ÖZDİLEK ÇOK UYGUN FİYATLI AYAKKABILAR VE KIYAFETLER---12----
-
-
Kral seni seviyoruz. Yorum yapmasak da takip ettiğimizi bil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali baba bosver ergenleri. Pire icin yorgan yakilmaz. Sen bu forumun emektarisin. Yeniden görmek mutlu etti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim fatih kardeşim şunu demen bile yeter bana
-
forum o kadar ergen ve boş beleş insan dolmuş ki insanın hiç bir şey yapası gelmiyor artık.O kadar paylaşım yapıp emek verip emektarlık yapıyoruz karşılığı saçma sapan yorum ve cevaplar.
-
Hocam gerçek manada emeğinize sağlık alsam da almasamda zahmet edip buraya bi bilgi toplayıp faydalanmaya sunmuşsunuz. Boşverin siz kötü yorumları maleyani konuşmaları genel faydaya bakın bir kişi Allah razı olsun dese o bile yeter..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine düştük New balance tuzağına 46.5 görünce dayanamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
senin paylaşımlardan uygun fiyata az ayakkabı kıyafet almadık hocam. emeğine sağlık.
-
Ali çavuş emeğine sağlık, seviliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık uygun bedenim olsa alırdım ustat. Paylaşımlara devam et çoluk çocuğa takılma çok.
-
Emeğine sağlık hocam çoluk çocuğa kızıp foruma küsme üzerimizde emeğin çok senin paylaştığın linklerden aldığım ayakkabı şort vs dolu dolabım.
Hoş geldiniz.. Çok iyi karar vermişsiniz. Teşekkür ederim
Yorum yapmasamda her açtığın konuya tıklıyorum
teşekkür ederim kardeşim çok sağol konuya girip bakman bile benim için kıymetli
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
forum o kadar ergen ve boş beleş insan dolmuş ki insanın hiç bir şey yapası gelmiyor artık.O kadar paylaşım yapıp emek verip emektarlık yapıyoruz karşılığı saçma sapan yorum ve cevaplar. |
Ali baba bosver ergenleri. Pire icin yorgan yakilmaz. Sen bu forumun emektarisin. Yeniden görmek mutlu etti
|
Kral seni seviyoruz. Yorum yapmasak da takip ettiğimizi bil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X