Şimdi Ara

Oyunun dengesiz olduğunu kanıtlayabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Sonuna kadar haklı falan değil dota oynadın mı bilmiyorum ama bu pick işi metayla alakalı. Bir heronun oynanması için buff gerekmiyor. Bi maçta yanlışlıkla es kaza alınıyor sonra onla dövüyolar sonra bi bakıyosun top pick olmuş. Bknz: luna. Yani bu oyunun opluğuyla bilmemnesiyle alakası yok oyunların belli başlı herolar arasında dönmesinin tek sebebi bu. Ha mesela geçen diamond karma jungle yaptı eminim ondan sonra bi çok adam girip karma jungle yapmıştır. Hoşlarına giderse başka bir takım daha dener. Tutarsa top pick olur. Olay bu.

Asıl olay bu. Ancak yine de dengesiz oyun.

E dengesiz ki zaten. 6 item alıyosun genede biri çıkıp seni kesiyo falan. Oyun kimin kimi daha hızlı keseceğine dayalı bi oyun zaten.

Lol'u CS'ye benzettin ya ...

CS ??? wtf ???

• Puv0 P kullanıcısına yanıt
    quote:

6 item alıyosun genede biri çıkıp seni kesiyo falan. Oyun kimin kimi daha hızlı keseceğine dayalı bi oyun zaten.

Sence de bu bahsettiğin oyun CS değil mi ? Rakiple karşı karşıya geldin kim kimi daha hızlı öldürecek ?
    6 itemin var, awp'en var, gaz bomban, sis bomban, en kaliteli tabancan var ama adam seni arkadan kör bıcağı ile bıçaklayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 28 Temmuz 2013; 16:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

6 item alıyosun genede biri çıkıp seni kesiyo falan. Oyun kimin kimi daha hızlı keseceğine dayalı bi oyun zaten.

Sence de bu bahsettiğin oyun CS değil mi ? Rakiple karşı karşıya geldin kim kimi daha hızlı öldürecek ?
    6 itemin var, awp'en var, gaz bomban, sis bomban, en kaliteli tabancan var ama adam seni arkadan kör bıcağı ile bıçaklayabiliyor.

:DDD oha ne alaka lan demeye çalıştığım şey şuydu 6 itemli baya güçlü overfeed bir heroyu bile 3 tane item kasabilmiş outfarm olmuş rakibi kesebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

zaten dengesiz olduğu için gelecek patch'de nerflencekler ?

istedikleri heroyu nerflesinler riot bu konuda o kadar amatör ki bu oyunun hiçbi zaman dengeli olcağına inanmıyorum. thresh çıktığından beri op ve sürekli banlanıyo ama buna rağmen nerflemeleri 6 ay sürdü, 6 ay nedir?

Thresh'i nasıl düzeltebilirler ki. Damage'ı mı azaltıcaklar yoksa zaten uzun olan cooldownlarını mı arttırıcaklar ? Thresh bana göre skillerinden dolayı op olan bir hero ki rework gelmediği sürece de öyle kalır.
  • shen picklenmesinin nedeni tfde veya gangde karşıki adc kill vermemek ve öldürtmemek bunlar önemli noktalar sonuçta 2vs2 kapışırken botta shenin adc ulti atmasıyla direk 3vs2 olup kapıştırmayı kazandırıyor bununla vayne tam r-q görünmez olduğunda atılır 1 snlik farkla karşıki adc görmeden gelir shen çok taktik içerir yada elise gelelim direk targetlı birinin yanına iniyorsun buda tfde direk yukarı çıkıp hiç dmg almadan adc yanına inmesini sağlıyor turnuvada aşırı korunur adc buda elise adc avcısı yapıyor skilleri bakımından gelelim kha'zixe attığı q dmg ile adc direk ağlatıyor adcnin kaçması çok zor buda direk tf'nin kaderini etkiliyor bilmiyorum izledin mi dp'nin son maçındaki kha'zixi op değil neden adam last wisper black clever kasan ve tek vuruşlu hasar atan herkez böyle vurur zed olsun(kombosuyla) gp olsun kha'zix tek farkı E ve R ile direk adc yapışması kennende demişsin oda aynı seri stun atabilen ultisi tfde iş gören champlardan burda çocuk oyunu yapmıyorlar turnuvada farkedersen hepsi farma def amaçlı oynuyorlar dk 15 1-2 kill anca oluyor buda oyunun late game bakdığını kanıtlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexilloid -- 28 Temmuz 2013; 17:00:19 >

• Popüler champleri nerflemek yerine oynanmayanlari bufflamadiklari surece dengesizlik olucak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annie'nin o skill range ile ve de banshee diye bir item varken oynanması çok zor.
    Bir de metayla alakalı sezon3te junglerınızın CC sahibi olması ve mid oyuncunuzun ya assasin ya da AoE damage vurması çok önemli sayılıyor açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrVayne -- 28 Temmuz 2013; 17:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

quote:

istedikleri heroyu nerflesinler riot bu konuda o kadar amatör ki bu oyunun hiçbi zaman dengeli olcağına inanmıyorum. thresh çıktığından beri op ve sürekli banlanıyo ama buna rağmen nerflemeleri 6 ay sürdü, 6 ay nedir?

