Şimdi Ara

Oyunun dengesiz olduğunu kanıtlayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunun dengesiz olduğunu düşünen bi tek ben mi varım?

Her turnuva maçında Jarvan Caitlyn Kennen Ryze Orianna Khazix Elise Shen alınması bu şampiyonların OP olduğunu göstermez mi?

Yinede neden kayda değer bir nerf gelmiyor bunlara? Biz oyuncular bile bu şampiyonların OP olduğuna kolaylıkla kanaat getirebiliyorken Riot Bunları dengeli mi görüyor yani?

Ayrıca turnuvalarda bir kere bile alınmayan şampiyonlar var nedense
    Bir kere Poppy gördünüz mü mesela? yada Annie?

Üst koridorda her maç Shen Jayce Kennen görmekten bıkmadınız mı turnuvalarda?

Edit:Annie UnderP olduğu için onu örnek vermedim arkadaşlar.Turnuvalarda çok çok nadir alındığı için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkuaz -- 28 Temmuz 2013; 16:14:25 >

• zaten dengesiz?
  • zaten dengesiz olduğu için gelecek patch'de nerflencekler ?
  • Biz sana dengesiz demedik demekki bu herolar tflerde etkiii ve 5v5 haritasına uygun Elise uğursuz korulukta ne kadar op ise AtıyorumJarvanda sihirdar vadisinde o kadar op heroların farklı alanları var try 1v1 herosuysa atıyorum jax 5v1 herosu

Anlatabildiysem ne mutlu bana ben anlatmışım sen anlamamışsan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

zaten dengesiz olduğu için gelecek patch'de nerflencekler ?

istedikleri heroyu nerflesinler riot bu konuda o kadar amatör ki bu oyunun hiçbi zaman dengeli olcağına inanmıyorum. thresh çıktığından beri op ve sürekli banlanıyo ama buna rağmen nerflemeleri 6 ay sürdü, 6 ay nedir?
  • Malzaharın o zehiri sırf popüler değil diye nerflenmiyor ayrıca adcye 1k dan fazla vuruyor.
  • Mükemmel tespit ben evet diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Malzaharın o zehiri sırf popüler değil diye nerflenmiyor ayrıca adcye 1k dan fazla vuruyor.

Rahat bozuluyor ama.
  • annie gördüm ferit oynadıydı onu geçtim lcslerde farklı champler alınabiliyor zilean aatrox vb
  • Haklısın. Oyuna başladığımdan beri bir kere Poppy gördüm.Tek katılmadığım konu Annie.
  • Ne yalan söyliyeyim haklısın , Popüleriteninde etkisi var ama OP olması daha ön planda.
  • Sonuna kadar haklısın. Zaten Jayce vayne falan komple nerflenecek allahin belası herolar. Ne zaman first pick olsam direk vayne banlıyorum kafam rahat rahat oyun oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 28 Temmuz 2013; 16:14:53 >
  • Sonuna kadar haklı falan değil dota oynadın mı bilmiyorum ama bu pick işi metayla alakalı. Bir heronun oynanması için buff gerekmiyor. Bi maçta yanlışlıkla es kaza alınıyor sonra onla dövüyolar sonra bi bakıyosun top pick olmuş. Bknz: luna. Yani bu oyunun opluğuyla bilmemnesiyle alakası yok oyunların belli başlı herolar arasında dönmesinin tek sebebi bu. Ha mesela geçen diamond karma jungle yaptı eminim ondan sonra bi çok adam girip karma jungle yapmıştır. Hoşlarına giderse başka bir takım daha dener. Tutarsa top pick olur. Olay bu.
  • Sonuna kadar haklisin malesef.... Riotun sampiyonlardan ve skinlerinden cikari oldugu icin sonsuza dek gidecek nerf-buffceptionu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 28 Temmuz 2013; 16:21:59 >
  • Bu adamlar saatlerce çalışıyorlar hangi pickleri yapmaları gerektiğini tartışıyorlar mutlaka sonuç olarak taktik anlamında koridor anlamında en viable olanı seçmeye bakıyorlar. Haliyle ortaya OP denilen şampiyonlar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

Sonuna kadar haklı falan değil dota oynadın mı bilmiyorum ama bu pick işi metayla alakalı. Bir heronun oynanması için buff gerekmiyor. Bi maçta yanlışlıkla es kaza alınıyor sonra onla dövüyolar sonra bi bakıyosun top pick olmuş. Bknz: luna. Yani bu oyunun opluğuyla bilmemnesiyle alakası yok oyunların belli başlı herolar arasında dönmesinin tek sebebi bu. Ha mesela geçen diamond karma jungle yaptı eminim ondan sonra bi çok adam girip karma jungle yapmıştır. Hoşlarına giderse başka bir takım daha dener. Tutarsa top pick olur. Olay bu.

Asıl olay bu. Ancak yine de dengesiz oyun.
  • hiç kıvırmayın adam çok haklı her büyük turnuva sonrası orda öne çıkan şampiyonlar ufak ufak nerflenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Sonuna kadar haklı falan değil dota oynadın mı bilmiyorum ama bu pick işi metayla alakalı. Bir heronun oynanması için buff gerekmiyor. Bi maçta yanlışlıkla es kaza alınıyor sonra onla dövüyolar sonra bi bakıyosun top pick olmuş. Bknz: luna. Yani bu oyunun opluğuyla bilmemnesiyle alakası yok oyunların belli başlı herolar arasında dönmesinin tek sebebi bu. Ha mesela geçen diamond karma jungle yaptı eminim ondan sonra bi çok adam girip karma jungle yapmıştır. Hoşlarına giderse başka bir takım daha dener. Tutarsa top pick olur. Olay bu.

E dengesiz ki zaten. 6 item alıyosun genede biri çıkıp seni kesiyo falan. Oyun kimin kimi daha hızlı keseceğine dayalı bi oyun zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

E dengesiz ki zaten. 6 item alıyosun genede biri çıkıp seni kesiyo falan. Oyun kimin kimi daha hızlı keseceğine dayalı bi oyun zaten.

Lol'u CS'ye benzettin ya ...

• Oyunda dengesiz fakat kimsenin farkında olmadığı bir sürü hero var zaten. Riotun şampiyonları dengesiz ama ne anlamda dengesiz . Mesela yeni championlar ile eskileri arasında dağlar kadar fark var . Mesela ilk çıkan herolardan biris olan soraka'da support , tresh -nami de. Tamam türleri farklı olabilir , ama sadece skiillsetinin karışıklığına bakmanız bile yeterli.

Siz hiç turnuvalarda warwick gördünüz mü ? Hayır çünkü adam jayce , kennen , zac , shen gibi %60-70 win oranı olan herolar varken neden ww alsın ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.