Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
24
Favori
71.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şükürler olsun bugün geldiler kazım yapıyorlar 2 güne internet hazır dedi hemde yer altından havai de değil. Şaşkınım nasıl hızlı oldu böyle ya

Acıkkapı cimer başvurum vs herşey dahil 2 ay bile sürmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 30 Mart 2023; 15:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt

vdsl varsa dua edin adsl ile 4 mbps alamayanlar bu ülkede

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    VDSL var 20 yıldır bölgede..zaman fiber devri diye her yere fiber cektiler gece yıl.superonline ve Telekom hepsi bağlarız dedi zaten yol sıfır 3 Telekom 1 Superonline logar var mesafe çok kısa tek istedikleri en az 5 abone.bulundugumuz bölge mimari yapılar 2 katlı başka izin yok genelde özel tek tek onun için naz yapıyorlar projey çizip gönderdik cevap gelmedi diyorlar..
    Logar içi bağlantıyı ben alayım sonlandırıcı kutuyu ben alayım bina içi kutuya kadar fiber kabloyu ben çekeyim dedim daha ne kaldı ki..logarlari ek mesafeside uygun dediler MT olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modality kullanıcısına yanıt

fiber yaptılar hiç fiber olmayan yere bile 13 bin tl yapmışlardır 100 metre ilerim de fiber ek koyup banada verebilirler isterse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Nisan 2023; 14:1:34 >
  • veni60 kullanıcısına yanıt

Video ve foto atarmısınız? Bana inandırıcı gelmedi söyledğin. Bu ülkede internet kadar geri kalmış bir alt yapı yok. Gerçi en kralınıda verseler alayı sansürlü. Birde VDSL ile millete fiber internet olarak veriliyor bu durumda var. Sokaktaki santirele kadar fiber gelip ondan sonrasını bina ve dairelere bakır ile dağıtıyorlar genelde. Buna da fiber diyor uzaylılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 1 Nisan 2023; 18:23:41 >
  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]  https://forum.donanimhaber.com/acik-kapi-port-ve-altyapi-taleplerinizi-iletebiliyorsunuz--140709091-68

• frantic2 kullanıcısına yanıt

Şaka gibi iş kendin pişir kendin ye olayına döndü resmen.

• Modality kullanıcısına yanıt

Yani her yer fıber dıyorlar reklamlarda ama baglamıyorlar en son boru ve kutu aldırdılar projeyi cizip gonderdık dedıler 2 ay oldu ne arayan var ne soran

ne diyim şimdi kendımmı baglasam acaba onların baglacagı yok -_-

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

• benim işi haziran ortasına attılar ellerinde çok iş varmış öyle dediler az önce aradılar beni haziran ortasına kadar sürebilir önce de olabilir sonra da diye belirttiler tekrar dan.

• Benden de özel proje adı altında para istediler hani Fiber getiririz ama parayla diyorlar kısaca. :D

• Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt
    Özel proje çizdilerse siz de parayı ödemeyi kabul etmediyseniz geçmiş olsun hocam, bana geçen sene bu şekilde teklif ettiler artık her başvurumda size proje çizilmiş kabul etmediniz diyorlar, 3 dairelik adsl olan binaya en son 43 bin tl istediler utanmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir. -- 13 Mayıs 2023; 19:50:58 >
  • kadir. kullanıcısına yanıt

Hocam neyine kabul edeyim? 2 mahalle üstümde Türk Telekom'un Fiber'i var o mahalledekilerden para mı almışlar? Böyle komik bir şey olabilir mi? Param olsa da vermem dediğim gibi yakın çevremde fiberleri var saha dolabı var onlara bedava bize parayla afedersin ama bi s.... olup gitsinler.

• kadir. kullanıcısına yanıt

bana 1 daire için 42 bin tl kabul etdim yapamayız ofsd yok elimiz dediler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 14 Mayıs 2023; 1:47:41 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş utanmasalar onu dasen al diyecekler.

• Herkese selam arkadaşlar birisi okuyup yanıt verirse gerçekten çok sevinirim.

Bizim bina 3 katlı, üst 2 kat dublex, en alt kat ayrı daire olarak 2 daireli bahçeli bir bina. En alt katta kimse oturmuyor üst katta biz oturuyoruz.

Mavi ile işaretlediğim yer oturduğum ev, kırmızı ile işaretlediğim yer 7-8 daireli apartman ve fiberi var, yeşille işaretlediğim yerde de Türk Telekom rögar kapağı var, fiberin oradan yeni yapılan kırmızıyla işaretlenen binaya çekilmesine bizzat şahit oldum.

O fiber olan kırmızıyla işaretli bina ile yeşille işaretli rögar kapağına mesafem 100-150 metre/adımdan fazla değildir. Oradan fiber altyapı çektirme talebinde bulunsam 2023 itibariyle ortalama fiyat ne çıkar ve fiyat hakkında bilginiz yoksa bile mümkün olup olmadığını belirtirseniz bile çok yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler...

Not: Şu an ADSL kullanıyorum ve saha dolabına mesafem 1100 metre. Yakınlarda bi saha dolabı yok ama dediğim gibi o rögar kapağından yeni yapılan apartman binaya fiber çekilmesine bizzat tanıklık ettim. Mahalledeki binaların %90'ı ADSL kullanıyor.

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

• milk0 kullanıcısına yanıt

2 sene önce 300 metreye 23 bin gectigimiz sene 48bin bu senede 150 bin teklif eden soyguncu düzenin başı telekom varken hiç girişme bile o işe cebin yanar en iyisi yeni bina al

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    135 metreye 30 bin teklif ettiler bana vergi hariç. %18 kdv + %10 öiv eklenirse yaklaşık 38500 falan yapıyor ama biz düz 40 bin diyelim

Eger ekstra masraflar cikmayacaksa kabul edicem. Pazartesi bir kez daha gidicem müdürlüğe bu sefer biraz indirim yapmalarını da rica edicem

• milk0 kullanıcısına yanıt

Hiç gerek yok farklı bir operatör bölgeye gelirse ister istemez gelecektir.

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey mümkün değil yatırım almaz bu bölge hiçbir şekilde. TT'nin kendisi yatırım yapmıyor başka bi operatör nasıl yapsın. Kırsaldayım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.