Thresh'i nasıl düzeltebilirler ki. Damage'ı mı azaltıcaklar yoksa zaten uzun olan cooldownlarını mı arttırıcaklar ? Thresh bana göre skillerinden dolayı op olan bir hero ki rework gelmediği sürece de öyle kalır.

w'nin range ve ultinin base damage'in azaltılması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Şu oyunun dengesiz olduğunu düşünen bi tek ben mi varım?

Her turnuva maçında Jarvan Caitlyn Kennen Ryze Orianna Khazix Elise Shen alınması bu şampiyonların OP olduğunu göstermez mi?

Yinede neden kayda değer bir nerf gelmiyor bunlara? Biz oyuncular bile bu şampiyonların OP olduğuna kolaylıkla kanaat getirebiliyorken Riot Bunları dengeli mi görüyor yani?

Ayrıca turnuvalarda bir kere bile alınmayan şampiyonlar var nedense
    Bir kere Poppy gördünüz mü mesela? yada Annie?

Üst koridorda her maç Shen Jayce Kennen görmekten bıkmadınız mı turnuvalarda?

Edit:Annie UnderP olduğu için onu örnek vermedim arkadaşlar.Turnuvalarda çok çok nadir alındığı için yazdım.

Dota'dan destek almadıkları sürece bu oyun asla dengeli olmayacak böyle birşeyi beklemek çok absürt kaçıyor.

• quote:

quote:

quote:

Sonuna kadar haklı falan değil dota oynadın mı bilmiyorum ama bu pick işi metayla alakalı. Bir heronun oynanması için buff gerekmiyor. Bi maçta yanlışlıkla es kaza alınıyor sonra onla dövüyolar sonra bi bakıyosun top pick olmuş. Bknz: luna. Yani bu oyunun opluğuyla bilmemnesiyle alakası yok oyunların belli başlı herolar arasında dönmesinin tek sebebi bu. Ha mesela geçen diamond karma jungle yaptı eminim ondan sonra bi çok adam girip karma jungle yapmıştır. Hoşlarına giderse başka bir takım daha dener. Tutarsa top pick olur. Olay bu.

E dengesiz ki zaten. 6 item alıyosun genede biri çıkıp seni kesiyo falan. Oyun kimin kimi daha hızlı keseceğine dayalı bi oyun zaten.

bi yorumları okuyayım dedim hepsi tamam neyse de bu yorumdan sonrasını okumaya gerek yok
    fps mi la bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: playinq

quote:

quote:

quote:

bi yorumları okuyayım dedim hepsi tamam neyse de bu yorumdan sonrasını okumaya gerek yok
    fps mi la bu?

Abi dalga mı geçiyorsunuz yoksa fps ne demek haberiniz mi yok? Şu yorumda hangi kısım '' fps mi la bu '' demenize sebep oluyor anlamıyorum ki. Lol dotanın aksine şöyle bir oyun. Mesela x ve y herosu var. X herosu baya önde y herosundan. Yiğitler gibi çarpışıyorlar her nasılsa x ve y herosunun çok az bir canı kalıyor x herosu deli gibi kasmasına rağmen y herosu tarafından kesiliyor? E ama atıyorum y herosu skillini tutturamasa x herosu kesicek. Böyle bir oyun çok saçma bi örnek oldu ama daha iyisi gelmiyor aklıma şu an. Mesela dota da overfeed bir heroyu rakip bir heronun tek başına kesmesinin imkan ihtimali yok. Sabaha kadar vursa belki ölür ama lolde öyle değil işte herkes herkesi kesebiliyor ama kim daha önce keserse kazanılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fps mi la bu?

