Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
24
Favori
70.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı gun fiyat verdiler

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bana da bugün net fiyat verdiler fizibilite çalışmaları tamamlandı vs. 63000 tl çikardilar vergiler hariç. Vergilerle 80-85k arası tutuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • milk0 kullanıcısına yanıt

kaç metre veya km ?

130 metre denmişti yerden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

çok para gidin metro ethernet alın daha ucuza gelir bana 365 metre ofsd dahil vergiler dahil 42500 tl dediler kabul ettim fiber projesi onay bekliyor dediler

hiç bu parayı vermesen olurdu, 2024 te starlink başlıyor. yerel fiyatlandırma olma ihtimali var. starlink ile TT bu sefer rekabet için bedavaya fiber getirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 8 Temmuz 2023; 0:58:2 >
  • Telekom bina ya kadar kablo çekti dairelere de çekti şimdi sonlandırma ek ve fiber kutu ne zaman koyulur sizce ? Fikri olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

Keşke böyle bir şey olsa ama ben pek zannetmiyorum.

Fiyatı 10 dolar bile yapsalar 260 TL ediyor bugün. Üstelik donanımın fiyatı 600 dolar (15.636 TL) veya yüksek performanslı olsun derseniz 2500 dolar (65.000 TL) yapmakta.

Fiyatları kıracaksa eyw meslea 15 bin TL TT'ye verip fiber çektiririm 160-180 TL'ye de interneti kullanırım. Ama yukarıdaki senaryo pek mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 8 Temmuz 2023; 14:12:6 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

starlink gelene kadar kesinlikle TT''a tek kuruş vermeyin. rekabet başladığında mecburen o fiber gelecek.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Ben şahsen vermem diğer alternatif firmalarda 3. yılıma girdim ve bu zamana kadar bir sorunum olmadı. Yaşadığım şehir itibariyle TT fibere muhtacım sadece.

Evet, Antalya Kepez.

Bu arada konuya güncelleme yaptım, dilekçe falan hiçbir şey vermeden müdürlükte fiber bir tarifeye başvuru yaptım ve ücretsiz 170mt daha uzatma yapacaklar evimin önüne kadar sonra da pano ekleyecekler benim bulunduğum kısıma. Detaylı bilgi;

https://forum.donanimhaber.com/internet-direkleri--154720365-4#156257276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Goblin -- 10 Temmuz 2023; 12:30:31 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm kadarıyla yeni yeni başlıyor bazı yerlerde ancak önceliği kablo hırsızlığının olduğu yerlere veriyorlar. Bakır kablolardan komple kurtulmak istiyorlar.

• Zengin Goblin kullanıcısına yanıt

1 ay kaldım düden şelalesi orada tarafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 10 Temmuz 2023; 15:1:39 >
  • Arkadaşlar 30 bin tl türk telekom maliyet hesaplamış 33 bin tl belediye ruhsat ücreti istemiş türk telekom'dan bu nasıl bi fiyat böyle altı üstü 130 metre kazım yapılıp parke taşı kaldırılacak belediyenin istediği bu ruhsat ücretini düşürmek mümkün müdür

• Evet arkadaşlar sonunda santral da tanıdık muhabbet ettiğim bir kaç defa vdsl de işimi çözdürdüğüm biri vardı ona rica ede ede ede en sonunda fiber eve kadar çektirdim ümit Önal a attığım mail falan işe yaramadı santral da mühendis vardı onla konuşarak fiber çektiler tüm ekler yapıldı bina ya kablo da çekildi ışık geldi ama saha dolabın da kabin de boş port yok şimdi de ona bakıcaklar acaba bu durumu nasıl çözebilirim fiber de boş port yok.

• Evet arkadaşlar port işini de çözdüler 2 gün sonra gelip bağlayacaklar bekliyorum.

Belediyeye sormak lazım esasen bunu Fen işleri veya ruhsat şefliği ilgileniyor olabilir. Büyükşehir yetkisinde bir yer ise büyükşehire, değil ise ilçe belediyesine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Temmuz 2023; 23:42:8 >
  • eXcitinG E kullanıcısına yanıt

Fotoğrafları bekliyoruz hocam.

İyi de onun aylık fiyatları uçuk değil mi?

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Evet daha pahalı aylık internet fiyatları.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.