sms ne zaman hangi süreçte geliyor tam olarak ben bayramdan önce başvuruyu yaptım aradan 3 gün geçti bayram girdi araya 3 temmuza kadar onu bekledim mecbur. benden numaram falan alındı (kurumsal müşteri hizmetleri yazan bir odadaki kişiyle yaptık başvuruyu) sizinle iletişime geçilecek dendi proje çizildikten sonra. bi numara falan verilmedi sms de gelmedi normal mi |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende sms geldi başvurunuz almıştır aynı gun sms ses seda çıkmadı bende planlama erişime gittim benim fiberi yapmak istemiyorlar
-
Gulnare hocam, Smart0201 in dediği gibi kırsalda havai fiber çok yaygındır. Direklerin üzerinden takip ettirirler genelde. Ancak tabi baz istasyonu için midir başka bir şey için midir onu bilemiyoruz. Sizleri konuyla ilgili sis651 hocamızın efsane videosu ile baş başa bırakıyorum.
sis651youtube
Turk Telekom'un fiberini hiç görmemişseniz bir görün.https://www.youtube.com/watch?v=38uEZEMJKFU -
-
Aynen herkes birbirinden kiralıyor birçok yerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 3 Temmuz 2023; 0:30:18 > -
-
-
Turktelekom sabit hat. Alt kısımda turktelekom ait jenaratör ve dslam cihazları var. Köyde mobil operatoör mevcut değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o davulun kapasitesi ne kadar acaba merak ettim bir de ne kadar mesafeden veri alıyor-veriyor kim bilir. Yani yağışlı havalarda kesilir ya da yavaşlar bağlantı. @gulnare @sis651
-
Kapasitesi hakkında hiç bilgim yok. Ama vdsl verilemiyor. Hatta geçensene yeni kartlar vardı. Söktüler. Adsl olduğu için eski kart kullanıyor olabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında fiber olmadığı Radyo link kullanıyorlar genelde maliyetini kurtarmadığı için uzak köy ve kasabalarda yapılıyor vdsl verseler bile kısıtlı veriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 3 Temmuz 2023; 23:42:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu hususla ilgili Btk bölge müdürlüğünüz ile hiç görüşme sağladınız mı? Ne diyorlar sizlere? En altta bölge müdürlükleri kısmından kendi ilinizi bulabilir misiniz?
www.btk.gov.tr
Birimler ve Görevleri - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuhttps://www.btk.gov.tr/birimler-ve-gorevleri -
Biliyorum, ben kapasitesini merak ediyorum :)
-
adsl verdikleri için baya düşüktür
-
-
Bugün telekom ekibi geldi sadece ek olan yere kablo çekti bina girişine fiber kablo çekti ve evlere camın önüne kadar fiber kabloları çekip gittiler şimdi ne yapmak lazım ki diğer işlemleri gelip yapsınlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu VDSL için çekilen fiberden yapabilirler mi acaba? Bizim evin 400-500 m ötesine vdsl kabini koymuşlar. Çalıştıkları gün de birkaç aya sizin oraya da kutu koyarız demişlerdi. Böyle bir şey yapılabiliyorsa VDSL ile falan uğraşmasınlar direkt fiber çeksinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 6 Temmuz 2023; 19:4:5 > -
Güzel fotoğraflar.
-
santral'den fiber için olt ayırmaları lazım
-
Ben bayramdan 4-5 gün önce başvuru yapmıştım hala aramadılar fiyat için toplamda 9-10 iş günü falan oldu başvuruyu yapalı sizce gidip tekrar durumunu sormalı mıyım? Başvurudan sonra 1 kere gitmiştim sadece (4-5 gün sonra) "biz sizi arayacağız bilgilerinizi aldık zaten büyük ihtimalle bayramdan sonrasına kalır bilgisini vermiştik" demişti. Bayram biteli 5-6 gün oldu. Önümüzdeki Cuma'ya kadar aranmazsam Cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum sormamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? "Biz sizi arayacağız"dan farklı bi bilgi alabilmek için ne sormalıyım? Bir de sizler kaç günde projeyi çizdirip fiyat alabildiniz, bana 9-10 gün biraz uzun gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milk0 -- 7 Temmuz 2023; 2:17:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X