Abi dalga mı geçiyorsunuz yoksa fps ne demek haberiniz mi yok? Şu yorumda hangi kısım '' fps mi la bu '' demenize sebep oluyor anlamıyorum ki. Lol dotanın aksine şöyle bir oyun. Mesela x ve y herosu var. X herosu baya önde y herosundan. Yiğitler gibi çarpışıyorlar her nasılsa x ve y herosunun çok az bir canı kalıyor x herosu deli gibi kasmasına rağmen y herosu tarafından kesiliyor? E ama atıyorum y herosu skillini tutturamasa x herosu kesicek. Böyle bir oyun çok saçma bi örnek oldu ama daha iyisi gelmiyor aklıma şu an. Mesela dota da overfeed bir heroyu rakip bir heronun tek başına kesmesinin imkan ihtimali yok. Sabaha kadar vursa belki ölür ama lolde öyle değil işte herkes herkesi kesebiliyor ama kim daha önce keserse kazanılıyor.

sence bu daha çok işe yarayan mı yoksa oyunu dengelemeye yönelik bi şey mi? adamın karşısına bir moron çıksın feedlesin de feedlesin free farm yaptırsın sonra bu adam ortada heykel gibi dursun da kimse kesemesin, olayın skillshot a yeteneğe bağlı olması sence de biraz oyunu dengelemeye yönelik değil mi
    ilk gören ilk dalan keser gibi yazmışsın fps yi de oradan çıkarttım

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

quote:

Aslında armor bonusunu azaltmaları yeterli.Yakalanınca hep kaçmaya çalışıyoruz mesela,ama zaten kaçamıyoruz.En azından daha vurulabilir bir target yapsalar threshi daha iyi olacak.

• O champ'ı kullanmaya bağlı... Poppy bile Op o zaman. Bikaç kere oynadım ve win...
  • lcs de daha farklı şampiyonlar oynanıyo twitch oynandı mesela zilean falan ayrıca cait op değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fps mi la bu?

sence bu daha çok işe yarayan mı yoksa oyunu dengelemeye yönelik bi şey mi? adamın karşısına bir moron çıksın feedlesin de feedlesin free farm yaptırsın sonra bu adam ortada heykel gibi dursun da kimse kesemesin, olayın skillshot a yeteneğe bağlı olması sence de biraz oyunu dengelemeye yönelik değil mi
    ilk gören ilk dalan keser gibi yazmışsın fps yi de oradan çıkarttım

Hayır bahsetmeye çalıştığım şey tam olarak o değildi tabiki ama ilk vuran avantajlıdır her oyunda olduğu gibi :D Lolün sevdiğim kısmı o aslında dotada overfeed bir adam durdurulamıyodu. Cidden durdurulamıyordu. Ama lolde ufak bi pozisyon hatasına bakıyor. Oyun başından sonuna kadar kontrollü oynamazsan kazanılamıyor. Ha bu olay aslında ezen tarafından bakarsak dengesiz ezilen tarafından bakarsak dengeli gözükür herhalde :D Lol de her şey çok vurduğu için denge sağlanması zor oyunun mantığına aykırı o yüzden dengesiz diye ağlamakta gereksiz bence. Denge isteyen dota oynayabilir açıkçası takımı varsa.

• Bence de haklısın, ama takımlar da artık kendini kitlemiş hep aynı pickler, dün sanırım Gambit vs Fnatic maçında karma jungle oynandı gayet uselesstı. Şu anki metada neler kullanışlıysa onlar tercih ediliyor, iki aya her şeyi değiştirebilirler ne olacağını bilemeyiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droww -- 28 Temmuz 2013; 21:16:51 >
  • Sorun şu ki bazi herolara isteselerde nerf getiremiyorlar. Neden?

Skill setleri OP çünkü. Thresh mesela skilleri kökten değişmedikçe OP olarak kalacak Riot ta bunu yapmaya üşeniyor mu artik neyse.

Örneğin Caitlyn in OP olmasinin nedeni mesafesi. Ancak onu o yapanda mesafesi olduğu için böyle radikal bir değişikliğe gitmiyorlar.

• quote:

ANTI-FUN = Fun ends here

TREE = rares secured

NOUVA NOUVAAAAA

Doto 2 nin twitch chatini özledim

• Gerçekten sürekli aynı pickler görmek sıktı bi ferit farklı bişeler yapmaya çalışıyor diğerleri 10 şampiyondan fazla şampiyon picklenmiyor Viktor var ama daha mekaniği çözülmemiş bi şampiyon nerdeyse hiç görmüyorum hiç kullanılmayan bi hero belki üzerinde çalışılsa gerçekten dengesiz ama turnuvadaki oyuncuların şampiyon havuzu o kadar darki farklı seçim yapmaya cesaret edemiyolar örnek S4g DarixD en cok oynadıgı herolar arasında Darius var ama turnuvalarda picklemiyor sebebe useless diğerleri op jayce vs vs o zaman bu oyunda bi dengesizlik jayce vs neyse tüm şampiyonların aynı düzeyde olması ve oyuncunun yetenekleriyle benimsenmesi lazım örnek ryze dengesiz oyun sonu aşırı güçlü banshe ryze için cıkarılmiş bi item sanki ve yeni patchde nerflendiğini gördüm ama yetersiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.