Güzelmiş, inşallah hiç sıkıntı yaşamazsınız bundan sonrasında. |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (22. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bizim kutular hep yerde 20 yıldır hırsızlık olay olmaz hocam
-
Hırsızlıktan değil de hani derler ya ele ayağa değmesin hesabı. İşte öyle olması daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Kasım 2023; 1:5:58 > -
-
Kutu da en kısa sürede takılır inşallah.
-
hocam bu hafta içinde kutu ve sonladırmalar yapılacak desem nasip olursa.
-
Hocam toplamda kaç tl vermiştiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 bin tl ödedim 15 gun içinde aktif olacak dediler.
-
hocam gelen ekiplerden 1 kişi beni tandını sen önceden turk telekom'da çalışmıyor muydun diyor ? biraz çalıştık dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 26 Kasım 2023; 17:2:58 > -
Valla en son ne yaptın bilmiyorum bir ara telekomdaydın, bir ara asker olacağım dedin bir ara da bir gemi hatırlıyorum ama yanlış mı anımsadım onu bilemedim bak :)
-
Şuan Görev deyim askeri personelim.
Tatil beldesinde görev yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 27 Kasım 2023; 1:3:54 >
Allah kolaylık versin.
-
cenderme cenderme
Deniz kuvvetleri
Herkese selamlar. Fiber çektirme ile ilgili araştırma yaparken denk geldim konuya.
Birkaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlara.
1- Mahallede vdsl var. Hiç fiber yok. Mevcut dolaptan bu şekilde özel fiber almak mümkün mü? Sanırım 200 metre kadar bir mesafe var dolaba.
2- Başvuran kişi sayısının bir önemi var mı? Mesela yan yana 3 binada toplam 6-7 abone için başvuru yaparsak nasıl olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar
Özel fiber çektirmekten söz ediyorsanız doğru konudasınız ama eğer özel fiber değil de fiber çekim talebi iletmek istiyorsanız şu konuya bakabilirsiniz
Fiber çekileceği zaman müsait olan fiber hattından bağlantı veriyorlar onu bağlı olduğunuz müdürlüğün erişim planlama birimi bilebilir ancak yani şuradan gelir buradan bağlarlar gibi bir tahmin yürütmek zor oluyor.
Başvuranın önemi şöyle var eğer özel proje talep ederseniz başvuranın önemi yok tek de başvursanız fiber çekilir. Eğer fiber çekim talebi iletecekseniz başvuru sayısının önemi var mesela bina olarak veya yan binalarla ortaklaşa dilekçe yapabiliyorsunuz.
-
vdsl2 dolaplarından FTTH çekilemez.
-
Peki nereden çekilebilir? Ya da dolabın uygunluğunu nasıl kontrol edebiliriz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm sorularınızın cevabı şu konunun ilk mesajında var.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiber-optik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883-2542#157105625
-
Özel fiberden bahsediyorum. Diğer konuya da baktım ama bulamadım cevap. En iyisi direkt Telekomdan bilgi almak sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X