Şimdi Ara

Özdemir Arastirma en son Ankara anketi Mansur Yavas %58,6 - Fark 25 puan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik algi yapmaya basladiklarini düsünmeye basladim yada gercekten akp icin son 22 yilin en büyük dip dalgasi geliyor

Özdemir Arastirma en son Ankara anketi Mansur Yavas %58,6 - Fark 25 puan !Özdemir Araştırma (@ozdmrarastrma) on Xtwitter
    27-29 Mart tarihleri arasında 2.500 kişiyle (CATI) gerçekleştirmiş olduğumuz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı araştırmamızın sonuçları; 🟥 %58,6 Mansur Yavaş - CHP 🟧 %33,9 Turgut Altınok - AKP 🟫 %3,2 Suat Kılıç - YRP 🔳 %4,3 Diğer Adaylar #Ankara #Anket
    https://twitter.com/ozdmrarastrma/status/1774091241686270000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Mart 2024; 19:35:3 >

• Ankarada Mansur Yavaş öndedir lakin bunlarda iyice uçuyor ya 20-25 puan fark nedir. Matematik bilimine ters bunlar.

Özellikle son bu mal mülk davaları Altınokunu şansını iyice zayıflattı. Üstüne yok Antalya'da 600 dairesi varmış yalanı iyice tüh dikti. Adam yok öyle bir şey 600 dairem varsa istifa edecem getirin gösterin tapuyu diyor 1 haftadır ama doğru ortaya çıkana kadar yalan dünyayı 3 kere turladı hesabı satın alındı o yalan. Adam mallarım miras babadan kalma desede muhalif medyanında köpürtmesiyle iyice fark açılmış olabilir.

Altınok'tan aşağı kalmayan ve boğazda milyarlarca TL değeri olan villlaları mal varlığına işletmeye İmamoğluna tek kelime eden muhalif medya yok ama :D Nasıl işse...

• akp ankarada izmirdekinden bile daha büyük bi fark yiyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur yavaş seçimi kazanır ama böyle bir fark mümkün değil, akp ceket koysa %35 oyu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

bir ceket kadar bile oy alamayacak

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur, ama anketler ne kadar güvenilir bilemiyorum

• Leblebi kafanin yuzde 51i gectigi yerde mansurun yuzde 60 almasi isten bile değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

metropolün sahibi, ankarada sandıkları komple çalsalar dahi arada kapanmayacak bir fark var dedi.

• Ankaralı duraklarda tarihte görülmemiş otobüs bekledi

insan istifi gelen otobüsler oy kazanacak haa

1990 ları biliriz ankaralı olarak 2000 leride

3 eser yok Ankara 'yaa

gübre dağıttım, süt dagıttım ,yemek dagıtım okullara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 30 Mart 2024; 21:55:23 >
  • Son genel seçimde Cumhur 48,77 almıştı, YRP 1-2 puan çekse 46 alır Goldenarrow.

Cengiz ve Saadet toplam 6-7 puan koparsa 51'lerden 45'e düşecek mevcut kişi.

Bu haliyle Turgut 0,50 farkla kazanacaktır İNŞA ALLAH

• ve dogru cikti

• Forumun en gereksiz ve en cahil akp trolü bir kez daha yanıldı...

%20 - % 25 olmaz demiş

% 25'in üstüne çıktı

ajajajajaja hahahaha

• naber koç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur BAŞKAN ciger söktü Ankara'da. Hayırlı olsun aslanım Özdemir Arastirma en son Ankara anketi Mansur Yavas %58,6 - Fark 25 puan ! 

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

• Mansur resmen tokatlamak değil, aparkatı çaktı, feriştahı gelse karşısında kazanamaz.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

senin matematik çok iyiymiş dersi sanırım ekonomistlerin bol ve uzman olduğu yerden aldın

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

bu arkadaş bloklu bende gelse de biraz güldürse bizi.

• nerdesin bana camur atan üye Özdemir Arastirma en son Ankara anketi Mansur Yavas %58,6 - Fark 25 puan ! 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.