< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 30 Mart 2023; 15:38:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
vdsl varsa dua edin adsl ile 4 mbps alamayanlar bu ülkede
-
VDSL var 20 yıldır bölgede..zaman fiber devri diye her yere fiber cektiler gece yıl.superonline ve Telekom hepsi bağlarız dedi zaten yol sıfır 3 Telekom 1 Superonline logar var mesafe çok kısa tek istedikleri en az 5 abone.bulundugumuz bölge mimari yapılar 2 katlı başka izin yok genelde özel tek tek onun için naz yapıyorlar projey çizip gönderdik cevap gelmedi diyorlar..
Logar içi bağlantıyı ben alayım sonlandırıcı kutuyu ben alayım bina içi kutuya kadar fiber kabloyu ben çekeyim dedim daha ne kaldı ki..logarlari ek mesafeside uygun dediler MT olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiber yaptılar hiç fiber olmayan yere bile 13 bin tl yapmışlardır 100 metre ilerim de fiber ek koyup banada verebilirler isterse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Nisan 2023; 14:1:34 > -
Video ve foto atarmısınız? Bana inandırıcı gelmedi söyledğin. Bu ülkede internet kadar geri kalmış bir alt yapı yok. Gerçi en kralınıda verseler alayı sansürlü. Birde VDSL ile millete fiber internet olarak veriliyor bu durumda var. Sokaktaki santirele kadar fiber gelip ondan sonrasını bina ve dairelere bakır ile dağıtıyorlar genelde. Buna da fiber diyor uzaylılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 1 Nisan 2023; 18:23:41 > -
https://forum.donanimhaber.com/acik-kapi-port-ve-altyapi-taleplerinizi-iletebiliyorsunuz--140709091-68
-
Şaka gibi iş kendin pişir kendin ye olayına döndü resmen.
-
Yani her yer fıber dıyorlar reklamlarda ama baglamıyorlar en son boru ve kutu aldırdılar projeyi cizip gonderdık dedıler 2 ay oldu ne arayan var ne soran
ne diyim şimdi kendımmı baglasam acaba onların baglacagı yok -_-
-
benim işi haziran ortasına attılar ellerinde çok iş varmış öyle dediler az önce aradılar beni haziran ortasına kadar sürebilir önce de olabilir sonra da diye belirttiler tekrar dan.
-
Benden de özel proje adı altında para istediler hani Fiber getiririz ama parayla diyorlar kısaca. :D
-
Özel proje çizdilerse siz de parayı ödemeyi kabul etmediyseniz geçmiş olsun hocam, bana geçen sene bu şekilde teklif ettiler artık her başvurumda size proje çizilmiş kabul etmediniz diyorlar, 3 dairelik adsl olan binaya en son 43 bin tl istediler utanmadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir. -- 13 Mayıs 2023; 19:50:58 >
Hocam neyine kabul edeyim? 2 mahalle üstümde Türk Telekom'un Fiber'i var o mahalledekilerden para mı almışlar? Böyle komik bir şey olabilir mi? Param olsa da vermem dediğim gibi yakın çevremde fiberleri var saha dolabı var onlara bedava bize parayla afedersin ama bi s.... olup gitsinler.
-
bana 1 daire için 42 bin tl kabul etdim yapamayız ofsd yok elimiz dediler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 14 Mayıs 2023; 1:47:41 > -
Vay arkadaş utanmasalar onu dasen al diyecekler.
-
-
2 sene önce 300 metreye 23 bin gectigimiz sene 48bin bu senede 150 bin teklif eden soyguncu düzenin başı telekom varken hiç girişme bile o işe cebin yanar en iyisi yeni bina al
-
135 metreye 30 bin teklif ettiler bana vergi hariç. %18 kdv + %10 öiv eklenirse yaklaşık 38500 falan yapıyor ama biz düz 40 bin diyelim
Eger ekstra masraflar cikmayacaksa kabul edicem. Pazartesi bir kez daha gidicem müdürlüğe bu sefer biraz indirim yapmalarını da rica edicem
Hiç gerek yok farklı bir operatör bölgeye gelirse ister istemez gelecektir.
-
Yok öyle bir şey mümkün değil yatırım almaz bu bölge hiçbir şekilde. TT'nin kendisi yatırım yapmıyor başka bi operatör nasıl yapsın. Kırsaldayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X