Şimdi Ara

Ozana tepkiler daha ilk maçtan yersiz diyecem ama ozan da hakediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav kardeşim daha ilk hafta sabredin bu tepki ne daha ilk iç saha maçı diyorum ama ozan da ısrarla basit oynamak yerine alex gibi pas atmaya çalışıyo yav kardeşim sen yan pas yap koş solbeke destek ver basit oyna önce bunları hallet daha sonra alex paslarını vermeye çalışırsın böyle olunca hakediyosun

• Ayrıca hasan aliye gelen tepkiler de yersiz zaten tek sol bek hasan ali, ismail i saymıyorum bile fenerbahçeye yakışmıyor bence daha iyisini alabilir miyiz? alırız belki ama bu sefer de olmayan forvet transferini iyice zora sokarız destek olmalıyız adam zaten maskeyle oynuyor tamam yediği çalım yanlış ama 2-3 defa tek kaldı sol tarafta kimse destek vermiyo alper ile ozanın hatası
  • Yediğimiz kazıkların haddinhesabı yok 7 m esecek topxu mu ozan taraftarda destek olmak zorunda ama ilk maçta adamı demotive etmemek lazım belki 3 4 birine kitleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Yediğimiz kazıkların haddinhesabı yok 7 m esecek topxu mu ozan taraftarda destek olmak zorunda ama ilk maçta adamı demotive etmemek lazım belki 3 4 birine kitleriz

Besiktas lensi 5 milyon a aldı biz ozanı 8 milyona aldık transfer başarısı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Yediğimiz kazıkların haddinhesabı yok 7 m esecek topxu mu ozan taraftarda destek olmak zorunda ama ilk maçta adamı demotive etmemek lazım belki 3 4 birine kitleriz

Besiktas lensi 5 milyon a aldı biz ozanı 8 milyona aldık transfer başarısı :D

Kimlere ne paralar verildi mal yönetim

• Ne olursa olsun bence sezonun başında bu tepki yanlıştı
  • ne sabretmesi kardeşim ne diyorsun sen ? kaç sezondur katlanıyoruz bu adama şimdi mi erken oldu her sene biraz daha mı bekleyelim erken diye ? sen ozan tufanın fenerbahçeye bu sene transfer olduğunu sanıyorsun galiba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Ozana tepki gösterenleri anlamıyorum

Ya bu adam Bursada modric gibiydi de bize gelince bilerek mi oynamıyo ? adamın yeteneği bu kadar, zaten böyle oynuyodu, bi başka takıma gidince de böyle oynayacak...

beğenmiyosan fatihterimin, köşe yazarlarının rıdvanların, güntekinlerin, mehmet demirkolların, uğur melekelerin Türk futbolunun yeni yıldız gazına gelip almayacaktın...
    taraftar aziz yıldırıma aykut kocamana bağıracağına, ozanı ıslıklıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 4 Ağustos 2017; 10:49:30 >
  • Herkesin güldüğü alay ettiği Sabri Sarıoğlu bile bu yeteneksiz heriflerden daha iyi oynuyor.

• Ozan yapılan her tepkiyi hak ediyor. 3. senesi bu sene, daha iyi olmasını beklerken her sene daha kötüye gidiyor. Bir de kilo almış tatilde. En ufak verimli hareketi yok.
  • OZAN TUFAN fatih terimin türk futboluna attığı EN BÜYÜK KAZIK . Milli takıma alınca bizimkiler de bir şey zannetti bu manda (hemen silmeyin kilodan ötürü diyorum ) bursada da böyleydi . 3 senedir gelişeceğine habire kilo aldı .
  • 95 doğumlu. 22 yaşında ama futbolu kafasında bitirmiş çoktan. Son kontratını yapmış oyuncu gibi takılıyor.
  • Türk futbol tarihinin en büyük kazıklarından biri. Zaten futbol yeteneği kısıtlı, bir de parayı bulunca kilo almaya başlıyor. Lükse bak 22 yaşındasın sporculuğunla para kazanıyorsun, oynadığın futbol rezalet ve herkes senden gelişmeni bekliyor, ama sen kilo alıyorsun üstüne. Anadolu kulübü ortasahası olarak kariyerini devam ettirmeye mahkum.
  • Galatasaray taraftarı olarak artık taş olsa çatlar diyorum. Bu yaşta Fenerbahçe gibi takımda üç sezondur ekstra iş yapmadan sürekli 11 oynuyorsun ve şu vücudunun haline bak ya... Ben FB maçlarını da seyrederim hiç Ozan'da ne top oynadı dediğimi hatırlamam. Şunun yerine orta sahanın ortasında Alper kullanılsa takım daha hareketli oynar.
  • Şu futbol cahili çocuğa artık dün gelmiş muamelesi yapmayın. 3. senesine girdi ve gram gelişme yok. Istanbula geldiğinden beri sadece dövme yaptırdı. Bu yönetime ve onun destekçi taraftarına bunlar müstahak işte. Beter olun
  • Şu Ozan varya 2014-2015 sezonunda ligin en iyi orta sahasıydı ve Fenerbahçe'ye transfer olduğunda bir kişi bile çok para dememişti çünkü o performansta o yaşta bir futbolcu için gayet normal bir rakamdı nasıl olduda bu hale geldi inanılır gibi değil taraftar baskısını kaldıramadı bence aynısını ilk geldiğinde Bruma'da Galatasaray'da yaşamıştı Ozan'ı 1 yıllığına kiralık gönderse Fener bence çok iyi olurdu.

• Aşırı kilosu var, o mevkide oynayan adama o kilo çok hatta ve hatta futbol oynayan bi adama o kilo çok. Ligimizdeki orta saha fiziklerine bakın birde ozan tufana, arada çok büyük fark var.

• Mesele kilo değil bu çocuktan futbolcu filan olmaz, insanda gram utanma olsa 2-3 yıldır hem kendini hemde takımını rezil etmez, aldığı parayı hak etmeye çalışır.
  • Taraftarın analizi ve doğru tespitlerini yönetimin ısrarla görmek istememesi veya geç görmesi çok kötü. Bu yönetimle çok yaşadık bunu ve yaşamaya devam ediyoruz.
  • ozan gel bize gel evlat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.