Şimdi Ara

Oyunun kendiliğinden kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun grafiklerine göre oyun biyerden sonra kapanıyor . Cs go olsun Assassin's creed 4 olsun bunun çözümü var mı ?
    Önceden olmuyordu format attıktan sonra olmaya başladı. Sistem geri yükleme noktam yok maalesef (ekran kartım güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semerkand77 -- 10 Temmuz 2017; 18:8:2 >

• bilgisayarınızın anakart driverlarını yükleyin. anakart marka ve modeline göre kendi üreticisinin sitesinden indirip kurun, denetim masasındaki güç özelliklerinden yüksek performans modunu seçin, sonucu tekrar yazarsanız sevinirim.
  • peki deneyeceğim de rev 3.1 var bide rev 4.2 var hangisini kurayım
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    GA-78LMT-S2PT anakartım budur reis nereden indireceğim sitesine girdimde bulamadım indirme yerini bulabilir misin? şimdiden teşekkürlerimi sunarım
  • semerkand77 kullanıcısına yanıt
    zaten aynı sürücüleri kullanıyorlar

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-78lmt-s2ptrev_40#support-dl

bu adresten işletim sistemine göre olan sürücüleri indirip kurabilirsiniz. özellikle Chipset yazılı olanı kurun.

BIOS update yapacaksanız rev numarası önemli, o da sizin anakart üzerinde yazar, aşağıdaki resimde sol üst köşede rev 4.0 yazıyor mesela, sizdeki ne ise ona göre indirin.

• windows sürümünde windows 10 neyi seçmeliyim
  • birde LAN yazıyo bide SARA RAID/AHCI yazıyo hangisini indirmeliyim
  • LAN olanı indirmeyi denedim setupa bastım Runtime Error! hatası çıkıyor (windows 8 64 bit olan güncelleme en son güncelleneni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semerkand77 -- 14 Temmuz 2017; 1:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

zaten aynı sürücüleri kullanıyorlar

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-78lmt-s2ptrev_40#support-dl

bu adresten işletim sistemine göre olan sürücüleri indirip kurabilirsiniz. özellikle Chipset yazılı olanı kurun.

BIOS update yapacaksanız rev numarası önemli, o da sizin anakart üzerinde yazar, aşağıdaki resimde sol üst köşede rev 4.0 yazıyor mesela, sizdeki ne ise ona göre indirin.

Yardımcı olur musun

• işletim sisteminiz windows 10 ise hepsini tanımıştır zaten, ben windows 7 olarak düşünmüştüm, windows 10 ise güncelleştirme varsa onları yapın. denetim masası güç özelliklerinden yüksek performans olan planı seçtiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

işletim sisteminiz windows 10 ise hepsini tanımıştır zaten, ben windows 7 olarak düşünmüştüm, windows 10 ise güncelleştirme varsa onları yapın. denetim masası güç özelliklerinden yüksek performans olan planı seçtiniz mi?

evet yüksek performansta ve güncel galiba başka bir sorun var k.b
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.