bence de hocam, olay turkish dilinin cross productında bitiyor

• Türk değilsen veya Türk gibi hissetmiyorsan kendini sorun yok takıl kafana göre . Türkçe bizim için önemli sen Türk olmadığından bizi anlaman zor tabi. Türkiye sınırları içindede hayranı olduğun ingilizceyi konuşta türkçemiz senin gibilerin ağzına hiç yakışmıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 6 Mart 2018; 17:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar imza kampanyasını olabildiğince kişiye ulaştıralım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bir yazım tarzıdır ya englishmiş confirm etsinmiş başkası adına utanmak bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narrator12 -- 6 Mart 2018; 18:3:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Türk değilsen veya Türk gibi hissetmiyorsan kendini sorun yok takıl kafana göre . Türkçe bizim için önemli sen Türk olmadığından bizi anlaman zor tabi. Türkiye sınırları içindede hayranı olduğun ingilizceyi konuşta türkçemiz senin gibilerin ağzına hiç yakışmıyor .

Turkish sizin icin onemliyse o halde kendince fikirlerini buraya sun ve daha ne kadar oyunlar uzerinde turkce dilinin hakimiyetini devam ettirmek icin insanlarla tartis. Burada benim kisisel yasamima gerirek laf sokman sana veya bu konuya girenlere yardimci olmuyor😊
    Ben buraya daha once de gordugum konuyu bir daha gormemek insanlarin neden turkish dillerini oyunlarda goremedigini soylemek icin geldim. Tabi 2-3 tane absurd forumda(sen de dahil) donanim yoksunlugunda laf atar ancak sonra ceker gider cunku tek yapabilecegi sorun cozmekten cok sorun yapmaktir.Iste bu zihniyetle dolar 10 tl olur oyunlara kdv gelir . Olur da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 6 Mart 2018; 18:07:00 >

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    1-) Oynayamiyorum zaten , torrentte bulursak oynuyoruz onun dışında nerde.

2-) O sistem benim değil konuyu açmış olmak sistemin benim olacak diye birşey yok kaldı ki oyun yapımcılarının aaa bak bu kadarlik sistemi var neden bizim oyunu almıyor diyecek halleride yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce bilen, görgüsüz cahiller mesaj atmasa konuya, çok güzel olacak.

• Turkce çıkmayan tüm oyunların , yasaklanması gerekli,

Firmaları zorlamazsan , tüketiciyi dusunmezler

• 80 milyonluk nüfusumuz var, bizi kaybetmeyi göze alamazlar. Türkçe değilse büyük oyunlar yasaklanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Bu nasıl bir yazım tarzıdır ya englishmiş confirm etsinmiş başkası adına utanmak bu olsa gerek

Alıntıladığın şahıs Trollük yapıyor. İnsanlarla nasıl konuşulacağını dahi bilmiyor, cümle kuramıyor. Kimse sevmez onu forumda. “Confirm etsin, Turkish” şeklinde saçma sapan kelimeler kullanır. Psikolojisinde sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dead311

İster türk deyin ister başka birşey , Spotify kullanıyorum , netflix var , Windows orj. , genelleme yapıyorsanız da yanlış yapıyorsunuz herkesin imkanı yok benimde bir oyuna okadar para veremiyorum istesem de veremiyorum , isterse sistemim Apple bilgisayar olsun oyuna para veremedikten sonra

haklısın kardeşim :)

• 32 yaşındayım yeri geliyor PS öne da silent Hill oynuyorum. Bu demek oluyor ki oyunlarda yeniliğe deil zevk aldığım kulvarda gidiyorum yani kısacası kimin umurunda hocam 😁 Yeni çıkan su oyunu oynadım oynamadım demek, çoluk çocukla laf dalaşına girip oyun yaristiracak yaşı geçtim. Açıkçası sizin böyle düşünmeniz de zaten çok farklı kafa yapısına sahip olduğumuzu gösteriyor. Siz oyunlardaki yenilikleri takip etmeye devam edin belki yarın Birgün çok işinize yarar. Kim bilir ubisoft gel hele söyle sen yenilikleri çok yakından deneyimliyorsun Bilginer ihtiyacımız var derler. Zaten İngilizce de üst seviye belli.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Ben de henüz hiç Türkçe içerik sunmayan şirketlerden birini seçme taraftarıyım. Ubisoft yada Rockstar olabilir. Bir metin hazırlayıp mail göndeririz.

Hatta kargo ile de göndereceğim yazıyı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevirmen bir arkadaşla görüştüm, yasakla bir yere varılmayacağı kanatında ama imza kampanyası toplarsak ve mail atarsak oyun yapımcılarına başarıya ulaşabilirsiniz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Ben de henüz hiç Türkçe içerik sunmayan şirketlerden birini seçme taraftarıyım. Ubisoft yada Rockstar olabilir. Bir metin hazırlayıp mail göndeririz.

Ubisoftun oyunları çok satmaz anlarımda, artık Rockstarın oyunları Türkçe çıkartması gerek.

UC4'ün 300 bin sattığı ülkede gta milyonlar satmıştır, bu yüzden Türkçe eklemesi gereklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Yazıyı bende rica edicem.

Biri metin hazırlayabilr mi ?

• metini kendi aramızda tartışalım sonra en iyi hale getirip gönderelim.

• Rockstar beyler sonyde zorluyor altyazı okarak bizde desteklersek belki gerçekleşir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.