Şimdi Ara

Oyunun dengesiz olduğunu kanıtlayabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen tutup vayne vs caitlyn yaparsan vayne op diye aglarsin tabii oyun dengeli aslinda oynamayi bilen kazaniyor basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten dengesiz değil diye kim diretti ki sana :D Dengesiz, dengesiz ama aylık 35 lira verip 8 yıl oynadığım bir Wolrd of Warcraft kadar dengesiz değil arkadaşım. Çok eskiye gitmeden daha Mists of Pandaria çıkmadan önce bile DK ların OP liği fenaydı mesela. F2p bir oyun oldugu halde dengenin bu kadar minimize edilmesi gerçekten başarı..
    Bu arada she orianna elise kennen vs. heroları turnuvalarda sürekli görme nedenin ise AeO'lu ve daha mobil herolar oldukları içindir. Yoksa 1v1 de hiçbiri bir Syndra, bir Mordekaiser değil hiçbiri ;)
    Ayrıca OP hero diye birşey yoktur, sen fazla zayıfsındır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

zaten dengesiz olduğu için gelecek patch'de nerflencekler ?

istedikleri heroyu nerflesinler riot bu konuda o kadar amatör ki bu oyunun hiçbi zaman dengeli olcağına inanmıyorum. thresh çıktığından beri op ve sürekli banlanıyo ama buna rağmen nerflemeleri 6 ay sürdü, 6 ay nedir?

Satış politikası thres den iyi para akıyorsa nerf gelmiyor. Rengarı herkes aldı satılmamaya başlayınca hooop nerf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

zaten dengesiz olduğu için gelecek patch'de nerflencekler ?

istedikleri heroyu nerflesinler riot bu konuda o kadar amatör ki bu oyunun hiçbi zaman dengeli olcağına inanmıyorum. thresh çıktığından beri op ve sürekli banlanıyo ama buna rağmen nerflemeleri 6 ay sürdü, 6 ay nedir?

Satış politikası thres den iyi para akıyorsa nerf gelmiyor. Rengarı herkes aldı satılmamaya başlayınca hooop nerf.

oyundaki heroların hepsini dengeli yapsalar çok daha fazla skin satarlar.

• Shen'in alınma sebebi ultisi split push özelliği zaten Meta bunu gerektiriyor lane kısmı harika bi champion değil kendisi ama global bi ultisi olduğu için sorun çıkarıyor her türlü şampiyona tamamen rework atmaları gerekiyor senin deyiminle o zaman?Aynı şekilde Twisted Fate vs bunlarda op özellikle soloq da laning kısmı harika olduğu için değil tabiki.Ve ya Thresh aynı şekilde skillseti mükemmel bi champion...Hepsine rework lazım o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: droww

Bence de haklısın, ama takımlar da artık kendini kitlemiş hep aynı pickler, dün sanırım Gambit vs Fnatic maçında karma jungle oynandı gayet uselesstı. Şu anki metada neler kullanışlıysa onlar tercih ediliyor, iki aya her şeyi değiştirebilirler ne olacağını bilemeyiz :D

bu gün izledin mi bilmiyorum gayet de kanırttı yine karma jungle ile, ayrıca lcs lerde picklenmeyenn renekton da alındı o oyunu aldı götürdü tam manasıyla aslında işin ağırlığı popülerlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Şu oyunun dengesiz olduğunu düşünen bi tek ben mi varım?

Her turnuva maçında Jarvan Caitlyn Kennen Ryze Orianna Khazix Elise Shen alınması bu şampiyonların OP olduğunu göstermez mi?

Yinede neden kayda değer bir nerf gelmiyor bunlara? Biz oyuncular bile bu şampiyonların OP olduğuna kolaylıkla kanaat getirebiliyorken Riot Bunları dengeli mi görüyor yani?

Ayrıca turnuvalarda bir kere bile alınmayan şampiyonlar var nedense
    Bir kere Poppy gördünüz mü mesela? yada Annie?

Üst koridorda her maç Shen Jayce Kennen görmekten bıkmadınız mı turnuvalarda?

Edit:Annie UnderP olduğu için onu örnek vermedim arkadaşlar.Turnuvalarda çok çok nadir alındığı için yazdım.

Biri bi karakter alıyor milette ondan görüyor alıyorlar bu şekilde turnuvadakilere kadar gidiyor olay. ben zed takılırım genelde.

