Şimdi Ara

Otomobillerin bi ruhu olduğunu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu hayatta özellikle biz erkekler icin bazen aile kadar önemli olabiliyor araba. Kimimiz her gün yikiyor bakimini aksatmiyor her bindiginde ayri zevk aliyor sanki yeni dogmus bir bebege bakan anne gibi. Arabalar sanki bitkisel hayat yasayan bir canli gibi geliyor

Herkes arabasini yikamaciya verdiginde arkasindan veya onunden baktigina arabasina bi kez daha vurulur "cok guzel duruyor be" der ayni duygulari bende yasiyorum. Arabalar sanki duygulari olmayan bi canli gibi biz insanlar neden bir insana bu kadar sevdalanmazken arabalarimiza bu kadar deli gibi bakariz arabamiza karsi duygular besleriz ? Arabalarda bence insanin icine isleyen onunla konusan sanki birsey varmis gibi

Altinizda 67 model shelby gt 500 veya 98 model bir asfalt canavari lamborghini diablo sv veya porsche 930 gibi 70 li 80 li yillarin safkan otomobilleri oldugunda gercekten hissedeceginiz duygulari tarif etmek zor. Kimimiz icin arabaya bisey olmasin bana bisey olsun veya arabasi kaza yaptiginda nasil uzuldugunu bilir cogu.

Bence bizim bilmedigimiz ama icinde yasadigimiz bi duygu var arabalara karsi. Bi insan nasil normal bir kiza asik olurkenki hissettikleri duygular nasil oluyorda muthis bir tasarima sahip arabadada aynisi oluyor dogrusu cok tarifsiz bir duygu. Bence insan elinin yaptigi hersey hayat buluyor canli olmasa bile bu kullandigimiz ve hayranlikla baktigimiz arabalarinda bir ruhu var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• midtown madess, nfs underground ile büyüdük be hocam erkeklerin geninde var sanırım arabalar.

bir çocuğum olana kadar evlat sevgisi gösteririm arabama. canım sıkılır onunla ilgilenirim itina ile yıkarım
  • Iste bizi buna iten birsey var bir guc var. Siz durduk yere odanin duvarina asik olur hayranlik gosterirmisiniz hayir. Iste insan eliyle yapilan insanin sekil verdigi bastan yarattigi birsey ki bu bir ruhu var bilmedigimiz bir gucu bi iradesi var sanki. Insanoglunun yaptigi bir sey baska insanlarin duygularinda bir hareketlilik yaratiyorsa bunun bi ruhu var gibime geliyor. Siz sokaktaki kopegi egitip kendinize ediniyorsunuz oda size bagli sahibine sadik biri oluyor o hayvani seviyorsunuz ayni duygulari paylasiyorsunuz. Iste arabada boyle bisey. Sizi etkiliyor hayatinizda onemli bi yere geliyor. Konusamasa bile sanki onda bi hayat bi ruh var gibi sizinle ayni duygulari paylasan. Ben tamamen biz erkeklerin hayatinda onemli bi yere sahip oldugunu dusundugum icin yola ciktim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Haziran 2014; 22:53:33 >
  •  Otomobillerin bi ruhu olduğunu düşünüyorum

şu arabada ruh olmaz mı be hocam çocukluğumdan beri hastayımdır.hurdasını bulup kendim toplamayı çok isterdim.
  • sadece arabanın değil,evin,eşyaların,canlı cansız tüm mahlukatın bir ruhu var
  • Biraz can yakmaya müsaade var mı?

Bu resimlere bakın ve bana şunu söyleyin: "Bunlar alt tarafı birer teneke parçası"
    Söyleyemiyorsunuz değil mi?

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Söyleyemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Söyleyemedim bende. Bunlara sahip olamadigi icin ne duygular yasayan insanlar gordum sahip olanlarinda hissettikleri hissiyatlari bilirim. Bir otomobil insan hayatini bastan asagi degistirebilir

• Hocam olay senin düşündüğün gibi değil, o otomobili alabilmek için insanlar belirli şeylerden kısıp ancak alabiliyorlar dolayısı ile insanalar gözü gibi bakıyorlar araçlarına... Sonuçta helal kazanıp bir otomobil almak kolay değil maalesef bizim ülkemizde.
  • Kagan TURAN kullanıcısına yanıt
    Birazcik hort olmus gibi :D
    Ama marcelo gandini dediginiz adam diabloyu tasarlayansa bu adamin karsisinda bmw mercedes ve diger superspor otomobil tasarimcilari diz cokmeli

Lamborghini tarihinde ne diablodan once diabloyu gecebilcek bir tasarim nede diablodan sonra gecebilcek bi tasarim geldi ortaya. Diablo dedigimiz arac oyle bir tasarima sahipki ya inanamiyorum soylenicek kelime laf bulunamiyor. Yillar asirlar gecsede sokaktan gecerken butun ilginin onun uzerinde olmamasi imkansiz. Ben boyle bi araba boyle bir tasarim gormedim ya ferrari cephesinde f355 veya 550 maranello anca kapisabilir ama diablo yine onde. Sayisiz yillarda sayisiz model onume serseler diabloyuda koysalar yanlarina diablo derdim herhalde. Muthis muthisss. Dunyada ne kadar ornegi varsa kesinlikle evdeki sandik gibi saklanmali

• Diablo canavar gibi araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ruhu olduğuna inandığım arabalardan biri de Alfa Romeo'dur.
  • Arabalar erkeklerin daha doğrusu büyükten küçüğe tüm erkeklerin oyuncağıdır.Bu yüzdendir ki onlara itinayla yaklaşır ve hayat dolu olduklarını görürüz."Ruhumuz olmadan bizler sadece makineyiz."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.