Bildirim
Özdebir TG denemesi sonucum ve durumum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam yeni mi açıklandı senin sonuçlar? -
1 haftadır buralarda yoktum özdebir açıklandı diye konu başlığı vardı gerçekten açıklanmışhttp://okul.ozdebir.net/ -
Hocam gercekci olalım 10k gelmez ilk 50k belki olur ama lys de iyisen çekebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sonuçlara bakarsak 300 400 k ancak gelir ama daha yeni başladım hiçbir şey için geç değil bence -
Özdebir seni yanıltmasın kardeşim
10 k her türlü gelebilir çalışmaya devam et kimse senin moralini bozmasın gecen sene neler gördüm
Mezunum bu arada tecrübeyle konusuyorum.
eyvallah görüşlerin için durmak yok yola devam -
sınavı dalgasına mı çözdün la 12d23y nedir boş bıraksaydın bari
He bu arada daha 3 ayın var, çok çalışırsan matematikte 30+ nete çıkarsın. Fene çalışman lazım. Eğer dediğin gibi LYS'n sağlamsa ygsde 50k da gelse lys ilk 10k gelir. Ama tüm derslere çalışman lazım. -
Sonucunda rapor oluşturulamadı diyen bir tek ben miyim?
aynen bro baktım sadece 5 soru çözebildim çoğunu salladım 6 netim var ama mata yükleniyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X