Şimdi Ara

Oyunun dengesiz olduğunu kanıtlayabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum emın ol tüm champların eşit olması için herkesin aynı seviyede oyuncu olması ve tüm şampıyonların skıllerının aynı olması gerek.cidden hepsinin birbirinden farkı var ve hepsi işe yarayan champlar.bazı champlar tfde işe yaramaz başka bi şeyde işe yarar işte bu champlar daha çok turnuvalarda picklenir.
  • Her şampiyonun bi kırılma noktası var, fakat o kırılma noktalarını bilmek lazım. Silver eloda olanlar bilir, Kha'Zix - Zed gibi heroları durdurmayı bilen yok.
    LCS'te ise daha çok global damage veya cc olan şampiyonlar pickleniyor çünkü tam bir takım oyunu var. Fakat arkadaşın dediği gibi soloq'da bende ofansif karakterler almaya bakıyorum.
    Bence oyundaki tek dengesiz herolar Thresh, Ryze, Elise. İlk dakikalarda adc kadar çok vuruyor thresh, güzel damage çıkışı ve op pasifi var. Ryze gelecek nerf veya buffları bilmiyorum şuanki duruma göre düşük cd - az mana harcaması - global ulti ve latede müthiş bi damage'i var. Elise zaten söylememe gerek yok her şey var. Stun, can değerine göre vurma, eksik can değerine göre vurma, untargetable özelliği, lanede intihar örümceği ile güzel dürtme. Bunlar dışında diğer tüm heroların bi kırılma noktası olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 29 Temmuz 2013; 17:29:38 >

• Lol'de op olarak baktığım 3 hero var, Aatrox(Can çalması accayip yükse + pasifiyle birlikte ölümsüz olur çok az bi doğru kasılmayla) LeBlanc(Hem Yüksek Damage, Hem hızlı atak hızlı kaçış, hem fake, hemde bağlama gibi bir sürü farklı yeteneği var) ve Thresh(Oturduğu yerden kasılıyo + skillsetleri çok iyi).

Saydıklarım dışında bi dengesizlik yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Arkadaşlar kafaniz mi guzel? Ben size şu hero niye aliniyor bu hero niye aliniyor mu dedim? Yok Aoe si varmis yok stuni varmis bende bundan bahsediyorum zaten bu ozellikleri yuzunden surekli pickleniyor. Ayrica cait alip vayne e karsi oynarsan diye biseyler diyen arkadasim neredenden cikardin boyle bisey yaptigimi? En sevdigim hero jayce olmasina ragmen nerf gelmesi taraftariyim caitlyn en sevdigim adc olmasina ragmen yeriyorum gordugun gibi. Sirf sevdiginiz icin birsuru OP heroya OP degil diyorsunuz ya deliriyorum

Haklısın aslında, hepsi düz vuruş yapsın Mesela Thresh niye çekiyor ki Soraka sadece heal ve mana verebiliyorken dimi? Zaten stat'ları OP olan karakterler nerf'leniyor, dengeli hale getirilmeye çalışılıyor fakat mekaniklerinden ötürü karakterlerin OP olması da çok doğal. Blind'ı olan bir ADC'nin, CC sahibi olmayan ADC'e karşı üstünlük kurmasından doğal ne var? Mesela az önce verdiğim örneğe bakalım; Thresh'in çekebiliyor olması Thresh'i OP yapmaz zira yeri gelir Caitlyn, Sivir gibi mana sömüren ADC'nin yanına Soraka koyarsın rakibin canına okur. Olay tamamen takım kompozisyonu. Jarvan pick'lenmiş maçta mid'in Orianna almasından, rakibin Zed, Kha, Kassadin gibi high mobility champ pick'lemesinden daha normal bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Arkadaşlar kafaniz mi guzel? Ben size şu hero niye aliniyor bu hero niye aliniyor mu dedim? Yok Aoe si varmis yok stuni varmis bende bundan bahsediyorum zaten bu ozellikleri yuzunden surekli pickleniyor. Ayrica cait alip vayne e karsi oynarsan diye biseyler diyen arkadasim neredenden cikardin boyle bisey yaptigimi? En sevdigim hero jayce olmasina ragmen nerf gelmesi taraftariyim caitlyn en sevdigim adc olmasina ragmen yeriyorum gordugun gibi. Sirf sevdiginiz icin birsuru OP heroya OP degil diyorsunuz ya deliriyorum

Haklısın aslında, hepsi düz vuruş yapsın Mesela Thresh niye çekiyor ki Soraka sadece heal ve mana verebiliyorken dimi? Zaten stat'ları OP olan karakterler nerf'leniyor, dengeli hale getirilmeye çalışılıyor fakat mekaniklerinden ötürü karakterlerin OP olması da çok doğal. Blind'ı olan bir ADC'nin, CC sahibi olmayan ADC'e karşı üstünlük kurmasından doğal ne var? Mesela az önce verdiğim örneğe bakalım; Thresh'in çekebiliyor olması Thresh'i OP yapmaz zira yeri gelir Caitlyn, Sivir gibi mana sömüren ADC'nin yanına Soraka koyarsın rakibin canına okur. Olay tamamen takım kompozisyonu. Jarvan pick'lenmiş maçta mid'in Orianna almasından, rakibin Zed, Kha, Kassadin gibi high mobility champ pick'lemesinden daha normal bir şey yok.

"Thresh niye çeksin Soraka gibi heal ve mana basabilecekken "bunu tekrar tekrar oku ve bilmeden dedigime geldiginin farkina var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.