Şimdi Ara

özel banka kasaları(bilgisi olmayan atlamasın özel ve acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler bayanlar şimdi ben bir bankadan özel kasa açtırmayı düşünüyorum bilgilerime göre kasa acılırken sözlesme imzalanıyomus kasanın 2 anahtarı oluyomus bı tanesi kasa sahıbınde bı tanesıde bankada kalıyomus ben bu kasayı actırdım ve kullanıyorum dıyelım kasayı sadece ben mı kullanabilirim anahtarı kız kardesıme verdım o ıstedıgı zaman benım kasamı acarmı ne yapmak lazm vekalet falan mı gerekır

• Bunu bankaya sorsan daha iyi olmazmı?
  • Kasma bankaya sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece sen kullanabilirsin veya vekaletinde bulunan biri kız kardeşinin kullanması için bankaya vekalet vermen gerekiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmc307

selam beyler bayanlar şimdi ben bir bankadan özel kasa açtırmayı düşünüyorum bilgilerime göre kasa acılırken sözlesme imzalanıyomus kasanın 2 anahtarı oluyomus bı tanesi kasa sahıbınde bı tanesıde bankada kalıyomus ben bu kasayı actırdım ve kullanıyorum dıyelım kasayı sadece ben mı kullanabilirim anahtarı kız kardesıme verdım o ıstedıgı zaman benım kasamı acarmı ne yapmak lazm vekalet falan mı gerekır

Kardeş banka kasası kullanıyorum.Öncellikle kasada 2 kilit olur kilidin birinin anahtarından iki adet sende olur bundan bankada olmaz diğer kilidin anaharı bankada olur.
    kilidin birini sen diğerini görevli açar.
    açarken kimliğiyle birlikte imzası bulunan yetkili kıldığın kişi açabilir kasayı.

ayrıca sana verilen 2 adet anahtardan biri kayetsen bile yaklaşık 150 dolar veya euro anahtar parası ödersin.anahtarlar istanbulda özel olarak 2 adet olarak üretiliyor.

kasa kiralayacağın zaman bankadan müdürden indirim iste özel olarak indirim yapabiliyorlar.tavsiyem iş bankası soracağın başka birşey olursa sor

• quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: bmc307

selam beyler bayanlar şimdi ben bir bankadan özel kasa açtırmayı düşünüyorum bilgilerime göre kasa acılırken sözlesme imzalanıyomus kasanın 2 anahtarı oluyomus bı tanesi kasa sahıbınde bı tanesıde bankada kalıyomus ben bu kasayı actırdım ve kullanıyorum dıyelım kasayı sadece ben mı kullanabilirim anahtarı kız kardesıme verdım o ıstedıgı zaman benım kasamı acarmı ne yapmak lazm vekalet falan mı gerekır

Kardeş banka kasası kullanıyorum.Öncellikle kasada 2 kilit olur kilidin birinin anahtarından iki adet sende olur bundan bankada olmaz diğer kilidin anaharı bankada olur.
    kilidin birini sen diğerini görevli açar.
    açarken kimliğiyle birlikte imzası bulunan yetkili kıldığın kişi açabilir kasayı.

ayrıca sana verilen 2 adet anahtardan biri kayetsen bile yaklaşık 150 dolar veya euro anahtar parası ödersin.anahtarlar istanbulda özel olarak 2 adet olarak üretiliyor.

kasa kiralayacağın zaman bankadan müdürden indirim iste özel olarak indirim yapabiliyorlar.tavsiyem iş bankası soracağın başka birşey olursa sor

açıklayıcı olmuş teşekkürler sorum olucak

1 kız kardeşimle ortak nasıl kullanabilirim ?
    2 bide benim iş bankasından kredi kartı borcu var takibe düştü taksite bağlattım eğer taksitleri ödeyemezsem kasaya haciz gelme gibi bi durum olur mu ?

• bende eşimle birlikte kiralık kasa kullanıyorum. eğer kasa senin üstüne ise kardeşinde vekalet yada yetki belgesi gerekli. eğer kardeşin yanında ise bunu bankadan da halledebilirsin.

eğer yeni kasa açacaksan kardeşinle birlikte kullanmak istediğini ve münferit olarak kullanacağınızı belirt. ortak olarak açacaklardır kasayı.

münferit olarak kullanımı açmazlarsa hem kardeşin hemde sen olmalısın kasayı açmak için. eğer münferit kullanıma açık olursa ikinizden bir tanesi gidip kasada işlem yapabilir. sen veya kardeşin.

kasa anahtarının birisi sende diğeri bankada olur. kasanın ilk açılışında bankaya göre anahtar depozitosu alırlar. anahtarı kaybedersen bu bedeli yıl sonunda geri alamazsın. anahtara bişey olmazsa kasayı geri verirken bu bedeli geri alırsın.

ayrıca kasaya haciz gelme gibi bir durum söz konusu değildir. kasada para da olabilir mücevherde yada basit bir kibritte. illa kasada değerli bişey saklayacaksın gibi bir zorunluluk yok. hakkımda açılan bir davadan dolayı bütün hesaplarıma ve mal varlığıma mahkeme tedbir koydu fakat ben kasadan istediğim gibi işlem yapabildim.

soruların varsa sorabilirsin. hem kasa kullanıyorum hem bankada çalışma geçmişim var hemde banka müdürü akrabalarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısaca; evet kullanır. kasayı kiralarken (ki bu kuveyttürk de senelik 70TL idi 2-3 sene önce) erişim hakkı verdiğiniz kişi de kullanabilir.
  • kiralık kasa açılışı ve kullanımı ile ilgili faydalı bir yazı.

http://www.kucukpara.com/kiralik-kasalar/bankada-kiralik-kasa-nasil-acilir-ve-kullanilir/
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum,kusura bakmayın :)

Merak ettiğim bir husus var.Benim adıma,annem babam kardeşim kasa kiralayıpkasa içine bana ait bir şey koyup,sonra (örneğin 1 hafta)bana devredebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.