Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
24
Favori
70.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yakın menhole üzerinden özel devre istedim, bakalım ne kadar bir fiyat çıkacak. menhole ile bina girişi 5mt kazmalarına bile gerek yok.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

ben kabul ettim yıl sonu başlarız çalışmaya dediler

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    Btk onay vermesi gerekir vermezse starlink hayal kırıklığı olur pek umitlenmeyin derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar normal fiberi aldı da starlinki kaldı. Onada fahiş fiyat çekerler aldırtmazlar. Telekom tekelinde nasıl olsa btk'da

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Şuan aktif kullanıyorum yarın çekerim fotoğraf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modality kullanıcısına yanıt

selam dun turk telekomdan çağırdılar ofsd iptal edelim dediler onun yerine santral'den fiber geliyor ftth verdiğimiz yerden sizin hattı besleyelim 9 bin tl fiber tutuyor 3 bin tl de ek kutular vs 3 bin tl vergiler 25 bin tl iade ettiler.

siyah olan yerden geliyormuş o kanal açık diğer kanal kapalı olmazsa daha ucuz olurdu dediler deprem de kapanmış.

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ekim 2023; 13:26:42 >

• Kaç metrelik hat için bu fiyatlandırma? Hattımda bir problem var 1 aydır çözülemedi vdsl kabininden fiber aldırmak için tekrar başvuru yapmayı düşünüyorum. 40 metre mesafeme kadar fiber hat geliyor tek sadece kendi daireme koydurcam.

Sizin gibi tüm masrafları çekip başkaları faydalanırsa o hattan kira bedeli isterim net Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]  Altyapıya ortak olmuşsunuz 45 bin tl gibi bir rakam az değil.

• smart0201 kullanıcısına yanıt

40 tuttu 25 geri mi iade ettiler. 15 bin ise bence şu dolar kuru ve ekonomide gayet güzel bir rakam.

• 280 metre yer altından gelecek 15 bin tl hepsi dahil

@Modality

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ekim 2023; 16:38:6 >

Hocam kabul et bu fiyatlara daha bulamazsın 2024 e giriş yaptığımızda eğer farklı bir kampanya vs olmaz ise.

250m fiber kablo 9000 tl mi pahalı geldi. Büyük ihtimal asfalt parasıda eklemişler. Küçük yer belki havai gelir ama zor. Ftth yapılacaksa herkes kullanacak binaya komple ftth döşenir.

kabul ettim hocam ödemyi pazartesi tekrar yapacam bana 40 bin iade etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ekim 2023; 17:42:4 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

280 metre fiber işçilik var . fiber optik kablo da boşuluk bırakması lazım yoksa kablo kopar kazı yapar iken.

herkese yapılacak şey yapalım istersen istemezsen tek sana yapalım dediler yan komşular alırsa alsın dediler direk dikip kutu koyacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ekim 2023; 17:47:8 >

Hayırlısı olsun. Köye FTTH çektiriyorsun bu bir ilk olabilir forumda. Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] 

Hayırlı olsun. Şu ekonomik durumda hiç düşünme 15k fiyat bişey değil. En azından hat zayıflaması snr margin gibi dertlerin bitiyor. İstediğin hızda kullanıyorsun.

Bir konu kimlere vesile oldu. Mevzunun buralara geleceğini hiç ummazdım. :)

• Şimdi bende böyle birşey düşündüm. Benim dolap(tip7) ile mesafem max 400m. Havai 400m 2 telli kablo çekilip fiber kılların birini eklesek yetecek. Öyle çok işçilik te yok. Ama depremden sonra uğraşmadım. Ağır hasarlı olunca Nufus müdürlüğü metruk bina girmiş. Altyapıyı bile silmişler.
    https://www.fiberden.com/product/fiber-optik-drop-kablo-havai-hat-2-core-1000-metre/
    Kamera sistemi için cat 6 kablo fiyatlarını bakınca fiber ok ucuz geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 22 Ekim 2023; 1:21:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gulnare G kullanıcısına yanıt

bende öyle düşündüm fakat öyle olmuyor. benim altyapı yer altında direk dikilmesi yasaklanmış dolapta 19 bos port dolu olsa ücretsiz yapılacaktı.

dediler istersen tek sana verelim yada direk dikip mahalle deki isteyen olursa onlarda verelim dediler direk dikip verelim dedim.

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 22 Ekim 2023; 1:32:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.