Şimdi Ara

Özel güvenlik olmak veya başka iş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıktan üniversite okuyorum ve okul bitene kadar bir işe girip çalışmak istiyorum.Silahlı veya silahsız olarak güvenlik sertifikası almayı düşünüyorum.Ama hiç bir bilgim yok bu konuda.Birde şöyle düşünüyorum ög sertifikasını alana kadar başka iş bulur çalışırım sertifikaya gerek kalmaz.Sizce ne yapmalıyım.Özel güvenlik olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Açıktan üniversite okuyorum ve okul bitene kadar bir işe girip çalışmak istiyorum.Silahlı veya silahsız olarak güvenlik sertifikası almayı düşünüyorum.Ama hiç bir bilgim yok bu konuda.Birde şöyle düşünüyorum ög sertifikasını alana kadar başka iş bulur çalışırım sertifikaya gerek kalmaz.Sizce ne yapmalıyım.Özel güvenlik olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur.

ne güvenliği hocam ya git bi mağzaya kotona defactoya ne bilim orda calıs en azından yükselme şansın var olmadı git gece clüplerinde komilik yap onda bile yükselme şansın var güvenlik olup ne yapıcan hayatının sonuna kadar güvenlik olarak calısırsın teyzemin kızı lise menzunu şuan istinye park prada'da mağza müdürü mühendisten daha çok para kazanıyor

• 12/24 yada 24/72 vardiyaları var dayanabilirsen gir sorumluluk var bizim yurdun güvenlikleri ile haşır neşirim kyk güvenlik zor meslek olduğunu belirtiyorlar 12 saat göz kırpmayacaksın olay olacak soğukkanlı olmak lazım hem oku hem çalış güvenlikte olmaz yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlar için.
  • Özel güvenlik sektörü yorucu olduğu kadar aç kalmayacağında bir sektördür..Tabi bu yaşadığın şehire bağlı.. İzmir-İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyorsan bugün kimliği eline al yarın işe başlarsın. Ama iç anadolu kısımlarında özellikle küçük yerleşim alanlarında yaşıyorsan iş bulma imkanın neredeyse yoktur.. Bekle ki bi avm yapılsın oraya girebilirsen gir.. Ben küçük bir beldede yaşıyorum Sertifikayı çıkarttım yaşadığım yerde 1.5 sene boyunca iş bulamadım.. Bende İzmire gittim, izmirde fabrikalar-avm ler - İş merkezleri - Siteler vb gibi bir çok yerde iş bulabilirsin. Genelde 3 vardıya çalışılır.. Fabrikalar da giriş çıkışı kontrol eder koskocaman bir araziyi beklersiniz vardıya arkadaşınla.. Bir nevi kafan daha rahat olur bu projelerde.. Avmlerde ise mesai saatin boyunca sürekli ayakta olursun yağmur kar kış dinlemeden avm nin otoparkında dolaşırsın sığınacak bir yerin kolay kolay olmaz eğer avm içinde görev yapmıyorsan.. İş merkezlerinde ise sürekli bir ciddiyet söz konusu.. İnsanların kaprisleri ve eleştirilerine sürekli boyun eğmek zorunda kalırsın çünkü senin maaşını ödeyen onlardır.. AVM ve iş merkezi otoparklarındaki ve önlerindeki araçların park düzenindende sen sorumlu olursun. Eğer aracını yamuk veya yanlış yere park eden olursa derhal düzelttirmelisin. Bu tarz bir çok gereksiz detayla uğraşırsın. Toplu konutlar ise uzaktan rahat görünsede en başlanmayacak yerdir.. Sürekli site içerisine giren sineği bile kulübeye haber vermek zorunda olup veya geldiği daireyi bilgilendirmek zorunda kalırsın sürekli ayakcılık işin olur .. En kötüsü ise Kar kış yağmur çamur sitede volta atarsın sadece yemek saatinde kulübeye girebilirsin onun dışında sürekli dışardasın. Fırtınada kopsa bu böyle.. Sadece amirlerin kulübede bekleyebiliyor.. Bir diğer iş fırsatı ise Hastaneler.. Fakat psikolojik olarak en kötüsü ve tehlikesi en çok olan yerdir.. Özellikle devlet Hastanesiyse sinir sitres kavga dövüş eksik olmaz.. Her an herşeye hazırlıklı olmak zorundasın.. Can güvenliğin pek yoktur.. Özel hastanelerde ise bir nevi daha iyi diyebilirim fakat ondada ek iş çok fazla kilitlerler adın güvenliktir ama onun dışında her işi yaparsın.. Özel bir hastaneye girecektim güvenlik olarak morg idaresinide güvenliğe yaptııyorlarmış.. Bütün gün cenaze taşı morga yerleştir sahiplerine teslim et psikolojini mahfet.. Adın güvenlik.. Eğer bu işe illa başlayacaksan kendince rahat olabileceğini düşündüğün en iyi projeyi seç.. Sertifikayı almanda bir süre alıcak hemen elinde olmayacak bu süre içerisinde başka bir iş bulma olasılığında fazla düşün bak işte..

• Vogue kullanıcısına yanıt
    Eğer özel güvenlik olmak istiyorsan hazır ol dünyanın ya da Türkiyedeki hani dışkı çıkarıyoruz ya işte onun gibi bir mesleğe adım atmak üzeresin.
    1- sağlığın bozuluyor
    2- düzgün paralı bir iş yok
    3- koduğumun taşerönleri emrindesin
    4- her zaman bir amirin var
    5- milletin lanet olası çenesinden nefret ederisn
    6- uyku düzenin bozulur
    7- senin benim gibi insanlar seni küçümser.

Bunları dikkate al. Benim okuldan ilk mezun olup yaptığım iş buydu. 3 ay dayanabildim. 3 ayda 8 vukuat. Sen düşün orasını...
  • bankada gorevlı olursun harıkadır.dıger ozel guvenlık tırt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.