• Arkadaşlar kafaniz mi guzel? Ben size şu hero niye aliniyor bu hero niye aliniyor mu dedim? Yok Aoe si varmis yok stuni varmis bende bundan bahsediyorum zaten bu ozellikleri yuzunden surekli pickleniyor. Ayrica cait alip vayne e karsi oynarsan diye biseyler diyen arkadasim neredenden cikardin boyle bisey yaptigimi? En sevdigim hero jayce olmasina ragmen nerf gelmesi taraftariyim caitlyn en sevdigim adc olmasina ragmen yeriyorum gordugun gibi. Sirf sevdiginiz icin birsuru OP heroya OP degil diyorsunuz ya deliriyorum

• playinq kullanıcısına yanıt
    bugün sadece fnatic ld maçının son 3 dakikasını izleyebildim şimdi sk eg var sanırım onu izliyecem. Aynen dediğin gibi olay popülerlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

Sonuna kadar haklı falan değil dota oynadın mı bilmiyorum ama bu pick işi metayla alakalı. Bir heronun oynanması için buff gerekmiyor. Bi maçta yanlışlıkla es kaza alınıyor sonra onla dövüyolar sonra bi bakıyosun top pick olmuş. Bknz: luna. Yani bu oyunun opluğuyla bilmemnesiyle alakası yok oyunların belli başlı herolar arasında dönmesinin tek sebebi bu. Ha mesela geçen diamond karma jungle yaptı eminim ondan sonra bi çok adam girip karma jungle yapmıştır. Hoşlarına giderse başka bir takım daha dener. Tutarsa top pick olur. Olay bu.

Kesinlikle aynısını yazıcaktım ama üşendim. Sonra bir baktım benim yerime yazmışsın allah razı olsun.

• Olay populerlik nedir ya? Adamlar aylarca calisiyor 2-3 hasari bile hesapliyorda sirf populer oldugu icin mi kennen aliyor yani? Baska hero daha kullanisli olsa populerligi falan takarlar mi sizce?

• Bence bazi herolarin fazla picklenmeleri on planda olmatinin nedeni guclu olmalarininda degil asil sebebi herolari tflerde asiri kullanisli durumda olmalari. Bunlarda skillsetlerden kaynakli. Eger harita buyuk olsa yapilan taktikler lane ve tf olarak ayrilmak zorunda kalir ve iki yonlu dusunuluceginden cok daha farkli pickler gelebilir

• morellonun olafı dengeliycem diyerek öldürmesinden sonra oyuna soğuk bakmaya başladım zaten
  • Champlerin mekanikleri turnuvalarda oynamaya itiyor onları. Jarvan ve Shen rakibi heallasa bile oynanır ultilerinden dolayı, üzerinden taktik belirlenen şampiyonlar var. Bu op olup olmamalarından kaynaklanmıyor.

Fakat Riot bilerek şampiyonları op rotasyonuna sokuyor bir nevi. Adc'lerin hepsini sırayla nerflüyorlar, popüler olanların hepsini nerflüyorlar ki millet diğer şampiyonlara da para harcasın, sürekli aynı şeyleri oynamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Bence bazi herolarin fazla picklenmeleri on planda olmatinin nedeni guclu olmalarininda degil asil sebebi herolari tflerde asiri kullanisli durumda olmalari. Bunlarda skillsetlerden kaynakli. Eger harita buyuk olsa yapilan taktikler lane ve tf olarak ayrilmak zorunda kalir ve iki yonlu dusunuluceginden cok daha farkli pickler gelebilir

Riot seni işe almalı

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Champlerin mekanikleri turnuvalarda oynamaya itiyor onları. Jarvan ve Shen rakibi heallasa bile oynanır ultilerinden dolayı, üzerinden taktik belirlenen şampiyonlar var. Bu op olup olmamalarından kaynaklanmıyor.

Fakat Riot bilerek şampiyonları op rotasyonuna sokuyor bir nevi. Adc'lerin hepsini sırayla nerflüyorlar, popüler olanların hepsini nerflüyorlar ki millet diğer şampiyonlara da para harcasın, sürekli aynı şeyleri oynamasın.

Şu dediğini duzgunce yapsalar bu basligi acmazdim. Keske yapsalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

Sorun şu ki bazi herolara isteselerde nerf getiremiyorlar. Neden?

Skill setleri OP çünkü. Thresh mesela skilleri kökten değişmedikçe OP olarak kalacak Riot ta bunu yapmaya üşeniyor mu artik neyse.

Örneğin Caitlyn in OP olmasinin nedeni mesafesi. Ancak onu o yapanda mesafesi olduğu için böyle radikal bir değişikliğe gitmiyorlar.

Annie up değil fakat skıll range cok düşük sen skıll atmak için range 'e girene kadar ölmüş oluyorsun.

(main lane mid ve annie cok severim hatta main herom diyebilirim.)
  • MOBA Oyunlarda denge olmadı, olmayacak.
  • Oyunun şuanki metasına uygun oldukları için alınıyor onlar, çok güçlü olduklarından değil. Zaten alınan herolar zamanla değişiyor. bir ara kimse mf'nin yüzüne bakmazdı sonra birden turnuvalarda alınmaya başlandı ve şimdi yine unutuldu. Mf aynı mf ama zamanla değeri değişiyor demekki. O saydıkların nerflense bu sefer de başka herolar sürekli alınmaya başlayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.